icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

puffu
28. máj 2015

@lilimoni tak nas si niekedy aj schrupne, najma vtedy ked nie je nik cely den doma a nespi tak sa potom chodak dobije ze druhy den spi aj do 11tej... 😀 ale tak mi mame takeho izbovho havkaca, prejde 1-2km a uz nevladze...mame bisonika, ale tak on uz ostava svokrovcom kedze sa o neho staraju uz 7rokov co smev uk tak uz je viac ich ako nas, my by sme si potom do domu chceli kupit vyzlu alebo weimarskeho stavaca

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem bodaj by 😀 cez vikend som sa citila tak ovulacne 😀 😀 😀 tak keby toto bol priznak uhniezdovania, by som sa veeeelmi potesila 😀 😀 😀 ale to neznamena, ze dnes stareho preistotu neukecam na sex 😀

lilimoni
28. máj 2015

@puffu moj nema cas cez den si schrupnut ani jeden 😀 😀 😀 vsade musia pomahat 😀 😀 😀 hlavne pri vareni padaju takeee utraaaaapeneeee a vyhladovane pohlady 😀 😀 😀 chudaci su to 😀 😀 😀

dzanem
28. máj 2015

@puffu su aj v utulkoch

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni no ja uz neviem kedy ho nahovorit,kedy budu plodne dni,uz sme skusili vsetko aj cez ms 😒

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem moj vyhlasil, ze spravny rytier ma mec potrety krvou 😀 😀 😀 tiez uz neviem, kedy na to 😒 bol mesiac, kedy sme mali tutu-mutu kazdy druhy den aj pocas ms a nic z toho 😖

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni 😀 no uvidim co na to moj rytier,len aby nezdupkal alebo aby ho hlava nebolela)

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem milacik prepac, mam migrenu 😀 😀 😀 supni mu brufen a ma po migrene 😀 😀 snad moj pride domov zivotaschopny dnes, lebo ma picne 😒

eliska811
28. máj 2015

@19lucka90 tak snáď mne ten darček vyjde nechám sa prekvapiť 🙂 A ďakujem To je ale mrcha 😀

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni urob atmosku 😀

eliska811
28. máj 2015

@puffu minuky rok v novembri mi volal priateľv tatino, že nevieš čo som našiel na hrýboch. tak ja ze líšku srnku diviaka malého a podobne ale ked povedal, že neuveríš čo ľudia vyhodia tak som vedela že pes... A nakoniec to nebol jeden ale dvaja kokeršpaniel a vyžla no a tá vyžla nebola sama ale 13v1.... tak sme mali doma veselo 😀 nakoniec sa našla aj pôvodná majiteľka no utekajú jej stále my sme ich mali dva mesiace a nič. a jej do mesiaca 2x

eliska811
28. máj 2015

@lilimoni alebo že správny šofér jazdí aj na červenú 😀 ale príde a ak nie máš predsa putá a vyskáčeš si to 😀

lilimoni
28. máj 2015

@eliska811 urcite tym psom je u nej velmi dobre, ked maju tulave labky 😀 😀 😀

puta pripravym a nech si ma nezela, lebo predavaju aj biciky 😀 😀 😀 😀

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem uz som nachystana s pradielkom 😅 teda ak sa tym par milimetrom stvorcovym da tak povedat 😀 😀 😀

puffu
28. máj 2015

@eliska811 tak to ste teda mali veselo 😀 ale tak asi to nebude nahoda ze vam tie psy neutekali a jej ano...

a inak zienky asi starnem... 😀 o 2t mame s muzom vyrocie a mi kupil moj vysneny digestor do kuchyne ako darcek...som taka mega stastna z toho...pred par rokmi by som ludi vysmiala kebyze mi povedia ze sa jedneho dna budem tesit z digestora viac ako z nejakej kabelky 😀

littledesire
28. máj 2015

@puffu nestarnes, je to prirodzeny vyvoj :D:D ja som sa tiez tesila, ked sme zariadovali byt , ked som dostala nieco nove do bytu od manzela namiesto kvietku napr :D

