icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

mimika123
29. sep 2014

@mia005 ja mam 6DC, ale tiez mame pred sebou ten pekny proces plodenia 😀 aspon ze sa mame na co tesit

jetotu
29. sep 2014

@miculiatko tak podte na to este dnes 🙂 neboj nic 🙂 podari sa 🙂

borkoo393
29. sep 2014

@jetotu ahoj ake mas pocity ako tehotna? 🙂

jetotu
29. sep 2014

@borkoo393 ahoj 🙂 tak brusko mi vykuklo- lepsie povedane nafuklo ma odspodu kvalitne, a zle nedobre mi je...:D ty jak? uz si bola u dr?

miculiatko
29. sep 2014

@jetotu noo neviem ci to stihame dnes lebo koncime v praci az o osmej a ci dovtedy vajko vydrzi ☹. Navyse ani nebudeme dima ale pri svokrovcoch kde je plny dom. No nevidim to ruzovo. Ale z teba sa tesiim. Ani si nepatrila dlho medzi snazilky 🙂

jetotu
29. sep 2014

@miculiatko nesmies sa sustredit tak na to ci stihate abo ne, prirodzene.. pohoda hlavne musis byt v klidku...no 🙂 tiez sa tesim, len mi je hrozne zle... opica nic neni v porovnani s tymto :D

borkoo393
29. sep 2014

@jetotu bola som v piatok a zas nic nevidel ze to ma 1-2mm a ze som prisla skoro tak pojdem tento piatok ale ako citam na nete tak baby bude mat tak 3mm tak dufam ze uz nieco uvidi kedze velky rozdiel to neni 😀 ale povedal mi ze sliznica je ako tehotenska takze dufam ze bude vsetko fajn, inac mne je v pohode... akurat ma tak pobolieva maternica ale dnes to uz akosi menej citim neviem ci si zacinam zvykat alebo co.... no do piatku sa asi zblaznim....viem ze je to skoro a sla som prvykrat ozaj velmi skoro ved len 3 dni mi meskala ms to bol utorok a potom som sla opat v piatok aj ked mi povedal ze je na mne kedy pridem ale lepsie az tento tyzden , no ja som sla skor a zbytocne......a testy uz nerobim bolo ich dost 🙂

zebrickaa
autor
29. sep 2014

@mimika123 ja sa snazim nerátat nemyslieť... Mne dnes konci Ms konecne 🙂

jetotu
29. sep 2014

@borkoo393 ja som prvýkrát bola 4t 6dni a uz bolo vidno vacok 1 cm. robil mi vonkajsi USG.

miculiatko
29. sep 2014

@jetotu noo snazim sa byt v klidku zahanam zle myslienky ako sa len da. Vzdy ma smutok tak na chvilku prepadne ale potom je to ok 🙂 woow no neviem si predstavit ako zle ti moze byt. Len od zaludka ci vsetko spolu?

mimika123
29. sep 2014

@zebrickaa tak to ti musim napisat, vies co som prave tu na MK nasla? vola sa to epi-no a je to taky balonik ktory si nafukujes a ulahcuje ti to porod a väcsinou bez nastrihu a sitia. ja som bola nastrihnuta aj sita a viem o com hovorim ze je to katastrofa a nechcem to viac zazit. pozri to na nete, ale mna to velmi oslovilo a urcite do toho pojdem 🙂 pouziva sa to tusim ale az od 30tt

borkoo393
29. sep 2014

@jetotu ja som bola prvykrat vlastne 4t5dni a druhy o 3 dni na to cize 5t1den, ale mala som ovul neskor nie na 14 den takze to baby je o nieco mladsie v porovnani s tym vypoctom 🙂 ano jasne vacok je vacsi nez plod ale netusim preco ho este nevidel ale tvaril sa upne normalne ze je este velmi skoro takze dufam ze bude vsetko ok lebo ma porazi..... robil mi aj vnutorne a nic nevidel... co som citala na fore tak zeny pisali niektore ze tiez im nebolo este vidno az po 6 tyzdni niektore naopak ze uz skor videl tak ja neviem

