Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ked sa dari tak sa dari,MS,spalena ruka 😖 co ma este caka?
@dohna tak to ano, vzdy sa najde nieco na co sa clovek tesi..🙂 a vobec nie ste stari.. hoci ma muz po 40tke rak muz je vacsinou funkcny stale, len to niekedy dlhsie trva
@eliska811 🙂 to mi pripomenulo jednu situacia z pred 2rokov..mama stresovala lebo jej meskali tyzden..:D a este mi vtedy volala ze no test negativny ale uz som sa aj zacinala tesit..ale jedna kamaratka z mladosti tak rodila podobne s mamou, myslim ze rozdiel bol iba 2-3t medzi nimi.. stavaju sa aj taketo situacie..🙂 takze budes velka sestra..🙂
Baby akoze 36 rokov nie je vek obmedzujuci 🙂 bezny a vhodny na babetko a mame plodny rok tak sa podme mnozit 😀
@dohna
@dohna ano vážne nejako sa zadarilo 😀 inak zabudla som maminka má 42 teda ked sa narodí tak 43. Budem mat skoro o 23 rokov mladšiu sestričku 🙂 Síce sú tam nejaké problémy ale to mala ona aj pri mne aj pri bratovi a teraz + vek no zatial je všetko v poriadku. Preto dúfam, že aj mne sa čím skôr zadarí a budeme kočíkovať spolu. Dostala som od nej radu,ked som bola na návšteve v nemocnici na Veľkú noc inak je doma. Že : Ak sa ti nebude dariť bež na týždeň do termálnych kúpalísk. Najskôr som nechápavo pozerala, že čo dariť. A ona ukázala na brucho: Vidíš výsledok z novembra... A mne už doplo 😀
A nik není starí! Si starí tak ako sa citiš 😝 😀

@lilimoni a ešte prosím nestraš s krámovaním 😀 ja som zatial ešte v očakávaní či sa podarilo dnes mi konečne vyskočila teplota tak ovu bola 🙂 tak a teraz musím už len počkat ale v podstate tento mesiac mi krámi už nehrozia 😀 a
@bea0802to video je úpne že naj 😀