icon

Snažilky - september 2014

zebrickaa
1. sep 2014

Ahojte, je tu nový mesiac a sním aj nové snaženie 🙂 kto sa pridá? 🙂

gabininka
4. sep 2014

@julypetkova dakujem ti a mrchu mam mat okolo 13.9. tak som zvedava... 🙂 ale to by uz bolo keby sa to zase podarilo na prvy sup, tak ako pri prevej dcere a aj druhe bolo na prvy sup snazenia.... necham sa prekvapit ale toto cakanie je katastroooooofa 🙂 a ty sa ako citis?

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko ja som ta poziadla o priatelstvo, pravdepodobne by sa ti to malo niekde objavit a zrejme by si to mala potvrdit....ked si kliknes na moj nick tak pod fotkou (ja ju nemam) mas pridat molinku5 ako priatelku a tam kliknes..

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 uz sa stalo sme kamosky😉

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko super, tesim sa 😉

zebrickaa
autor
4. sep 2014

@miculiatko ano ano to je prada kazdy par to ma inak 🙂
@molinka5 jeeej aj ja mam tu apku ale pouzivam aj na nete mojkalendarik.sk 🙂 to mi vychadza tiez dobre 🙂
@jetotu aj ja citim presne ovu 🙂

miculiatko
4. sep 2014

@molinka5 idem aj ja offko lebo moj drahy sa dizaduje pozornosti ze co vkuse zavislacim. Napiseme si!! Vsetko co je nive povinne hlasit😉 dobru nocku a trpezlive cakanie

molinka5
4. sep 2014

@miculiatko oki, tak chod sa mu venovat....jasne hlasim...dobru noc..dakujem aj tebe....nech to ubehne raz dva

molinka5
4. sep 2014

@zebricka ja pouzivam iba tu apku

tinkafe
4. sep 2014

Ahojte Baby, 6 dni do mrchy a citim sa vselijako, raz hore raz dole, chcela by som tu napisat svoje stavy poslednych dni, ale to by som sa asi dostala myslienkovo tam, kde nechcem 😒 Ako sa da nemysliet a nespehovat sa a ostat objektivny 😉 ? Je tu este niekto, alebo len mne sa zda ze odkedy sa snazime, sa moje telo trosku so mnou zahrava 😉 alebo je to tym samospehovanim? 😀

zebrickaa
autor
4. sep 2014

@tinkafe ahojky vitaj medzi nami 🙂 ja som bola tiez taka nijaka mistami uz smutna atd ale od kedy som tu s vami tak mi je lepsie 🙂 a uz nemyslim na zle veci 🙂 tak snad aj tebe bude s nami lepsie a budeme sa spolu tesit 🙂

zebrickaa
autor
4. sep 2014

@miculiatko dobruuuu 🙂 moj muz ma zajtra narodeniny tak uz cakam kedy sa zjavi v posteli konecne 🙂 zajtra povinne hlasit novinky 🙂

miculiatko
4. sep 2014

@zebrickaa este som predsa nakukla sem na konika asi som zavislacka😀😀. Ja cakam na draheho ten kuka FARMU !! a potom asi buvanie lebo vo vnutri vsetko rozdrazdene po tej dnesnej gyndoske . Tebe prijemne snazilkivanie!!

zebrickaa
autor
5. sep 2014

@miculiatko dobre ranko ;) dakujem

evkacik5
5. sep 2014

čaute kočky pridám sa k vám, my sme sa s manželom snažili tento mesiac po prvý krát, ale podľa PMS čo práve cítim to nevyšlo...zle som odhadla ovulku, som sa riadila mentruačným kalendárom...tak snaď nabuduce 🙂

nika006
5. sep 2014

Dobre ranečko babule...Ako sa mavate?? JA MUSIIIM este cakat do Ms..snad to este v septembri stihneem 😃😃😃

mimika123
5. sep 2014

@miculiatko to som teda este nepocula ze pockat do plodnych dni ale dakujem za info, kazda dalsia informacia je dobra. a to mierne krvacanie po preventivke je podla mna v poriadku, ja to mavam vzdy a zvykne to do vecera prestat, samozrejme ja nie som lekar, ale ukludnit ta mozem 🙂,

