Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
No ja bábiky dnes odpadacka opäť bola som na hematologii a zobrali mi dost vela krvi no a moje telo to po chvíľke nezvladlo našťastie som sedela v čakárni čiže sa mi nič nestalo len sa cítim hrozne slabá 🙂 zajtra idem po výsledky a na gyndu budem písať ako som dopadla a ci je drobec ok držte nám prosim prsty 😉
@littledesire tak 2015 plodný rok. Vyzerá to tak, že bude u nás to potom bude druhý prírastok v rodine do jedného roka 😀 a teraz som narazila na čínsky horoskop a rok 2016 je Opica tak už by sme boli doma dve 😀
@eliska811 dve opice? :D:D:D paraaada :D
@littledesire Tak, tak priateľ koza bude mať doma dve opičky 😀 To keď mu dnes oznámim moje zistenie bude úplne nadšený :D :D
Ahojte babulky. Takze sa to tu rozkramovalo? 😠 Beus, ty si davaj pozor na seba a vsetko bude ok. Len to chce klud a nohy v teple 🙂
A mala zatial vie, ze dospelacky maju v brusku vajicka a ked sa teta a ujo moc lubia, tak z vajicka vyrastie babo a to jej stacilo 😀 ale ako sa dostane von, no to je dilema 😀 psychiatricka nas objednala na 9.6. 🙂 a chodime k nej kazdeho pol roka, tak snad jej vymyslime pravdivu a vhodnu odpoved 😀
Ja som tiger a muz s Monickou su prasata 😀 😀 😀
@bea0802 tak pekne nech poslúcha a vydrží to aspoň do Silvestra :D aby ste boli dve 🙂 a nech sa zadarí všetkým, lebo opičky sú super 😀 Inak hovorím tu o Silvestri a je len máj a ked bude Silvester a ty sa budeš pekne gúľať tak si povieme ale to od toho mája rýchlo ubehlo 😀
@lilimoni ďakujem veľkému tigrovi za to že som sa dostala do zvieratníka 😀 😀 u nás je prasiatko len babička aj ked by som to tipla skôr na starečka 😀
http://m.mojevideo.sk/338t tak tu je rovno link snáď to zobrazí správne 😀
@eliska811 presne ako vravis ono to zbehne hrozne rychlo celkovo ked si uvedomím ze uz je posledný májový týždeň nechce sa mi to veriť ze tento rok tak rychlo beží 🙂
@lilimoni ja sa hrozne smejem na ich reakciách najviac ma pobavil ten chlapček čo vsetko vedel že ved som ti vravel že nick mi povedal veľa zlých veci a tatko úplne v šoku 😀
@bea0802 ahahahahahah super video 😀 😀 😀 😀
@littledesire že ..ja ho milujem 😀 😀
@puffu ďakujeme verim ze bude vsetko ok budem zajtra písať 🙂

No takze ja mam tiez stopku 🙄 😖