Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@dzanem aky je to plafonovy typ ? :D
@littledesire lahne na chrbat a len kuka do plafonu 😀
@littledesire no ved to by som rada vedela, že či to vnímam dobre, tak ako to má byť, teraz už kašlem na to ale od budúceho cyklu asi skúsim
@dohna sak buduci cyklus uz nebude ne ci ??? 😀 😀 😀 😀 ktory si DC?
Ja tiez skusim ak pride tento mesiac mrcha 😀 a digi skusim az ked mi vyjde pozitivny klasicky test, tak potom si spravim na overenie aj ten 😀
Moj chodi posledne mesiace domov ako duch 😠 strasne vela mu toho nahadzali na plecia 😒 ale hold, clovek si nevyberie a inde by tolko nezarobil ☹
@dzanem aha :D:D okej.. tak ne toto nie je :D:D:D
@littledesire no to dúfam už 11 mesiacov že budúci nebude 😝 a vždy je, ja som dnes 13DC, takže zajtra pozajtra by mala byť ovu
Inak tak som nad tym rozmyslala, ze ked sa obcas nezadari mat sex castejsie ako po styroch dnoch, ci nie je nejaky gel alebo co, co by tie zubrienky udrzal pri zivote kym bude dalsie tutu-mutu 😀
@19lucka90 gratulujem, a dúfam že budeme gratulovať ešte raz 😉 ja dúfam, že to tiež v stredu dám a potom budem robiť testík aj ked 4.6. to bude 28 dni minuly mesiac sa mi pustili na 28 deň no to som pila čajík a ovulku som mala az 20deň a teraz aj minule tak snáĎ sa stihne uhniezdiť a uhniezdi !!!! 😀
@littledesire presne od rána ešte v práci dočítavam čo som nečítala odvčera 😀 ale tak do pol6 ešte času 😀
@lilimoni hej aj ja tak planujem... som zvedava ci sa k tomu dopracujem..
hej praca je podstatna kvoli peniazom... ale dakedy sa pytam, za aku cenu ??
@dohna aha no, tak snad tento mesiac uz bola posledna 🙂
@lilimoni http://www.otehotnenie.sk/p/148/gel-pre-podporu... toto myslis? 🙂
@eliska811 hej :D ja uz asi koncim bo konec toto :D:D horsie jak FB fakt :D:D ale sama si za to mozem.. ked ja rada diskutujem a mna vsetko zuajima :D:D
@littledesire niekedy ma to strasne trapi. Keby som mohla chodit do prace, tak by mohol ist niekam inam. Robit 5 dni v tyzdny od 8 - 16:30 ☹ ale to by zasa trpela Monicka. Nezvladala byt v skole dlhsie ako do 13-stej ☹ a pracu od 8-12 nenajdem.
ale ste sa uz rozpisali takto z rana..ja som iba pred polhodinou vstala... 😀 ale na moju obranu-tu je o hodinu menej, tak ten cas nie je az taky hrozny...
Inak ja mam odvcera take tlaky v podbruzku 😕 take som este nemala 😕 vecer ked som lezala, som citila ako mi odtial sala teplo 😀 😀 😀 😀

@dohna ja som skusala ovu testy a aj tak sa nezadarilo(holt asi mam zaprdky