Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@dohna tak v to aj ja dúfam nedela a pondelok. test pozitívny v pondelok takže 24-48hod ovulka. V utorok nám to nevyšlo. A včera mi skoila teplota na 36,8 takže +- ovulka v utorok . Tak tiež dúfám, že by sa jedno mohla zabývať na 9 mesiacov. A u mňa to bude určite jedno ak sa vajíčko nerozhodne, že sa rozdelí na dve 😀
@dohna my sme spolu chodili a mamina mi hovorila, ze jej sa na nom nieco nezda 😒 nepocuvala som ju. Zacali sme spolu byvat. Bol to sarmantny mlady muz, ktory ako som zistila, potreboval skoro kazdy vecer chodit s kamaratmi pit, hrat biliard a pod. Mne sa jeho kamarati hrozne nepacili a ked som prisla jedneho vecera domov z prace skor, som ho nasla doma s kamaratmi. Davali mu instrukcie ako si ma prvy krat aplikovat pervitin 😖 uz mal striekacku pripravenu 😠 tak som spravila strasny bordel, zbalila som si veci asi za 1 minutu, zavolala taxik a mamine, ze idem domov a odvtedy som s nim nekomunikovala. Ze som tehu som zistila asi po mesiaci od rozchodu a nemala som nejmensiu chut mu to oznamit a mamina s tatom tiez nechceli aby taky clovek si robil naroky na dieta. Mala mala v RL v okolne otec napisane NEUVEDENY.
Moj manzel asi tak pol roka pred svadbou povedal, ze sa tesi, ked budeme rodina ale trapi ho, ze jeho dievcatko nebude mat jeho meno. Ze by bol rad, keby mala v RL jeho ako otca 😀 Tak sme zbehli na matriku a za 10 minut, sme to vybavili 🙂
@dohna presne. Malickej nic nechybalo a ani nechyba. Moji rodicia ju zboznuju od prveho dna, co je na svete 😀 a ked mala rok a pol, tak som zacala chodit s muzikom na pifco a obcas, ked mal cez den volno, tak vybehol snami von a potom ked zaspala, sme isli von.
Takze mala ho pozna odmalicka a hovori mu tato a neviem, ci sa niekedy odhodlam jej povedat, ze nie je biologicky 😀
@dzanem nechapem ako moze vadit, ze nieco taketo krasne zije 😠 pritom jedine, co tejto rodinke chybalo, bolo kusok tepleho a sucheho miestecka. Mamicka potrebovala vela kvalitneho zradla ale co sa za gravidity zanedbalo, sa uz dohnat nedalo a 3x mi skolabovala ☹ keby som nebola doma, tak mi umrie ale zlaty ujo doktor jej vzdy pomohol 🙂 a je to krasna zdrava fenocka a ma veeelmi dobru povahu 😀
Inak moj manzel sa vcera namna vysral ako na placaty kamen 😢 ale prisiel domov az o 22:20 ☹ takto babo nebude 😒
@lilimoni hm.. no ved date dnes :D si ho mala "presvedcit" :D:D:D uz vidim, ze dnes zas nic nespravim v robote a len MK budem citat.. joj 😀
@littledesire moja mala vcera ostala spinkat u nasich 😀 hotove vydiaranie deda bolo 😀 Dedusko ja ta hrozne lubim a som velmi posluchala v skole a budem ta posluchat 😀 mozem u teba spinkat??? 😀 😀 😀 😀 ty si najlepsi dedusko na svete, ta mozem 😀 😀 😀 tato sa zacal smiat a povedal jej, ze moze. 😀 Vyskocila, dobehla za mnou, ze dedo dovoliiiiiiiiiiiil 😀 tak ti dam pusinku a ahooooj 😀 Normalne ma vyhodila skor ako si to dedo stihol rozmysliet nahodou 😀 😀 😀
A doma bordel ako v tanku 🙄 ale tiez sa neviem donutit ist tu upratat 😀 alebo aspon navarit nieco na obed, ked prideme s malou domov 😅
@lilimoni heheh :D no, esteze je taka dobra vyjednavacka :D:D
no ja tiez tak dakedy sa mi brutal nechce a len sedim a cumim :D ci sa to nespravi samo.. ale kurnik.. nespravi :D
@littledesire ani k tebe ten "samo" ani "tosa" nechodia upratovat? 😀 ja som vzdy bola akcna ale tento mesiac sa mi tak strasne nechce 🙄
ale musim ist este do DS lebo mi vcera poobede volala tetus z Beponu, ze mi prisiel spodny diel plaviek, tak idem ponho a na postu do vedlajsej dediny musim ist, lebo tam mam nove vystavne voditko, pre nasho cierneho krasavca 😀 ale, ze by sa mi chcelo 😀 😀 😀 😀 a pojdem asi aj do lekarne kupit tehu test, lebo mam len jeden 10mlU a ten digital je myslim 25mlU
@lilimoni no ja mam od lauritky zase tehu testy za 0.40 centov tiez :D naraz som kupovala, sa mi nechce davat tazke prachy za tie drahe testy z lekarne.. jedine ten digi test ked tak.. ale ten si kupim az ked fakt mi bude meskat...
A hej, ani ku mne samo a sato nechodia pratat.. asi maju inde job.. 😀 😀 😀
@eliska811
@lilimoni
@dohna
@littledesire no ja som teraz do konika tiez zazrata)plus kukam pracu na nete,tie smiesne pohyby v poslednom case nelakaju ani mojho tak chodi unaveny z prace 😝 len ked idu plodne dni vtedy mu pizdukam okolo usi furt ako komar 😠 chcelo by to zmenit pracu,zivot,ale co v dnesnej dobe?mozes si vyberat?
@dzanem @eliska811
@lilimoni @littledesire baby akurát tu premýšlam ,že objednám ovu testy, aj ked ja teda mávam ovulku riadne bolestivú takže asi viem, kedy 100% je, ale tuším to vyskúšam 😎
@dzanem moj vcera zabil.. lebo ani nevnima ze mame tutumutu kazdy druhy den, lebo tento mesiac sme sa rozhodli ze mu nebudem hovorit kedy co, a ani mu dopredu nepoviem, ze dnes chcem.. ze len pridem a bude :D a vcera po tutu mutu mi hovori.. to preco sme to nerobili kazdy den??? :D ja ze.. aha no super :D:D on ma pocit ze to robime kazdy den :D:D zlaty je no :D
toto ze clovek si nemoze vyberat.. ja som zmenila robotu .. lebo som to uz potrebovala, takze tearz som na tom lepsie lebo nemam taku stresujucu.. ale kebyze nemusim platit hypo, tak robim to co ma bavi :D
@dohna za vyskusanie nic nedas.. ja rada pozorujem kedy co mam .. dava mi to aky taky zmysel.. napr som velmi zvedava kedy bude ovu teraz :D a ci sa to nejak bude striedat s tym mesiacom predtyym a tak :D len ta to nesmie stresovat, lebo to bude potom na dve veci...
@littledesire no ocikat papierik by ma nestresovalo, to skor meranie BT, to by som asi nedala 😀
@littledesire hlavne ze neni z neho plafonovy typ 😀
@dohna ocikat papierik ne, ale to sledovanie ci je ovu ci nie je :D ale kludne otestuj ze ci sa tvoje pocity zhoduju aj s ovu testami 🙂

@lilimoni klobuk dole 😉 nadeleni teda a som rada ze existuju ludia ktori sa nevykaslu na bezbranne zviera