icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

nicolettka2126
5. okt 2014

@miculiatko ajoooj no ja mam tento vikend pracovny tak nestiham pisat tuto ale citam a aj mne bolo divne ze tu nikoho nevidim z vas 🙂
A ty ako,co nove? 🙂
Ja uz som dnes 25.DC tak mam este trochu casu 🙂 V stredu by (ne)mala dojst mrcha tak uz som jak na ihlach co bude 😀

dandy17
5. okt 2014

Dievčatá moje dni mi meškaju už druhý den, inak som mala presne 28 cykly, ale test negatívny, príznaky tehu žiadne u mna teda ždy najprv boli napaté prsia teraz nič. Akurát v den očakávanej ms strašné bolesti v podbrušku ako by už mala prísť, no stále nič. Myslíte že ešte len vtedy sa mohlo začať uhniezdovať pri 28 dnovom cykle?

miculiatko
5. okt 2014

@zebrickaa ja tiez nic nového. 14eho je najneskorsi termin mrchy ktoru ne-cakam. 🙂 normalne mi chybalo ze si sem tam nieco sem netukneme 🙂

miculiatko
5. okt 2014

@nicolettka2126 noo popri praci ti to zbehne rychlo. Mne normalne chybalo ze sme si sem nic nenapisali. Som si na vas velmi zvykla.🙂 ja nemam nove nic asi len to ze sa mi kvasinky semtam objavia a ms neocakavam v podstate tyzden po tebe.

miculiatko
5. okt 2014

@dandy17 ahoj v tomto case by uz malo byt vajko uhniezdene a tue bolesti pidbruska mozu byt zaciatok ms ktora obcas moze prist neskor aj ked si ju mala pravidelnu doteraz pripadne to moze byt aj tehu aj ked si mala testy negativne. Niektorym babam ukazal test // az po tyzdni meskania pripadne neskor.musis len cakat co sa stane ci ms dojde alebo nie pripadne skus testnut s rannym mocom kazde dva dni. Kazdych 48 hodin v tele stupa hcg ak si tehotna. Chce to len cas a trpezluvost. Aj ja mavam pravidelne ms 28 dni no minuly mesiac som mnou vybabrala a prisla az na 30 dc 🙂

kudusko
5. okt 2014

@miculiatko JA nemam tiez nic noveho len to ze sa mi potvrdil to co mi povedal doktor ze mam anovulak ☹ 😒

suldenka
5. okt 2014

Ahojte baby tak nam sa zadarilo a testik je pozitivny🙂 🙂 🙂 verim ze aj vam ostatnym sa zadari a budete tehulky drzim vam palceky🙂 🙂 pridavam moj testik🙂 🙂 🙂

nicolettka2126
5. okt 2014

@miculiatko no ja keby nie som v praci tak by som tu po vas uz vyhlasila patranie 😀
Ale uz sa tesim na zajtrajsok a na utorok ze si oddychnem lebo mame dost vela roboty...no podvedome sa snazim šetriť aspon v ramci moznosti 🙂
Mne minuly mesiac dosla mrcha na 25.DC ak si pamatas a dnes je to teda presne mesiac 🙂
Som hrozne zvedava co bude, testiky chvalabohu nemam doma ziadne a ani sa nechystam kupovat az keby meskala 🙂
Takze som rada ze uspesne odolavam vlastnemu pokuseniu s testami 🙂
A tebe ako to ze sem tam sa objavia kvasinky?Nepomohli ti na 100percent lieky ci ako? Uz by ti mohli dat pokoj konecne...

nicolettka2126
5. okt 2014

@suldenka waaaaaau nadherne kolajnice gratulujeeerm 🙂
To na kolky DC a kolko DPO ti takto nadherne ukazal testik? 🙂

suldenka
5. okt 2014

@nicolettka2126 dakujem pekne aj mi sa tesime konecne nam to vyslo 27.9 som mala dostat mrchu no uz nedosla a o 4 dni som mala uz kolajnice🙂 🙂 🙂 🙂

dandy17
5. okt 2014

@miculiatko No nič iné mi neostava, len počkať 🙂 len to čakanie je hnusné :( Skúšala som aj pozorovať si krček maternice, od stredu cyklu po ovu a je nepohnute rovnako vysoko, a zavretý. Tak neviem.

