icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

kudusko
1. okt 2014

@miculiatko Nie akoze onpovedal ze ma uz 25mm a amalo prasknut a neprasklo a ked praskne ze asi bude neskoro inac podla teplot je to tak aj ovu bol biely ☹ 😖

meelah
1. okt 2014

Ahojky,môžem sa pridať? 🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

Babyyyyyyy @miculiatko @zebrickaa @kudusko @jetotu asi ma zabijeteeeeee 😀 😀 Ale tym ze sedim uz asi 3hodky tu na konovi tak mi to nedalo a testla som ja koza 😀 Som bud 4DPO alebo 5DPO cize dost skoro 😀 😀 Ale uz som si dala po prstoch za to aka som blaaazniva 🙂 🙂
Tak vam aspon pridavam foto 😀 😀

kudusko
1. okt 2014

@nicolettka2126 Ty si ale to je skoro ked si mala ovulku nedavno🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@kudusko no ovulka bola pred cca 5dnami 😀 😀

nicolettka2126
1. okt 2014

@kudusko a inak neviem ci to robi "paranoja" ale nazivo tam nieco je 😀 😀 Len neviem ci to nieco je to co to ma byt 😀

miculiatko
1. okt 2014

@kudusko ahaa...no aj tak je to zaujimave.kef ti vajko praskne tak uz vlastne nebude schopne oplodnenia? Co ked sa lekar myli? Moze sa stat hocico

@nicolettka2126 moja kukam kukam no nic nevidim.kasli na tesyovanie! Je to este skoro. Ale si zlata ze si ho sem dala 🙂 na testovanie este casu dost

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko no nazivo je to krajsie vidiet aj ked treba sa na to lepsie zapozerat 😀 😀
Ale tak nadeje si nerobim ziadne,jednak lebo je este mooooc skoro a jednak je to rapiclear test a citala som tu o nom dost negativ 🙂
tak aspon som ho "spotrebovala" 😀 😀

miculiatko
1. okt 2014

@nicolettka2126 aj ja som citals o tych rapi vselico.ja s nimi nrmam skusenost. Ak teda hovoris ze je tam nieco vidiet tak pitom o par dni testni znova a uvidime ze ci budes este snazilka alebo maminka😉. Drzim paste

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko uz nemam doma prebytocny tehu test (chvaaaalabohu 😀 😀 )
takze jedno nutkanie som si dnes splnila a teraz uvidime ci ms dojde alebo nie 😀
Dalsie pokracovanie testikov az ked bude ms meskat-prisahaaaam!!!!! 🙂

miculiatko
1. okt 2014

@nicolettka2126 ok berem ta za slovo.ja mam doma jeden ten co mi zostal ked ma predbehla ms.no vobec ho neriesim.pekne som si ho ukryla sama pred sebou 🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko no mna tento moj posledny velmi obtazoval svojou nepouzitou pritomnostou tak som neodolala 😀
Ale fakt moc duchuju tieto testy akurat som tu kukala jednej babe tej ukazal celkom slusnu druhu ciarocku a nakoniec ms aj tak dorazila..takze ani tomuto mojmu neveriiim 😀
Necham sa prekvapkat do buduceho tyzdna 🙂
A ty si ten svoj aj nadalej drz schovany sama pred sebou 😀

nicolettka2126
1. okt 2014

Baby ani tu nic nevidite? 🙂

yvanielka
1. okt 2014

@nicolettka2126 Ahoj, dovolila som si hodiť testík do negatívu a ja tam nič nevidím ☹ skús testnúť aspoň 12 DPO a potom uvidíš, toto je vážne veľmi, veľmi skoro. Držím ti všetky palce, aby to vyšlo! 🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@yvanielka no ja mam asi dajaku zrakovu vadu lebo ja aj na tom negative nieco vidim 😀 😀
Ale dakujem krasne si zlatusik vdaka za nnmahu 😉