mia005
29. sep 2014

@mimika123 určite 🙂 treba sa tešiť a nie stresovať. Tá moja mrcha je vždy pre mňa neskutočným prekvapkom. Niekedy mám bolesti a teraz ani neviem že ju mám 🙄

petta87
29. sep 2014

ahojte baby tak ja som sa rozhodla si neratat viac uz nic lebo potom som len sklamana z toho ze test ukazuje vždy len jednu čiarku 😠 asi sa az moc sustredim brrrr.
takže nechavam to na volno a hadam o mesiac sa budem tesit spolu s vami ze je v brusku fazulka 😀

mimika123
29. sep 2014

@mia005 ja som zase bola sokovana ze som dostala o 3 dni skor, ale uz je nastastie po nej

zebrickaa
autor
29. sep 2014

@mimika123 jasne počula som o tom kamoska to mala aj kazdy den trénovala poctivo no aj tak ju museli nastrihmut :(

mimika123
29. sep 2014

@zebrickaa nie vzdy vsetko funguje na 100% ale za pokus to stoji, pokial je clovek ochotny zaplatit za to cca 80€

mia005
29. sep 2014

@mimika123 ty sa mas.aj ja uz chcem mat po.mne prisla vcas ako vzdy.aspon cosi pozitivne 😀

mimika123
29. sep 2014

@mia005 horsie je ked si clovek uz robi nadeje ze mrcha meska a nakoniec dorazi

mia005
29. sep 2014

@mimika123 to ano.ja som uz z toho vyrastla 😀 ziadne nadeje u mna nehrozia..ale tak ide zima.bude skoro tma.v telke nic dobre vacsinou nedavaju tak aspon bude zimne tutu mutu 😀

mimika123
29. sep 2014

@mia005 mas absolutnu pravdu, aj mne sa pozdava myslienka keby to vyslo ako vianocny darcek 🙂 budu vianoce a vtedy je kazdy uvolneny, tesi sa z vianocnej atmosfery, vonku pada sneh. no romantika ako z rozpravky

mia005
29. sep 2014

@mimika123 presneeee 🙂 ja budem asi stresovat lebo toto budu sice nase uz tretie spolocne vianoce,ale prve v novom dome.urcite budem haluzit a vyzdobou,pecenim a varenim 😀

mimika123
29. sep 2014

@mia005 ja som minuly rok mala taky prvy kedy sme boli s manzelom a synom samy, takze som si vsetko varila aj piekla sama a vsetko sa mi podarilo perfektne. drzim palce nech sa ti vsetko vydari 🙂 ja uz sa teraz tesim na vianocne pripravy, nakupy darcekov. dokonca som vcera uz jeden darcek kupila a to synovi take velke balenie lega 😀

mia005
29. sep 2014

@mimika123 dakujem pekne.snad nam prve vianoce v novom vyjdu podla predstav..ty si aka sikula ze uz aj darcek mas 😀 ja este nemam vobec nic.ani tusenie ze co komu kupit 🙄 😕

mimika123
29. sep 2014

@mia005 tak to je asi prvykrta kedy na vianoce myslim uz v predstihu, inak to byva na poslednu chvilu 🙂 a treba si niecim zamestnat myslienky, nech nemyslime stale len na tehu

timuska26
29. sep 2014

@zebrickaa ahojky, ako si na tom?

mia005
29. sep 2014

@mimika123 ja mam teraz povinnosti a starosti momentalne dost ale vzdy sa najde nejaka potvorska chvilka kedy mam cas mysliet na tehu 🙄 😀 tusim som zakrikla ze o mrche ani neviem.uz sa prejavuje mrcha jedna 😝

zebrickaa
autor
29. sep 2014

@mimika123 ale ja si tiez myslim ze je to individualne viem ze su baby ktore si to chvalili a boli spokojne 🙂 treba skusit a dufat ze to pomoze 🙂

zebrickaa
autor
29. sep 2014

@timuska26 ahojky konci mi dneska mrcha a ty ako?

timuska26
29. sep 2014

@zebrickaa no ja neviem, teraz ani neviem ako pocitat dni, co som mala tu krvavu ovulku, na teste mam odvtedy stale ducha, ale neviem, som teraz napuchnuta a mavam krce, sama neviem co mam robit, ale som zacala brat aj magnezium proti krcom.