dandy17
5. okt 2014

@suldenka Gratulujem 🙂

suldenka
5. okt 2014

@dandy17 dakujem pekne🙂 🙂

dandy17
5. okt 2014

@suldenka Nevieš mi prosím ťa poradiť ako vyzerá krček maternice na začiatku tehotenstva? prečítala som si tutoho kopec, ale odpovede sa líšia. Už sa asi ale veľa pozorujem 🙂

suldenka
5. okt 2014

@dandy17 ahoj neviem ti poradit ja som to neskusala🙂 🙂 mala som ovulku sli sme na to a vyslo to tak ti drzim palce nech sa ti tiez zadari🙂 pekny dnik 🙂

miculiatko
5. okt 2014

@nicolettka2126 noo ja som si z liekov dala 4 tablety tam dole potom som si ich prestala davat koli plodnym dnom aby sme mihli skusat a navyse ma to dost obtazovalo ☹ na tych tabletach je totiz pisane ze sa neodporucaju v prvom trimestri tehu tak koli tomu som ich vysadila.pockam ci sa zadari no pichybujem a ked nie tak po mrche liecim.snazilkovanie necham na pokoji ☹ aspon to pustim z hlavy.inak uz som urobila pokrok a ziadne sledovanie sa 🙂

@dandy17 ja s pozorovanim krcka nemam skusenosti.nemam na to aby som sa sprtala tam vo vnutri 😉 nevyznam sa v tom. Musis jedine cakat a co ti mizem odporucit aj ked je to tazke nerob si nadeje ze sa tehu podari.aspon nebudes sklamana ked to tak bude a ked sa podari budes prekvapena.drzim palce!!

@suldenka wooow tak toto je super!!! Tesim sa s tebou.ako dlho ste sa pokusali o mimi? Citis aj nejake priznaky okrem meskajucej ms?

@kudusko ms ti ma kedy dojst???

nicolettka2126
5. okt 2014

@miculiatko ja sa tiez nesledujem 😉 uz len poslusne cakam do terminu mrchy ci pride ci nepride 🙂
Citim sa uplne normalne este stale ziadne priznaky ani na ms ani na tehu 😀
Tak uvidime no,aj ked musim sa priznat ze cim viac sa blizi termin tym viac som zvedava 😀
Ale radsej nedufam v nic snazim sa brat to cele tak neutralne 🙂

lenna71
5. okt 2014

@dandy17 ahoj ak si tehu krcok ma byt tvrdy dolu a zavrety.

suldenka
5. okt 2014

@miculiatko ahoj snazily sme sa niekolko mesiacov a vyslo to az teraz uzivala som gynex kvapky aj priatel a este alchemilku🙂 priznaky okrem meskajucej menstruacie bolest v podbrusku,kovova chut v ustach a strasna bolest prs teraz mi zacina byt zle aj z voni a som viac unavena🙂

mimika123
5. okt 2014

@zebrickaa ahoj ako sa mas? ja by som mala mat asi zajtra ovulku, ale uz sa tak posadnuto nesledujem, takze uvidime. trosku som zlepsila stravu a zacala cvicit tak snad to trosku pomoze a ako som tusim u mojej zenskej citala na plagate "v zdravom tele zdrave dieta" teda aspon tak nejak to bolo pisane 🙂

dandy17
5. okt 2014

Takže nič, mrcha práve dorazila. Vraj sme obaja v poriadku, nič otehotneniu nebráni a predsa sa od mája snažíme bezvýsledne. Už neverím plodnému hlienu, všeliakým gelom ulahčujucim počatie, infolicu, Jonášovi....ničomu. Nám to asi na druhý krát súdené proste nieje. Tak držím prsty aspon vám snažilky 🙂 , paa

miculiatko
5. okt 2014

@nicolettka2126 spravne. Chcela by som to tak aj ja.rozpravALa som sa o snazilkovani so svagrinou ktora je tehu a hovorila mi ze vraj mic na to tlacim.ja som sa jej snazila vysvetlit ze ked clovek po niecom zatuzi tak si za tym ide a nejde mi pozerat sa na vec s lahkistou.ja so svojou pivahou to ivolyvnit neviem.svagrinka mi tiez pivedala ze si mysli ze sa mi podari otehu ked ona porodi.a to bude v decembri.noo neviem preco ju to napadlo ale zaujimava uvaha

