icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

littledesire
29. máj 2015

@lilimoni akoze mala by, to je znak ze lh sa zvysi, ale 100% istotu ti to neda, ze ci fakt praskol folik a sa uvolnilo vajicko do vajcovodu... istotu ti da az bazalna teplota, ktora ti po ovu vyskoci hore a drzi sa az do ms kedy klesne, alebo ostane hore, ak sa zadari 🙂

lilimoni
29. máj 2015

@littledesire jaaaaj, to treba takto kombinovat?

littledesire
29. máj 2015

@lilimoni taaak trebalo by, lebo ovu test zisti ze ci bude ovu a cca do tych 2 dni aj je, a bazalka ti potvrdi ze ano bola.. ;) ale to treba viac cyklov odsledovat, aby bola hodnota bazalnej t3ploty vierohodna, tiez to ma nejake pravidla ktore treba dodrziavat a zatial som k tomu nedospela, nechcelo sa mi, stacili mi oVu testy ;) ale som premyslala ze ked teraz nevyjde, ze zacnem merat od dalsieho mesiaca abo skocim k lekarke na folikulometriu atd ;)

lilimoni
29. máj 2015

Ja si nemyslim, ze by sa mi darilo si nejako pravidene merat BT 😀 mozno v sobotu ano ale cez tyzden nie 😀

littledesire
29. máj 2015

@lilimoni sak toto ze ani mne..ono tonmusi byt merane hned ked sa zobudis, v rovmkau hodinu a est epredtymnez vstanes z postele ;)

lilimoni
29. máj 2015

@littledesire ja vstavam cez tyzden o 4:40 😀 to nie som schopna ani rano pozdravit manzela 😀 😀 😀 po kave je so mnou uz rec 😀 😀 a v sobotu si budik na 4:40 nedam ani keby som musela 😀

littledesire
29. máj 2015

@lilimoni sak toto 🙂 mne by sa tiez nechcelo no... ;)

lilimoni
29. máj 2015

@littledesire tak budeme verit, ze ovu prebehne podla normy 😀

dohna
29. máj 2015

@dzanem @lilimoni @littledesire jééé vidím že tu sa už aj ovulačné testíky dávajú 🙂 , aspoň nejaké keď nie tehu, že ? všetko to tu sledujem, len syn išiel na víkend k ex, partner je na oslave tak som sa pustila dievky moje do upratovania detskej izby, aby som stihla povyhadzovať tie zbytočnosti, pokial nie je decko doma, lebo ten by 100% 13/4 toho odmietal vyhodiť 🙂
inak ja včera bolesť pravého vajca, ale len chvíločku tak neviem, či bola ovu, lebo hlien nikde :O uvidíme, snád príde už zajtra ked aj drahý bude doma, a budeme mocť zase snažilkova 🙂

lilimoni
29. máj 2015

@dohna draha toto utrpenie poznam 😀 co vsetko su oni schopni zaskreckovat 🙄 makacka na pol dna aspon u nas vzdy 🙄 a snad to bolo uvolnovanie vajka a zajtra sa zadari 😀 drzim silno moc palceky 🙂

dzanem
29. máj 2015

@littledesire
@lilimoni cooo ja si nemeram teplotuu do keluu,ja ze tie testy su spolahlivee

dzanem
29. máj 2015

@dohna drzim palce nech je to ovu a zadari sa 😉

littledesire
29. máj 2015

@lilimoni no ved co ine nam ostaava ;) len verit ;)

@dohna ja skm hlienik spozorovala asi pred dvoma dnami, cize 2 dni pred pozitivnym testom, cize asi 4 dni pred ovu ;) a pichalo ma skor ako zacal hlien

@dzanem moja oni su spolahlive, ale su spolahlive do buducnosti, ze ovu nastava... bazalka do minulosti ze bola ;) tuez som si myslela ze budem mat istotu, ale som sa presne toto pytala v skupine snazilky a bolo mi povedane ze na isto to potvrdi bazalka ;)

littledesire
29. máj 2015

Baby, neviem ci tu dakomu, neviem ktorej z vas mam podakovat za srdiecko, kto mi drzim palce 😎 tak dakujem 🙂

littledesire
29. máj 2015

@dzanem takuto odpoved som dostala:chelly uz boli take pripady ze test bol akoze pozitivny a ovulka nikde a potom palice ako hrom a az potom prisla. niekedy je to jednak tazke vyhodnotit, ci je uz test ozaj pozitivny a niekedy to moze byt hormonalny problem.

dzanem
30. máj 2015

@littledesire no do prcic(uz som z toho somar,takze merat teplotu 😝

lilimoni
30. máj 2015

Dakujem dobrej dusicke za srdiecko 😀 klokan sa dnes ukludnil. Nestihla som testit ale zajtra rano hodim info 😀

littledesire
30. máj 2015

@dzanem ale cosi, nemusis merat teplotu 🙂 to podla mna az neskor kebyze uz nevies co robit.. ;) ma to svoje pravidla a ja tiez sa mi n3chce zatial toto testovat ;)

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni vdaka)no sup sup som zvedava na klokana 😉

dzanem
30. máj 2015

@littledesire ja chcem nech ma to poklope po pleci ze to prebieha,alebo nech zapipa 😀 nechce sa mi to sledovat 😝

littledesire
30. máj 2015

@dzanem no, to by sme chceli asi vsetky ;) skoda veru ze tak sa neda ;)

lilimoni
30. máj 2015

Najlepsie by bolo, keby ovulku spustil orgazmus 😀
@dzanem ja si stale myslim, ze z toho nic nebude 😢

dzanem
30. máj 2015

@littledesire
@lilimoni nech sa to ozve samo 😀
Lili bude to tam verim tomu,nesmies sklamat

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem urobim co budem moct 😀 prilozim aj foto 😀

dzanem
30. máj 2015

@lilimoni ponahlaj sa 😀

lilimoni
30. máj 2015

@dzanem pockaj 😀 teraz som u nasich 😀 ale o chvilku skacem do auta a ideme domov 😀 ale asi aj do obchodu by som mala ist, lebo nemam ziadnu zeleninu doma a ani kuracie maso nemam 🙄 nechce sa mi 🙄 asi budem v kuchyni improvizovat 😀

dohna
30. máj 2015

jé aj ja som dostala srdiečko, veľká vďaka 🙂 aj ked neviem komu :(

dohna
30. máj 2015

@lilimoni už ideš testovať ? no to som zvedavá 🙂 si písala že testneme spolu 😠

lilimoni
30. máj 2015

Ten kto dostal srdiecko, ten bude mat // a ten kto poslal, ten bude mat dvojicky 😀

lucia1002
30. máj 2015

@1234lubka ako sa mas? Co noveho?Ja som bola vcera na folikulometrii..no a vysledok..vajiciek mam dost, asi 5 - 6...no su male..asi 8mm...co je malo na 11DC..ale od buduceho mesiaca ideme na liecbu..uz mi predpisal clostylbegyt a tiez spermiogram musim dat chlapovi spravit...takze uvidime..ale dufam ze sa zadari uz teraz 😉