icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem tak zahrada je moja 🙂 radsej bude 5 hodin v nutri makat akoby mal hodinu v zahrade 😀 ja zasa radsej vonku ako vnutri 😀

puffu
27. máj 2015

@lilimoni tak to je super ze sa takto zmenil.. ale vela chlapov je naozaj sikovnych len doma nedostavali priestor kedze to bolo za nich robene automaticky a potom zleniveju

lilimoni
27. máj 2015

@puffu tak Radusko sa v sobotu zobudil, sadol pred telku a mamicka mu doniesla papkat a potom to odniesla a upratala. Ked sa islo malovat alebo prerabat tak isiel k babke alebo starsi ked bol, tak ho poslali s kamaratmi na chatu 😠 nie aby sa nieco naucil 😠 nie je to hamba, ked zena uci manzela klast dlazbu a vymienat zasuvky a vypinac a vysvetluje mu ako sa pouziva merak a ako sa vola naradie? Poznal akurat tak kombinacky a kladivo 😠

lilimoni
27. máj 2015

@dohna preco nemozes ostat na RD?

dzanem
27. máj 2015

@puffu
@lilimoni ja som mala predtym jedneho tiez ho mamicka maznala dobre ze mu sopel neutierala,aj oblecko mu vyberala,nelutujem ze sme sa rozisli lebo sa k zmene vobec nemal 😖

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem tak moj je zasa na druhej strane strasny dobrak 🙂 a nenormalne sa s nim nasmejem 😀 ked sme sa spoznali, tak sme chodili spolu vyse roka iba na pifco a potom to prislo, ze sme sa zamilovali ako vol do kopy sena 😀 😀 ale keby sme zacali spolu chodit skor, tak ako to bezne byva, tak by sme spolu isto dlhsie ako 2 mesiace nevydrzali 🙂

dohna
27. máj 2015

@lilimoni lebomám dobrú prácu a nerada by som o nu prišla, okrem toho máme 2 byty, takže platíme 2 hypo, 2 ZSE ,.. atď všetko dvojmo, chodíme na lyžovačky, čo by sme si elmi neradi odopierali, a ono tak rýchlo utečie, Adam moj syn ten vedel chodiť už v 9 mesiacoch a ked mal 1 a 1/4 roka tak bol uplne bez plienok a okrem toho deti potrebujú deti tak 100% od roka do jasličiek 🙂 ale človek mieni život mení a u mna to platí 1000% vždy som chcela 2 deti , mám jedno vždy som chcela mať medzi deťmi malý rozdiel a teraz bude možno viac ako 14 ročný, takže tak nejak, samé prekvapko 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna a mozno sa ti po sestonedeli podari hned tretie namiesat 😀 a ved uvidis ako na tom drobec bude 🙂 mozno si to rozmyslis a ostanes doma dva roky 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni @dzanem to moj zasa hovorí že tak sme sa hladali až sme si zostali, my sme z jedného mesta a dali sme sa dokopy cez net, obidvaja rozvedení -šťastne 🙂 a inak je fakt dôleité sa vedieť s partnerom aj zasmiať, my sa tiež stále rehoceme na blbostiach, a dôležité že sa nenudíme, ani ked ideme niekam sami 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna sranda, ze sme chodievali v tom istom case na tie iste miesta a nestretli sme sa 😀 ja neviem, ci sme sa cez kanal obchadzali alebo co 😀
Ale bolo dobre, ze sme sa nezamilovali hned 😀 som bola jeho najlepsi kamarat vtedy 😀 som si vypocula ako nadaval na byvalu a potom sa mi asi po 10 mesiacoch (a asi po 10 pivach) priznal, preco sa s kazdou rozide po dvoch az troch mesiacoch 😉