@suldenka hmmm no zelam ti nech sa tieto nepeijemnosti cim skor vytratia a uzivaj si tehu plnymi duskami.

@dandy17 hmmm nevadi podari sa nabuduce!! Nic nie je stratene.ked si velmi zelas rak mimi k tebe pride len treba trpezlivost!!! Hoci aj ja sama ju nemam 😉

jetotu
5. okt 2014

@miculiatko caukooo 🙂 no ja spoko loko,uz to na mne vidno, v stredu dalsia kontrola 🙂 ty ako moja ako to ide?

miculiatko
5. okt 2014

@jetotu noo my sme tento cyklus dosnazilkovali cakam ci pride ms.mala by dojst okolo 14eho (to bude 30 dc) najneskorsi termin. Papam ktselinu listovu niekedy sa citim nafuknuta ako balon ze mam brucho ako v 4 mesiaci 😀😀 no rano zase splasne. Tehu ss snaxim uz neriesit ale je to tazke. No aspon sa uz nesledujem a kazde pichnutie ci stuchnutie nepripisujem tehu.nemyslim si vsak ze sa nam tentokrat zadarilo. No som rada ze ty si v pohodicke.v podstate aj ja s jednym snickom 😉

jankes
5. okt 2014

@dandy17 😒 som na tom tak isto. Inofolic mi iba skrátil môj dokonalý 29 dňový cyklus na 25 dní. Teraz sa bijem po hlave načo som ho vôbec brala. Dnes sa mi tiež MS spúšťa, takže tiež mám hlavu v smútku. Aj ovu testy boli, aj plodný hlien, aj ovulka a aj tak nič. Som z toho na nervy 🙄 😖 😠 Nahnevaná, unavená z čakania a rozčarovaná, že to nie je také jednoduché ako som si predstavovala.

dandy17
5. okt 2014

@jankes k prvemu sme přišli ani neviem ako,bohuzial sme o male v 6tom tyzdni přišli, nieje to ani rok,tiez má ani nenapadlo ze bude problém otěhotnět. Tak snad na mesiac ale už bez všelijakých zarucenych prostriedkov,ak má by,snad bude...

pony7
5. okt 2014

Ahojte, rada by som sa k Vám pridala...v septembri sme sa posnažili a dnes som si na teste našla toto. Môžem to považovať za pozitívny výsledok alebo by mala byť čiarka ešte o niečo silnejšia? Zajtra má prísť červená tak dúfam, že sa už nedostaví 🙂 ďakujem za názory..

meelah
5. okt 2014

@suldenka blahozelaaaam 😉 Ja mam dostat mrsku 8.10,ale asi aj dojde,lebo ma dost boli brucho a aj spinenie je...ja ovulacne testy nemam,proste to nechavame na prirodu zatial...cyklus mam 30dnovy,tak neviem preco by mala dojst skor,alebo to moze byt predsa? A este sa chcem opytat,kamoske meska ms 18dni uz,prvy test,co robila este pred tyzdnom-duch,ale oodvtedy robila test este tri krat a zakazdym negativny..moze byt tehu?Priznaky ziadne,ona sa citi super 😉 Aaale som sa rozpisala 😝

meelah
5. okt 2014

@pony7 Ja myslim,ze je tam 😉 Mala by postupne silniet..skus o dva dni zas...

jetotu
6. okt 2014

@pony7 supeeer 🙂 jasnacka, zopakuj test o dva dni a uvidis. 🙂 drzim palce