timuska26
1. okt 2014

@zebrickaa
@kudusko
baby, ja mam mega brusko, pri prvom tehotenstve som nemala, si myslite, ze je to normalne, alebo zeby mrcha predsa dorazila? boze trosilinku mam obavy

miculiatko
1. okt 2014

@meelah ahoj jasne!! Pod medzi nas

miculiatko
1. okt 2014

@nikolettka2126 prekvapis aj mna.potom ocakavam vysledky. Ja chcem dnes vecer nejako zobudit moju polovicku (spi po nicnej) a urobit si pekny romanticky vecer. No neviem ci sa mi to podari 😀

valkyra85
1. okt 2014

Nicolettka ahoj.. . No je moc skoro na ten testík... je hlúposť čo píšu že môže sa aj tak skoro robiť ale nič ti tam neukáže. Mne ukázalo až na 13 deň takto slabo.

katty27
1. okt 2014

Ja som dnes bola u mojej a robila mi sino. Ms mám dostať 6.10. Videla by už nieco ak by tam bolo som 8 spo.

kudusko
1. okt 2014

@timuska26 neboj nedorazi robila si odtvtedy test?

timuska26
1. okt 2014

@kudusko dneska rano opat, ale iny druh a opat visla slabulinka ciarka

timuska26
1. okt 2014

@kudusko a ide ma roztrhnut, prsia, brucho, krize, prasknem onedlho, nerada sa stazujem, ale chlapa uz nechcem otravovat a susedia sa ma pytali, ci som tehotna, bo taka som napucana

nicolettka2126
1. okt 2014

@valkyra85 tiez si myslim ze je to hlupost je to este moc moc skoro no takto to dopadne ked vyse 3 hodky sliedim na koniku 😀
Teraz uz pekne pockam kym bude ms meskat, ak teda bude 🙂
A tebe gratulujem a drzim palceky aby vsetko dobre pokracovalo az do konca 🙂

nicolettka2126
1. okt 2014

@miculiatko tak snad sa prebudi 😀
Ak nie tak mu nejako prijemne dopomoz 😀 😀
Drzim päste aby sa ti to podarilo 😀

kudusko
1. okt 2014

@timuska26 to su tie spravne priznaky 🙂 😉

timuska26
1. okt 2014

@kudusko pri prvom som mala iba bolesti prs a bolesti ako pred ms, ked sa roztahovala maternica.

baby prajem vam vsetkym podobne priznaky

miculiatko
1. okt 2014

@nicolettka2126 prebudil sa 😉

@valkyra85 krasny tehu testik.gratulujem a zelam vela zdravia a bezpeoblemove tehu!
Zaroven kazdej z nas zelam takyto testik cim skor!!

dandy17
2. okt 2014

Dobre ránko snažilky. My sa s priatelom snažime od mája, sexík každý druhý, tretí deň pre istotu. I ked mám 35 nemám vraj problém otehotnieť. Minulý rok v decembri sme o maličke v 6tom týždni prišli,ked ani neviem ako som otehotnela, ale doteraz sa nám nedarí. Skúšala som už všetko, cez všeliaké čajíky, gely na počatie, jonašové výpočty, femibion, infolic, dokonca tento mesiac mi po 4-mesačnom braní infolicu asi ani nedošla ovulácia, ovu testy celý čas negatívne a tak som sa na ten infolic spoliehala. Mrchu mám dostať zajtra, príznaky tehu vobec nijaké :(. Tak si držme spoločne palce, snád to vyjde v další cyklus

valkyra85
2. okt 2014

Kočky tiež sme sa dlhšie snažili a nič...ale čo nakoniec zabralo a viem poradiť, odporučiť je proste ,,po tom,, stojka na lopatkách alebo aspoň vyložiť nohy hore na čelo postele a dlho dlho ostať, kludne aj zdriemnuť. Nevytečie to von a pri stojke- sviečke dokonca cítiť ako to sťahujú brušnè svaly dole. Mne to poradila kamoška a skoro som sa začala smiať, že to snáď nie, že po niečom takom krásnom budem cvičiť gymnastiku aleeeee zabralo. Odporúčam. 🙂