mimika123
5. sep 2014

@mima207 ked ti meskaju tak dlho mas to podla mna takmer iste ze si tehu

mia005
5. sep 2014

Ahojte zienky,ako sa vam tu dari?mne uz pomaly menzes konci tak zacina sledovanie ovulky a jupi na to 😀

mimika123
5. sep 2014

@mia005 tak to sme na tom podobne mne skoncil menzes v utorok takze dnes som 7DC. keby nahodou sa zadarilo budeme tehulkovat takmer naraz 🙂

mia005
5. sep 2014

@mimika123 ake keby nahodou..urcite sa to podari 😉 😀 musi nie 😀 ja som dnes 5DC tusim..

mimika123
5. sep 2014

strasne sa to vlecie, ze? ja stale vyratavam kedy si zacnem robit ovu testy potom kedy si uz skusim spravit tehu test, no sibe mi 🙂 uz aby bol koniec mesiaca. ja som tak posadnuta tym ze to teraz musi vyjst ze som si uz aj termin porodu ratala a vychadza mi to pekne na 6.6. 🙂

jetotu
5. sep 2014

Ranko kočky 🙂 nocna mora za mnou masakeer.. spotena s výkrikom som s azobudila.. dnes 2DPO a ja som nejako zacala jemne spinit... dufam, ze to tak ma byt 🙂
@evkacik5 nikdy nevies, nesustred sa na pocity, pockaj pekne do dne MS 🙂 niekedy PMS nie je PMS ale uhniezdovanie... tak som sa aspon docitala na forach co baby pisali 🙂
@nika006 ahoj ahoj 🙂 kedy ze mas dostat?🙂 ja tiez prosim aby to vyslo v septembri 🙂

radka752
5. sep 2014

Ahojte. Tak mrcha by mala prísť okolo 16.9. Snažili sme sa aj tento mesiac, teraz už len dúfať, že to vyšlo. Cítim bolesti v krížoch aj som unavená, ale to bude určite z práce, ktorej je teraz dosť veľa. Tak uvidíme.

miculiatko
5. sep 2014

@mimika123 ahoj no chvalabohu aj mne to prestalo po par hodinach tak uz len cakat ci ms pride alebo nie. Dufam ze eee😉 dakujem za upokojenie

@jetotu noo to moze byt aj dobre znamenie lebo pri uhniezdovani vajicka moze byt jemne spinenie

jetotu
5. sep 2014

@miculiatko tak hned ma to napadlo, ale to by bolo dost skoro si myslim...2DPO.. ty ako? 😎

nicolettka2126
5. sep 2014

Ajoooojte tak ja som dnes takto 🙂
Podotykam je to iba OVULACNY ( zatial 😀 😀 )
Dnes som 19.DC takze si myslim ze ovulka je dost neskoro kedze mavam 28dnovy cyklus 🙂 Ale nezda sa mi este uuuuuplne ppzitivny ten test mozno vecer alebo zajtra bude vrchol 🙂 Ci?

miculiatko
5. sep 2014

@jetotu no u kazdej z nas to moze prebiehat rozne. Ja mam od ovulky (pri jej vrchole bol ciry tahavy) akoby plodny vytok husty biely aj mam ho od ovulky. asi 4 dpo som mala take silne bolesti ako pred ms. Neviem co to moze byt. Doky mi vcera pri preventivke zobral aj vzorku z toho vytoku ze ci to neni nejaky zapal. V pondelok by som mala mat vysledky. Ja dufam ze to bude uhnuezdovanie vajicka😀

zebrickaa
autor
5. sep 2014

@evkacik5 ahoj vitaj medzi nami 🙂

zebrickaa
autor
5. sep 2014

@nicolettka2126 ja myslím že uz zajtra budes mat aj vrchol ;) ale ti je len moj nazor ;) drzim paste 🙂

nicolettka2126
5. sep 2014

@zebrickaa noooo uz mozno aj dnes vecer lebo som bola nanho potom este kuknut a este viac stmavla ta prva cize je o trosicku tmavsia ako kontrolna..No ale ťuťu muťu bolo vcera tak neviem ci bude aj dnes 😀 😀