icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

kkaciatko
26. máj 2015

My sa snazime od minulého roku maj 2014 a stale nic no uvidíme . dufam ze to pride coskoro...

littledesire
26. máj 2015

@puffu no som velmi zvedava ;) drzim palce ;)

kkaciatko
26. máj 2015

dakujem... uz sme si aj poplakali lebo mi raz meskala menstruacia dva tyzdne a sme sa aj zacali tesit a nakniec nic... od vtedy ked meska menstruacia si poviem ze bud alebo... 😒

dohna
26. máj 2015

@lilimoni to je fakt, ale asi lepšie takto, jak mať po sebe dve malé deti, to by ma asi trclo úplne, takto si môžem povedať že každému som sa venovala na 100% ako som mohla 🙂

dohna
26. máj 2015

@kkaciatko aj máte nejaké vitamíny ?

lilimoni
26. máj 2015

@kkaciatko rok a stale nic 😒 to mi je luto 😒 doki vas prezrel oboch? 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@dohna mala stale dranka, ze chce surodenca 🙂 aj sa pytala, ked videla ucitelku s bruskom ako sa tam to babo dostane 😀 tak mame zasebou prvy reprodukcny pokec 😀 😀 ale co jej poviem, ked sa zacne pytat ako sa dostane von, fakt netusim 😀 zajtra idem po jeden papier detskej psychiatricke, tak sa jej musim spytat 😅

dohna
26. máj 2015

@lilimoni jé tak to buď rada, ten náš nechce o súrodencovi ani počuť, chce sa stále sťahovať k babke 🙂 juj to keď začnú iné otázky, čo toto, to je ešte len malina 😀 😀 😀

lilimoni
26. máj 2015

@dohna daj typ ako vysvetlit 7 rocnej ako sa babo dostane von 😀 😀 mne nic nenapada 😀

dohna
26. máj 2015

@lilimoni šak normálka v nemocke, narežú bruško a vyberú ho von 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@dohna fuuu, to by asi nerozdychala ☹ s nou je to v niektorych smeroch strasne tazke ☹

dohna
26. máj 2015

@lilimoni tak som zvedavá čo poradí psychiatrička 🙂 daj potom vedieť, či tú psychologiu neštudovali zbytočne 🙂

kkaciatko
26. máj 2015

lilimoni no u lekarov sme neboli to berem ako poslednu moznost. a vitaminy no tak ako kupujem si sumive tablety v prvom rade zelezo kedze som chudokrvna lebo tabetky mi nerobili dobre a inak snazim sa jest tak aby som mala dostatocny prisun vitaminov...

lilimoni
26. máj 2015

@dohna zatial vzdy poradili dobre 🙂 sme museli v novembri riesit zachvaty ☹ boli dusicky a pytala sa preco je tolko sviecok "tam" (na cintorine) tak som jej vsvetlila, ze to je cintorin a ludia chodia zapalovat sviecky ludom, ktori zomreli. Joooj a ona amok, ze ona nechce zomriet a potom amok, ze nechce aby som ja zomrela a kazdy den sa pytala kedy zomrie a kedy zomriem ja ☹ och kriza niekedy, sme si posedeli u specialnej psychologicky asi 3 hodiny vtedy a nastastie pomoho 🙂 este, ze ju maju v skole 🙂

lilimoni
26. máj 2015

@kkaciatko robis si ovu testy ale fungujes ako ja 😀 cim castejsie tutu-mutu, tym lepsie 😀 😀 😀

kkaciatko
26. máj 2015

@lilimoni neboj sa toho mame dostatok az ho niekedy odhanam od seba 😀 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni jé chúĎatko malé, ale počula som že niektoré deti takto mávajú:(

lilimoni
27. máj 2015

@dohna s jej diagnozou takto reaguju skoro vsetci 😒

lilimoni
27. máj 2015

@puffu uz si testilaaaa? 😀 mas kolajnice? 😀

littledesire
27. máj 2015

@lilimoni jezis ty si nedockavejsia jak puffu :D:D:D ale ja tiez cakam na jej test.. lebo si pamatam ako som s puffu kecala este zaciatkom roka, ze april zaciname :D:D ci tak nejak 🙂

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni tiez som zvedavaa 😀

eliska811
27. máj 2015

@lilimoni že našla som 😀 http://www.mamaaja.sk/zdravie/psychologia/ako-s... ale asi by som vynechala tu časť že čo je to resp by som to nevysvetlovala: miešok so semenníkmi – dvoma žľazami veľkosti a tvaru sliviek, v ktorých sa tvoria spermie ejakulát.atď a určite aj túto. Stači vedieť čo je čo a nie zbytočne ho zaťažovať ešte aj s odbornými vecami aj ak to chúďa bude úplne mimo z tolkých informácíí :D

puffu
27. máj 2015

tak dievcence nebudem vas oznacovat lebo som iba cez mob ale nakoniec nie je potreba testovania lebo sa mi zacina rozbiehat ms..ale dakujem ze ste na mna mysleli ..🙂

eliska811
27. máj 2015

@puffu 😠 myslím, že odpoviem za všetky, že sme čakali // ale ked nie teraz tak nabudúce 🙂 Budem(e) myslieť aj naďalej jedna na druhú 🙂

littledesire
27. máj 2015

@puffu nevadi 🙂 snazenie nekonci - a je celkom prijemne 🙂 😵 😵

dzanem
27. máj 2015

@puffu ide sa dalejjj

bea0802
27. máj 2015

@puffu to nevadí ved čoskoro tu budes dávať foto s // uvidis 🙂

puffu
27. máj 2015

@eliska811
@littledesire
@dzanem
@bea0802 dakujem kocky..🙂 ano, ja inu moznost ako tu ze do konca roka budeme vsetky tehu ani nepripustam ale priznam sa ze som uz po vcerajsku ms necakala...:D ale nevadi...nepride inokedy... 😀 ale rano sme si nasli prijemne spravy lebo sa dnes kamaratke narodil zdravy chlapcek takze sa tesime s nimi...🙂

bea0802
27. máj 2015

@puffu verim ti aj ja som si myslela ze budes tehu ale to nevadí ja som si tiez 100% istá ze do konca roka vsetky 2015 budeme tehu tento rok je veľmi plodný vraj čiže budú samé deti 🙂

littledesire
27. máj 2015

@bea0802
@puffu
baby jasne ze budeme 🙂 tento rok je fakt oznaceny ako za plodny rok.. 🙂