Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte snažilky
Našla som jednu stránku jednej pani, ktorá mala problém otehotnieť, resp. jej aj dali diagnozu primárnej neplodnosti, nakoniec má krásne dievčatko....možno by jej rady niektorej z vás pomohli 🙂
@lilimoni no baby, ja dnes test ovu takto, takze vikend mame snazivyyy :D
@littledesire tak hura do toho 😀 mas aspon prijemny program na vikend 😀
Babulky, mne ta "svalovica" neprechadza 😒
@littledesire len do toho na plne g... 😀
Ahojte, uz som tu velmi dlho nebola....
Snazime sa s manzelom uz viac ako rok, manzel bol na spermiograme- secko ok 🙂
Mne brali krv na hormonalny profil- secko ok
Dnes ma moj doktor objednal na vysetrenie priechodnosti vajcovodov na laparoskopiu.... ma s tym niekto skusenosti? Ma to prebiehat pod celkovou anesteziou.... fuuu moc sa mi na to nexe ist, ale co ine mi zostava...a s muzom xeme vediet na com sme
@dzanem @littledesire skor na prazdne 🙂
@lilimoni noo ;) veru veru 🙂 len drahy musi robit z domu ked mu zavolaju, ale tak snad nebudu tolko volat 😝
@dzanem ano ano, chystame sa ;)
@littledesire aj moj je na telefone 24/7 😠
@lilimoni no, ale som spravila akurat druhy testik dnes.. a mega pozitiv tiez, takze sa vytesujem, uz len ostava aby aj realne prebehla, a aby sa vajko oplodnilo a uhniezdilo hm...tolko uloh ts..
@littledesire ale ked mas takyto test, tak by ovu mala prist, ci? 😕

@dzanem mali sme 3 dni, tak si pospali plavci 😀 😀