icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

eliska811
27. máj 2015

@lilimoni a ešte prosím nestraš s krámovaním 😀 ja som zatial ešte v očakávaní či sa podarilo dnes mi konečne vyskočila teplota tak ovu bola 🙂 tak a teraz musím už len počkat ale v podstate tento mesiac mi krámi už nehrozia 😀 a

@bea0802to video je úpne že naj 😀

lilimoni
27. máj 2015

@eliska811 tento mesiac ani mne 😀 snad buduci nepridu 😀

eliska811
27. máj 2015

@lilimoni presne tak a zdielam tvoj názor 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni uz ma prechadza zaujem 😕 zameriam sa na nieco ine asi 😝

dohna
27. máj 2015

@puffu no to je už také velikánske bábatko :P a je to už strašne dávno, odvtedy mi pribudlo stráááášne veľa rokov, a okrem toho to bolo s druhým chlapom 🙂 teraz mám priateľa už 5 rokov a on deti nemá, tak že by sme chceli spolu mať aspoň jedno bábo, teda ak sa zadarí 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna jeeeej u nas tiez tak 😀 manzel tiez nie je biologicky tato aj ked papierovo a po vsetkych inych strankach je 🙂 takze sa snazime o jeho prve biologicke 😀

puffu
27. máj 2015

@dohna uvidis, zadari sa..🙂 a uvazujete pripadne aj nad CAR ak sa vam nebude nejaky cas este darit alebo to nechavate uplne na prirodu?

dzanem
27. máj 2015

Ked sa dari tak sa dari,MS,spalena ruka 😖 co ma este caka?

dohna
27. máj 2015

@puffu CAR určite nie, skôr sme na tom tak že keď bude budeme radi a keď sa nepodarí nuž ide sa Ďalej, a bude napr nové auto 🙂 alebo možno aj domček 🙂 vždy sa treba na niečo tešiť 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem u nas sa hovori, ze na posraneho aj hajzel spadne 😠 den blbec 😠

dohna
27. máj 2015

@lilimoni ale tak vy ste aspo§ mladí, ja mám 36 a moj mal teraz 40 :( takže unás je tá pravdepodobnosť o niečo menšia :(

lilimoni
27. máj 2015

@dohna budem mat 29 a muzik v juli 32. A nahoda je blbec. Niekomu sa zadari v 40 a niekto uz nema z coho namiesat v 30 rokoch a sesterka mala prve a teda uz sa rozhodli, ze jedine, v 36 rokoch po 4 mesiacoch intenzivneho snazenia 🙂

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni veru uz sa zakryvam deklom 😝

dzanem
27. máj 2015

@dohna ja mam tiezzz 36 😝

eliska811
27. máj 2015

@dohna
@dzanem dievčence tak ja vás poteším to že máte 36 je úplne jedno. Moja maminka už je to asi 10 rokov, že by chceli tretie no nedarilo sa tak sa na to vykašlali. Aj medzi mnou a bratom ne bez troch mesiacov 5 rokov. No a teraz v januári moja drahá mamička prišla s tým, že čaká bábenko 🙂

eliska811
27. máj 2015

@lilimoni teba som neoznačovala lebo už som to asi spomínala 😀 a vidíš 😎

dohna
27. máj 2015

@dzanem @lilimoni jééé to vážne ? ja že tu ste samé také mladé kočky a toť ho , vyspelé ženy 🙂 super tak to sa teším 🙂

dzanem
27. máj 2015

@eliska811 gratulujemm 😉 no ja si davam este rok ,ak sa nezadari uz sa snazit nebudem

dzanem
27. máj 2015

@dohna noo som uz v polovici duchodu 😀

lilimoni
27. máj 2015

@eliska811 hej, ze ste sa dohodli, ze teta bude mat synovca 😀 tak uz by sa aj patrilo otehotniet, co myslis 😀 😀

dohna
27. máj 2015

@dzanem neboj nie si ani zďaleka, vláda nám to tak predlži že budeš rada keď 80tke príde ešte o paličke do práce 😀 😀 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dohna to aj zeny v najlepsich rokoch si vymienaju organy 😀 😀 ja som tu asi najmladsia 😀 😀

puffu
27. máj 2015

@dohna tak to ano, vzdy sa najde nieco na co sa clovek tesi..🙂 a vobec nie ste stari.. hoci ma muz po 40tke rak muz je vacsinou funkcny stale, len to niekedy dlhsie trva

@eliska811 🙂 to mi pripomenulo jednu situacia z pred 2rokov..mama stresovala lebo jej meskali tyzden..:D a este mi vtedy volala ze no test negativny ale uz som sa aj zacinala tesit..ale jedna kamaratka z mladosti tak rodila podobne s mamou, myslim ze rozdiel bol iba 2-3t medzi nimi.. stavaju sa aj taketo situacie..🙂 takze budes velka sestra..🙂

lilimoni
27. máj 2015

Baby akoze 36 rokov nie je vek obmedzujuci 🙂 bezny a vhodny na babetko a mame plodny rok tak sa podme mnozit 😀

dzanem
27. máj 2015

@dohna v 80 tke s plienkou na chrbte, teda neviem aku robotu mi daju 😀 cistenie protez?

eliska811
27. máj 2015

@dohna
@dohna ano vážne nejako sa zadarilo 😀 inak zabudla som maminka má 42 teda ked sa narodí tak 43. Budem mat skoro o 23 rokov mladšiu sestričku 🙂 Síce sú tam nejaké problémy ale to mala ona aj pri mne aj pri bratovi a teraz + vek no zatial je všetko v poriadku. Preto dúfam, že aj mne sa čím skôr zadarí a budeme kočíkovať spolu. Dostala som od nej radu,ked som bola na návšteve v nemocnici na Veľkú noc inak je doma. Že : Ak sa ti nebude dariť bež na týždeň do termálnych kúpalísk. Najskôr som nechápavo pozerala, že čo dariť. A ona ukázala na brucho: Vidíš výsledok z novembra... A mne už doplo 😀
A nik není starí! Si starí tak ako sa citiš 😝 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem myslim, ze aj s hrbom 😀 a kludne ta nechaju aj lopatovat 😠

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni ja sa snazim 😀 ale mnozia sa mi akurat tak kilaaa

lilimoni
27. máj 2015

@eliska811 takze nie som najmladsia 😀 maminka nech relaxuje a bude vsetko dobre 🙂

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni no myslim ze bude stacit lopatovat a kopat svoj hrob,uz len don potom odkvecnem,budem mat odrobene 😀