icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

dzanem
27. máj 2015

No takze ja mam tiez stopku 🙄 😖

dohna
27. máj 2015

@dzanem o jéjé ja že to tu bude frčať samými pozitívnymi testíkami a čo to toto ????

dzanem
27. máj 2015

@dohna asi mi to neni sudenee 😝

bea0802
27. máj 2015

@dzanem ale hlavu hore určite ti to súdené je ale zrejme az o mesiac 😝

bea0802
27. máj 2015

No ja bábiky dnes odpadacka opäť bola som na hematologii a zobrali mi dost vela krvi no a moje telo to po chvíľke nezvladlo našťastie som sedela v čakárni čiže sa mi nič nestalo len sa cítim hrozne slabá 🙂 zajtra idem po výsledky a na gyndu budem písať ako som dopadla a ci je drobec ok držte nám prosim prsty 😉

eliska811
27. máj 2015

@littledesire tak 2015 plodný rok. Vyzerá to tak, že bude u nás to potom bude druhý prírastok v rodine do jedného roka 😀 a teraz som narazila na čínsky horoskop a rok 2016 je Opica tak už by sme boli doma dve 😀

littledesire
27. máj 2015

@eliska811 dve opice? :D:D:D paraaada :D

eliska811
27. máj 2015

@dohna ono to ešte len začne frčať 🙂

eliska811
27. máj 2015

@bea0802 už nech máš toto obdobie a sebou a môžeš si to tehulkovanie krásne užívať 🙂 A určte bude všetko v poriadku 😉

dohna
27. máj 2015

@eliska811 no veď práve na to sa teším 🙂 nech sa konečne aj ja trochu nakopnem na pozitívnejšiu náladu, že predsa len sa to dá aj po roku snaženia 🙂

eliska811
27. máj 2015

@littledesire Tak, tak priateľ koza bude mať doma dve opičky 😀 To keď mu dnes oznámim moje zistenie bude úplne nadšený :D :D

eliska811
27. máj 2015

@dohna tak ak pridám ja, ozaj ťa to nakopne len trošku lebo my sme začali len tento rok 🙂 no ako povedala tušim Bea do konca roka sa budeme tešiť všetky 🙂

dzanem
27. máj 2015

@bea0802 drzim palce nech je vsetko ok 😔

petra212
27. máj 2015

baby, vás tu sledujem 🙂 po očku

a ja, že @puffu bude ďalšia tehuľa, čo sa nesnažia 😒 no škoda ☹
a máš ju normálnu či je slabšia?
no ked prišla s oneskorením, tak si asi mala ovulku posunutú

inak tuším sa aj my prestaneme snažiť
nech už konečne máme dve koľajnice 😀 😀 😀 😀 😀 😀

bea0802
27. máj 2015

@eliska811 silno dúfam ze bude vsetko ok inú možnosť si nepripustam i ked strach je vždy ....inak mne ked sa narodí fakt toho 3.januára alebo proste január tiež bude druhá opicka jedna som ja si ma normálne potešila 😀
@dzanem ďakujem pekne 🙂

lilimoni
27. máj 2015

Ahojte babulky. Takze sa to tu rozkramovalo? 😠 Beus, ty si davaj pozor na seba a vsetko bude ok. Len to chce klud a nohy v teple 🙂

A mala zatial vie, ze dospelacky maju v brusku vajicka a ked sa teta a ujo moc lubia, tak z vajicka vyrastie babo a to jej stacilo 😀 ale ako sa dostane von, no to je dilema 😀 psychiatricka nas objednala na 9.6. 🙂 a chodime k nej kazdeho pol roka, tak snad jej vymyslime pravdivu a vhodnu odpoved 😀

lilimoni
27. máj 2015

Ja som tiger a muz s Monickou su prasata 😀 😀 😀

bea0802
27. máj 2015

@lilimoni lezim lezim a zajtra ked pridem domov hned pisem 🙂
Inak baby na tému ako sa robia/rodia deti milujem toto video m.mojevideo.sk/338t ...dajte si to vyhľadať určite sa zasmejete 😀 milujem deti 😀

eliska811
27. máj 2015

@bea0802 tak pekne nech poslúcha a vydrží to aspoň do Silvestra :D aby ste boli dve 🙂 a nech sa zadarí všetkým, lebo opičky sú super 😀 Inak hovorím tu o Silvestri a je len máj a ked bude Silvester a ty sa budeš pekne gúľať tak si povieme ale to od toho mája rýchlo ubehlo 😀

@lilimoni ďakujem veľkému tigrovi za to že som sa dostala do zvieratníka 😀 😀 u nás je prasiatko len babička aj ked by som to tipla skôr na starečka 😀

lilimoni
27. máj 2015

@bea0802 chudence 😀 😀 teraz fuj fuj a o 15 rokov .... 😝 😝 😀

bea0802
27. máj 2015

http://m.mojevideo.sk/338t tak tu je rovno link snáď to zobrazí správne 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dohna spravsi testik a odfot kolajnice, nech sa mame z coho vytesovat 😀 co ty na to? 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem je ti to sudene o 3 tyzdne, som sa rozhodla 😀

bea0802
27. máj 2015

@eliska811 presne ako vravis ono to zbehne hrozne rychlo celkovo ked si uvedomím ze uz je posledný májový týždeň nechce sa mi to veriť ze tento rok tak rychlo beží 🙂
@lilimoni ja sa hrozne smejem na ich reakciách najviac ma pobavil ten chlapček čo vsetko vedel že ved som ti vravel že nick mi povedal veľa zlých veci a tatko úplne v šoku 😀

lilimoni
27. máj 2015

@bea0802 tato skoro odpadol 😀 😀

puffu
27. máj 2015

@bea0802 tak odpocivaj a davaj na seba/vas pozor.. dufam ze vysledky budu ok ze si ty a male v poriadku a zdrave.. drzte sa

puffu
27. máj 2015

@petra212 zatial je taka poslabsia ale to sa mi niekedy stava ze mam prvy den iba spinenie a rozbehne sa az vecer alebo rano
skuste sa nesnazit 😀 mozno to prinesie vytuzene ovocie..🙂

littledesire
27. máj 2015

@bea0802 ahahahahahah super video 😀 😀 😀 😀

puffu
27. máj 2015

@dohna uz jedno "babatko" mas tak ked to isli vtedy pojde aj teraz.. uvidis..🙂 len nevesaj hlavu, pride vtedy ked ma a ked to budes mozno najmenej cakat..🙂 drzim palce aby to bolo uz coskoro

bea0802
27. máj 2015

@littledesire že ..ja ho milujem 😀 😀
@puffu ďakujeme verim ze bude vsetko ok budem zajtra písať 🙂