Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@puffu no som velmi zvedava ;) drzim palce ;)
dakujem... uz sme si aj poplakali lebo mi raz meskala menstruacia dva tyzdne a sme sa aj zacali tesit a nakniec nic... od vtedy ked meska menstruacia si poviem ze bud alebo... 😒
@dohna mala stale dranka, ze chce surodenca 🙂 aj sa pytala, ked videla ucitelku s bruskom ako sa tam to babo dostane 😀 tak mame zasebou prvy reprodukcny pokec 😀 😀 ale co jej poviem, ked sa zacne pytat ako sa dostane von, fakt netusim 😀 zajtra idem po jeden papier detskej psychiatricke, tak sa jej musim spytat 😅
lilimoni no u lekarov sme neboli to berem ako poslednu moznost. a vitaminy no tak ako kupujem si sumive tablety v prvom rade zelezo kedze som chudokrvna lebo tabetky mi nerobili dobre a inak snazim sa jest tak aby som mala dostatocny prisun vitaminov...
@dohna zatial vzdy poradili dobre 🙂 sme museli v novembri riesit zachvaty ☹ boli dusicky a pytala sa preco je tolko sviecok "tam" (na cintorine) tak som jej vsvetlila, ze to je cintorin a ludia chodia zapalovat sviecky ludom, ktori zomreli. Joooj a ona amok, ze ona nechce zomriet a potom amok, ze nechce aby som ja zomrela a kazdy den sa pytala kedy zomrie a kedy zomriem ja ☹ och kriza niekedy, sme si posedeli u specialnej psychologicky asi 3 hodiny vtedy a nastastie pomoho 🙂 este, ze ju maju v skole 🙂
@lilimoni jezis ty si nedockavejsia jak puffu :D:D:D ale ja tiez cakam na jej test.. lebo si pamatam ako som s puffu kecala este zaciatkom roka, ze april zaciname :D:D ci tak nejak 🙂
@lilimoni že našla som 😀 http://www.mamaaja.sk/zdravie/psychologia/ako-s... ale asi by som vynechala tu časť že čo je to resp by som to nevysvetlovala: miešok so semenníkmi – dvoma žľazami veľkosti a tvaru sliviek, v ktorých sa tvoria spermie ejakulát.atď a určite aj túto. Stači vedieť čo je čo a nie zbytočne ho zaťažovať ešte aj s odbornými vecami aj ak to chúďa bude úplne mimo z tolkých informácíí :D
tak dievcence nebudem vas oznacovat lebo som iba cez mob ale nakoniec nie je potreba testovania lebo sa mi zacina rozbiehat ms..ale dakujem ze ste na mna mysleli ..🙂
@puffu nevadi 🙂 snazenie nekonci - a je celkom prijemne 🙂 😵 😵
@eliska811
@littledesire
@dzanem
@bea0802 dakujem kocky..🙂 ano, ja inu moznost ako tu ze do konca roka budeme vsetky tehu ani nepripustam ale priznam sa ze som uz po vcerajsku ms necakala...:D ale nevadi...nepride inokedy... 😀 ale rano sme si nasli prijemne spravy lebo sa dnes kamaratke narodil zdravy chlapcek takze sa tesime s nimi...🙂

My sa snazime od minulého roku maj 2014 a stale nic no uvidíme . dufam ze to pride coskoro...