Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
Ak je zene sudene otehu tak sa to podari aj pri rychlovke v stoji.ak tehu nie je sudene tak mozes robit aj stojky na hlave a nepodari sa.asi tolko
@timuska26
@miculiatko
@kudusko
@nicolettka2126 dobre ranko kocky, mam taku malu otazku respektive chcem pocut vas nazor...v nedelu/pondelok mi skoncila mrcha a uz dva dni mam pocit vo vnutri v podbrusku ako ked to ide na vas nie bolesti ale proste citim ze sa tam nieco deje ale nie je to neprijemne, vecer mi vadilo lezat na bruchu(tento pocit som mala ked som bola prvy krat tehu)...sex sme mali len okolo ovu potom asi 4dni pred ms lebo neoblo akosi kedy sa doma zosuladit 🙂 takze nemyslim ze by som bola tehu ked mrcha prisla ale neviem co to vobec moze znamenat kedze po ms nemavam taketo pocity. Stale si hovorim, ze to moze byt po kyrete to telo take citlive aj som citila od vtedy vsetko tak intenzivne ked bola ovu alebo ked som mala dostat mrchu...
@miculiatko ja už sa riadim vetou ak mam byť tento mesiac tehu tak budem či sa snažíme každý deň či cvicčím atď lebo byť každý deň v strehu či toto môžem lebo čo ak som alebo či si mám ísť zacvičiť jogu lebo čo ak som je fakt choré a ako naschvál to nepríde :( to je môj pocit
@zebrickaa ahoj, ja mam tiez taky pocit a vies, ze aj ja som krvacala a podla mojho gyndosa sa to stava, mozes byt tehu, tie tlaky mozes mat ako sa ti roztahuje maternica. radsej necvic jogu. ja s mm sme teraz uz 2 tyzdne nemali ani keksik, aby som zase nezacala krvacat, kedze mi vychadzaju tehotenske testy pozitivne, ale moc slabe.
@zebrickaa podla mna by si mohla skusit testik. Za to nic nedas 🙂 je vela kociek co mali ms a boli tehu. Moze to byt aj tvoj pripad 🙂 co sa tyka cvicenia...rob vsetko tak ako doteraz.tehu nie je choroba a hlavne ked mas v osude ze sa ti narodi zdrave babatko tak ho budes mat aj s cvicenim v rannom stadiu tehu.uz som to tu na mk spominala ze mija svagrina nevedela ze je tehu a spolocne sme absolvovali kynilogicky viacboj s velkou fyzickou namahou a to uz bola v 10 tt a ani nevedela ze je tehu. Preto sa zbytocne nestresuj a neukracuj sa o svoje potesenie len preto ze co ak som tehu.ine je to samozrejme po zisteni tehu definitivnom
@miculiatko presne tak 🙂
@timuska26
@sugarbird testik som urobila tehu 1čiarka, ešte som rozmýšlala či náhodou nejde naman skorčia ovu čo sa teda mne nestáva tak som aj ten testík urobila a veľmi slabunká čiarka takže uvidíme... možno to prejde tie pocity alebo neviem čo budem robiť ak neprejdú 🙂
@zebrickaa moze to byr vselico.jaaaj boze keby tak nase telo vrdelo povedat ze co sa s nim deje. Mna zase odvcera pobolieva dole v brusku opat nejakt husty biely nepachnuci vytok. Neviem ci zase kvasinky ci co to je. Pripadne tak neskoro plodne dni? No nechce sa mi tomu verit. Neriesim to len nech je z toho tehu 😀😀
a mne dnes dosla mrcha...beriem to vsak pozitivne je to 2x za sebou v zivote, co dosla na 28 dni... Inak ma prekvapilo to, ze ako pisala zebricka nevediet, ci ist na jogu, alebo ako. ja normalne chodim skoro kazdy den behat a a ani ma nenapadlo s tym prestat. je to mojich 45 minut relaxu...ja nemozem teraz prestat zit a robit, co ma bavi, lebo mozem byt tehotna. Ved clovek sa moze snazit aj rok 🙂 Tak, co presuvame sa k oktobrovym snazilkam :D?
ahoj baby, ja mam opat silne krce, placem ako male decko, mm je v robote, idem si lahnut, prosim drzte mi palce.
@timuska26 drzim. Nech sa ti ulavi ☹
@timuska26 juj chudatko verim tomu ze uz to preslo a uz je dobre.... ☹
Ozvi sa ako si na tom...drzim palceky moc moc
ahojte baby takze my od dnes zaciname snazilkovanie kedze 7ho by mala by t ovulka tak dufam ze sa uz tento mesiac konecne zadari. 😉 tak si drzme palce nech su tu na konci mesiaca len same testiky s dvomi ciarkami 🙂 🙂 🙂 .
@jetotu tak uz aj ja mam potvrdene sice trosku neskor 9mm ma vacok a miha sa tam uz aj biela bodka vo vacku 🙂 stastna som prestastna a kontrolu mam 29.10, akurat este buduci tyzden odbery.... no a povedal ze muselo k zahniezdeniu dojst az neskor ked nebolo pred tyzdnom este vidno 🙂 odpadneeeeeem 😀
ahojte, takze ja (my) budeme pokracovat v snazeni...september opat nic...musim sa nejak pozitivne namotivovat (len neviem ako)...manzel mi hovori, ze sa nam to urcite podari, ze nemam robit paniku...tak tomu skusim uverit na 100%
@zebrickaa @jetotu @nikolettka2126 @kudusko @molinka5 caute kocky kde ste mi? Kazdy den kukam ci je tu nejaka spravicka od vas no nikde nic ☹. Hoci jetotu uz musim hladat inde 😉
@miculiatko ahojky ja niiiic vsetko po starom 🙂 a ty ako?

@valkyra85 Ahoj jasne moze to zabrat ale ked nemas ovulku mozes robit aj salta aj kotrmelce 😉 😀 😀 😀