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni len do toho,urobte tanecky nech su uz// 😀

dzanem
28. máj 2015

@puffu ja sa takisto vytesujem z takych veci 😀

puffu
28. máj 2015

@littledesire @dzanem ano, aj ja vybavu do kuchyne dostavam mozno posledne 2roky namiesto kvietkov alebo ako odskodne ked musim k lekarovi alebo maserovi 😀 ... ale z toho digestoru sa velmi tesim, kedze som ani nedufala ze ho nakoniec kupime a vzdy pri takych veciach ktore si myslim ze ani nebudeme mat tak sa to nakoniec tak zvrtne ze ma to tak sokovo prijmne prekvapi 🙂 muzik bol sikovny a nasiel ho v akcii o 230€ lacnejsie tak ho hned kupil...

lilimoni
28. máj 2015

@puffu ja ako cisty praktik, ku kazdemu sviatku dostanem nieco podobne 😀 minuly rok k meninam som dostala priklepovu vrtacku 😀 😀 😀 😀 na narodeniny sadu srobovakov a vysavac 😀 😀 😀

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem ani nehovor 😀 😀 😀 a mam taky pocit akoby som mala svalovicu v podbrusku 😀 😀 tak ideme dnes rozcvicit spodne brusne svalstvo 😀 😀 😀 a ja si tie // fakt prosim o 2 tyzdne na teste 😀 😀

lilimoni
28. máj 2015

@bea0802 halooooo beuuuuuuuuus .. kde je fotkaaaa 😀 😀 😀 😀

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni budu budu🙂len poriadne cvic a potom dole hlavou stojku nech tam plavec hodi riadneho kraula 😀

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem a sekne ma este 😀 😀 😀 len nech si plavec zamaka trosku 😀 😀

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni sak mu hod koleso nech to zvladne 😀

bea0802
28. máj 2015

Tak dievčatá musela som najprv predychat tak az teraz pisem ani by som to sem nepisala ale sľúbila som vam info tak rano som sa zobudila a šla som na wc na toaletnom som mala jasno cervenu krv strach panika obliect sa a leteli sme na gynekologiu no poviem vam takto krcok uzavretý bábätko sa hybalo pohybovalo rucickami este menšími polonozickami bilo veselo srdiečko no za hlavičkou lekár našiel krvácanie mám zákaz chodiť teda čo najmenej a nasadil mi duphaston a teraz sa môžem len modliť aby sa udržalo je to priserny pocit ked ho vidíte a nemôžete mu nijako pomôcť a samozrejme aby toho nebolo málo prišli mi výsledky zo vcerajsiej hematologie porucha zrazanlivosti krvi liečba pichať si injekcie ..leták niesu vhodné pre tehotne zeny ☹ som znechutena a je mi ťažko z dnešného dňa.

lilimoni
28. máj 2015

@bea0802 joooooooj ale aspon si drobec plava 🙂 ono zeny s touto poruchou maju deticky a tak teda pekne lezkaj a uzivaj injekcie a hlavne klud lebo stres narobi strasnu paseku 🙂 kedy ides na kontrolu? 🙂

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem hej hej aj s rukavnikmi :D akoze Baywatch mu budem robit vecer v posteli 😀 😀 😀

Rozhodla som sa ze k pradielku sa asi aj oholit pojdem 😀 lebo to co mam sa uz nevola strnisko ale skor natural beauty 😅 kedze sme mali tyzden krasneho pocasia, tak sa mi do toho moc nechcelo 🙄 ako do nicoho v poslednej dobe 🙄 🙄

puffu
28. máj 2015

@bea0802 juuj Bei, tak to mi je velmi luto ze mas taketo zle vysledky...urcite lez a ic nepodcenuj, dufam ze to dobre vsetko dopadne...
s tymi injekciami si nerob tazku hlavu, lekari vedia co robia, vela tehotnych zien si ich musi pichat, fraxiparin ci tak nejako sa volaju nie? uvidis bude dobre...drzim silno prsty.

petra212
28. máj 2015

@bea0802
ach jaj

dobre ste urobili, že ste isli k dr. a ten isto urobil čo mohol
a ty si mladá a bublinka bojuje a má sa zatiaľ ok, tak verím, že to spolu zvládnete

tak len pekne kľudový režim a snáď bude všetko ako má byť