Snažilky - september 2014
Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂
@mimika123
@miculiatko
@nicolettka2126
@kudusko ahojte baby, tak ja som tu opat par dni nebola. Stale kde tu citim ze sa vo vnutri nieco deje aj som si robila v sobotu tehu test ale nic negativny, v piatok mam mat ovulku a dneska pozeram na intimke tmavo hnedy vytok vobec tomu nechapem...nemam bolesti ale nieco citit citim neviem to opisat... znama mi hovorila ze ona jedno obdobie mavala take ze citila jeden vajecnik pred ovu a mala tiez toto spinenie pred ovu...tak ja neviem ci moje telo zacalo inak pracovat po tom kyrete, ale ten bol este v juni tak neviem... co vy na to hovorite?
@nicolettka2126 dufam ze tehu 🙂)) !!!!!!!!!!!!!!!!!!
@nicolettka2126 nech je to tehu!!!
@zebrickaa hmmm ja neviem co by to mohlo byt.neskysala si ovu test? Mozno ovu bola skor a ta sa mize prejavit spinenim
@dandy17 snáď sa nám to čoskoro podarí. Minule som pozerala dokument o záhadných neplodných pároch. Fyzicky je u oboch všetko OK a predsa sa im nedarí otehotnieť. Uzavreli to ako stres (buď v práci, v rodine, alebo priveľká snaha otehotnieť). Tak ja už neviem, dá sa vôbec fungovať bez stresu???
@avi24 Tiež sa tak nad sebou niekedy pozastavím, že keď som mala menej rokov, tak na druhé dieťa nebol vhodný čas. Najprv práca, potom úvery, potom dovolenky, potom nová práca.... a stále dookola. Teraz keď po ňom veľmi túžim, tak to zrazu tak rýchlo nejde. Dnes som 1DC 😠 Dúfam však, že sa to podarí a naše lásky nám z toho nebíčka padnú 😀
@zebrickaa fuu tak s tymto nemam skusenost takze ti neviem poradiť ale tak ako pise @miculiatko moze to byt ovulacne spinenie to by znamenalo ze u teba prebieha ovulka alebo mas tesne pred nou, skus ovu testik ak mas 😉
@miculiatko velmi velmi si to zelam 🙂 🙂
Uvidime, uz len 2 dni do mrchy 😉
@jankes Včera podvečer som dostala svoje dni, ale čudné, slabá bolesť, slabšie su celkovo, inak to mám vždy tak, že sa nestíham prebalovať prvé 2 dni. Niežeby som si nahovárala niečo, asi mi už šibe, ale toto je prvý krát, no viem može to byť z hocičoho. Neviete aká má byť bazálna teplota ak žena dostane MS? Ja mám 37,2 stále už týžden
@nicolettka2126 aj ja si to zelam.drzim paste
@miculiatko dakovala 🙂
Fuu akurat pred minútou ma tak brutal pichli 2 razy tam dole az ma vystrelo...este stale predychavam 😀
@dandy17 fuuu to naozaj netusim ja som si totiz BT nemerala nikdy :-/
No ale skus testik ak mas pocit ze je ms cudna 😉
@nicolettka2126 wow co by to mohlo byt?? Hmm.boli to menstryacne krce ci nieco ine? Ako si to citila?
@dandy17 tak tá teplota by bola úplne skvelá. 😀 Pri otehotnení je teplota o niečo vyššia ako bazálna, teda tvojich 37 je super. Inak keď dôjde MS, tak teplota má klesnúť, keďže ti neklesla, tak by som spravila test. Pre istotu. Ja som skúšala už aj merať bazálnu, ale nie som dosť dôsledná a meriam kedy sa mi zachce, tak to sú len také orientačné teploty. Ja nemôžem "uveriť" , že došla MS, tak som si spravila aj test. Žeby bol dôkaz na WC pre mňa málo??? 😨 😕 😅 Som proste strelenááááá
Inak aby som to este doplnila vcera som si robila inej znacky 2 testy a tiez mali ducha ..som z toho debil :D ak mate dake skusenosti budem rada ak sa s nimi so mnou podelite ...
@miculiatko taka zvlastna bolest, akoby nieco zvnutra ma pichalo..
neviem fakt, ale beriem to radsej tak ze to bolo z bliziacej sa ms....Nechcem sa mpc upnut na nieco co nie je 🙂
@nicolettka2126
@zebrickaa
@miculiatko
ahoj baby, som tu nebola par dni, krce mavam skoro kazde rano a vecer, ale trosku mi je uz lepsie, beriem aj magnezium, cakame este stale, aj ked neviem na co uz, bojim sa, ze sa neudrzi a zacnem krvacat. ☹
@timuska26 a co na to doktor??
Pripadne testiky robis ze ci ostava silna druha ciarka?
Drzim velmi silno palceky aby bolo vsetko v poriadku a nech ti je uz dobre.
@nicolettka2126 magnezium mi odporucil brat a nic tazke nedvihat, zatial cakame, bo ciarka nezosilnela. uz som unavena z cakania.
Haloooo baby,nikto ziaden nazor??? 😉
@timuska26 uff drz sa moja silno drzim palce a ozvi sa hned ako budes vediet nieco nove....
@miculiatko
@nicolettka2126 ovu mam mat v pistok ale ok zajtra doobeda skusim 🙂 mam testy doma a podam info 🙂
@timuska26 joj mojs uz aby konecne zosilnelo potvora jedna
@zebrickaa okiiiii tesim 🙂
@miculiatko ms ma dostat v nedelu
@jetotu
@nicolettka2126 a @zebricka ako sa mate? Ja hrozne s malym sme boli na pohotovosti priedusky dusi sa takze uz sme dvaja dnes mi brali krv az o 10 dni vysledky to su dolezite od toho zalezi moje snazilkovanie v buducom mesiaci 🙂 😒
no to je pekny nech a tehu je taky 😉 🙂@nicolettka2126

Baby, ja som dnes robila ovu test, nie je sice z toho uplne ranneho ale druhého 🙂
Tak bud to znamena blížiacu sa mrchu alebo tehu 🙂