puffu
27. máj 2015

@lilimoni
@dzanem tak my sme sa s mojim asi polroka poznali kedze jeho kamarat sa dal dokopy s mojou susedou a kebyze mi niekto v tom case povie ze on bude moj buduci manzel tak ho vysmejem..potom zacali prazdniny, moja dobra kamoska isla s rodicmi na 17dni na dovolenku, ja som sa nudila tak sme sa nejako dali dokopy ze ved leto ide tak nech nie je on a ja sama.. potom asi po tyzdnovom " chodeni" mi rodicia zahlasili ze o 3 dni odchadzas do uk na 5t, tak som si v hlave vravela ze no super aspon mam plany na leto.. a kebyze do toho uk na tych 5t nejdem tak spolu urcite nie sme.. sme sa do seba zamilovali za tych 5tyzdov odlucenia, nekonecne rozhovory a smsky.. vtedy este aj kazdych 10min prezvanacky 😀 a potom po prichode z uk uz to malo rychly spad, sme si zacali hladat podnajom a kebyze mame peniaze na svadbu tak by sme sa aj vzali.. no a hadajte kde uz 7 rokov sme? na mieste kde som sa do neho pred skoro 9.rokmi zamilovala 🙂

lilimoni
27. máj 2015

@dohna a tvoj nema z prveho manzelstva potomka? A synator sa stretava s bio tatkom?

lilimoni
27. máj 2015

@puffu ja ked som spoznala svojho som si myslela, ze chuda zena ktora ho bude mat na krku 😀 tiez by som dotycneho vestca vysmiala 😀

dohna
27. máj 2015

@lilimoni nemá oni boli spolu tuším 6 rokov, ona najpr nechcela a potom tuším nemohla, alebo tak nejako, áno syn chodí k bio otcovi každý párny víkend, alebo ako sa dohodneme, sa teda konečne po X orkoch dokážeme dohodnúť, ale ja som bola vydatá len 2r. takže on to tak má odmalička, mal asi rok a pol keď som odišla od ex.

lilimoni
27. máj 2015

@dohna to je super, ze viete spolu komunikovat 🙂 moj ex o malej nevie 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni
@dohna
@puffu tak baby mna moj vycihol na fb u kamosky,po dvoch rokoch som sa premiestnila do Ciech 😉 najprv som vahala ci si s nim zacat,ale nakoniec ma dostal)

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem ja som od nudy na pokeci napisala nieco typu, ze sa hlada muz so znalostou slovenskej gramatiky, komu predaju beztresne pivo 😀 na danu stranku velmi vysoke naroky a ozvali sa mi dvaja 😀 moj manzel a spoluziak z vysky 😀 😀 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem a byvate teraz v cechach?

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni sranda)a len dvaja?a na pokeci?ja ze aspon 20 ti 😀 jj on je Cech a sme na Morave)

lilimoni
27. máj 2015

Volal mi manzel, ze asi za hodinu pojde z roboty ☹ 😠 takze najskor o 21:30 pride domov 😠 som zvedava, ci bude schopny aspon lezat aby som to babo z neho vyskakala 😅 zatial sa tvaril, ze lezat schopny bude 😀

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem jooooj, znalost gramatiky a plnoletost su strasne naroky v dnesnej dobe 😀 chodime casto do brna s nasim havinom na vystavy 🙂 a do velkej bitesi ma chovatelka chatu a tam sa tiez cez leto chystame 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni 😀 😀 jajjj jak sa rehocem,daj vedet co si si vyskakala,musi to vydrzat aj keby mal dusu vypustit,potom bude mat freii 😉

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni aleee,psickari)akeho hafana mate?

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem poistim si to este cez vikend 😀 a bude musiet inak fakt tie puta pojdem vziat 😀 😀
Momentalne mam doma uz len 6 psov 😀 ale moji su len dvaja 😀 s PP je flat coated retriever 🙂

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni parada)jezisii ze 6 no mate co robit 😉 jj len poistuj

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem mala som ich doma 12 😀 😀 😀 tak to je uz aka parada, ze len 6 😀 😀 😀

19lucka90
27. máj 2015

@eliska811 uz som ing. A mrcha este nie je. 27dc. ak nepride.zajtra dam test. Ale myslim ze sa pusti

lilimoni
27. máj 2015

@19lucka90 gratulkaaaaaaaa velikanskaaaaa 😀 😀 😀
a ja som ti vyvestila po ing kolajnice, tak zajtra rano sa tesim na testik 😀

dzanem
27. máj 2015

@lilimoni krasaa)my sa venujeme utulkacom

lilimoni
27. máj 2015

@dzanem takuto navstevu mam, som mala doma 😀 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.97056...
a druheho co mam, toho nejaky dobrak hodil do kontajnera ked mal 5 tyzdnov 😠