icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

19lucka90
28. máj 2015

Dievcata lucim sa...uz som sa rozhodla. Prestavam brat femibion a kedy pride babo vtedy bude
Nerobi mi to dobre ..drzim vam palce a nech vam to vyjde

dzanem
28. máj 2015

@lilimoni srandujem)uzi si kosenie 😀

lilimoni
28. máj 2015

@dzanem no hladka som ako novorodenec 😀 😀 😀 uz len aby chlap prisiel domov 😀 😀

@19lucka90 jooooj, to mi je luto, ze ti to takto dopadlo. Ale hlavne nech mas psychicku pohodu 🙂 drzim palceky a ked sa ti jedneho dna zadari, tak si na nas spomen a hod nam sem infosku 🙂

19lucka90
28. máj 2015

@lilimoni dakujem ti pekn drzim palceky aj vam. Ak sa vam zadari skor lena oznacte
Ja si ti najdem v maili. Vela stastia navzajom ;)

petra212
29. máj 2015

@bea0802
je to krásna fotečka, tak vidíš, malý je bojovník, spolu to zvládnete
a fraxík si ozaj pichá veľa žien, je to vraj aj kvôli tomu aby bolo bábatko dobre zásobované krvou, aby mu nič nechýbalo a niektoré si to pichajú tuším celý prvý trimester,
takže nič sa neboj, všetko bude dobre 🙂

lilimoni
29. máj 2015

Dobre ranko zieky 😀 hlasim, ze kosielka mala uspech 😀

bea0802
29. máj 2015

@petra212 ok tak ja budem teda mam 30 injekcií to je 1 mesiac to hádam dokážem len dúfam ze to budú prvé a posledné injekcie ...a dakujem 🙂

lilimoni
29. máj 2015

@bea0802 neboj moja 🙂 to moc boliet nebude a po cca tyzdni, ti to pride uplne normalne 😀 chudaci diabetici, co si musia cely zivot pichat 😀

dohna
29. máj 2015

@lilimoni super, tak dúfam, že aj ťuťu-muťu bolo úspešné a čoskoro tu uvidíme // 🙂 my sme to tiež včera dali, aj ked moj mal migrénu jak sviňa, ale napchala som ho tabletkami a nakoniec to dal 🙂

lilimoni
29. máj 2015

@dohna ja mam stale taky pocit akoby som mala svalovicu na dolnych brusnych svaloch, v podbrusku 😒 v uturok tam bolo vyhrevne teleso a odvtedy napate a tvrde podbrusko 😖 nie ze sa mi nejaka cysta robi 😒

dzanem
29. máj 2015

@19lucka90 drz sa,hlavu hore,bojujeme

dzanem
29. máj 2015

@bea0802 zvladne sa to,ja som si to tiez odskusala ale pri uraze nohy

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni
@dohna noo paradaaa ja sa pridavam 😀 moj sa tiez prekonal takze bolo)len s tym rozdielom ze mi to je teraz prd platne

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem aspon si si uzila prijemny relax 😀 takze to bolo platne aspon na prijemny pocit z dobre vykonanej prace 😀

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni od ktoreho dna sa ma snazit?)ci mam cakat az na plodne dni?

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem to je dobra otazka. Kazdy mesiac mi vychadzala ovu okolo 13 DC a teraz som mala pocit, ze to bolo v nedelu (10DC). Tak ci tak, 7 dni po mrche to vzdy vyslo. Dnes som 15 DC

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem len sa nazte kazdy den a mas istotu, ze si nepremeskala ovu 😀

bea0802
29. máj 2015

@lilimoni ved toto ja som vravela ze ja diabetik tak sa zastrelim asi 😀 odvážne tvrdenie ked cela moja rodina v starobe mala a ma 😀
@dzanem verim ze zvládnem zrejme mi nič iné neostáva 🙂

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni mne zas okolo 11-12; uz ani svaty peter nevie ci sa mi to teraz aj nerozhodilo 😝

lilimoni
29. máj 2015

@bea0802 aj tato dostal cukrovku a mamina mu nasadila super prisnu dietu 😀 chudak 2 roky chodil a fnukal, ze je hladny 😀 a drzi s tak, ze ani lieky brat nemusi 🙂

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem mna ta kratka mrcha vyhodila psychicky aj fyzicky vyhodila z rytmu 😠 a pride tento mesiac idem testovat 🙂

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni kurna aj s ms,kedy budes testovat? 😝

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem az o 13 dni 🙄 uz aby to bolo zajtra 😅

lilimoni
29. máj 2015

@bea0802 ty tu robis chute s fotkou potapaca 😀 😀 a ja uz skripem zubami, kedy si najdem kolajnice 😀

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni jemineee to je dlhoo,vydrzis? 😅

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem a oplati sa skor? 😠 ale mozno to skratim na 10 😀

lilimoni
29. máj 2015

Chysta sa niekto testit v blizkej dobe? 😀

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni no som zvedava 😉 ci kosielka zarobila

lilimoni
29. máj 2015

@dzanem aj ja 😀 lebo uz mam pocit, ze s prepacenim, trtkame ako zajace 😀 to uz fakt castejsie sa neda 😀 ci uz fakt, rano a vecer ?? 😅 😀

dzanem
29. máj 2015

@lilimoni zas ci neurobit prestavku nech su neni vycerpane 😀 bohvie co je najlepsie