Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni hehe aha ;) no ved uvidis za dva dni teda ;)
@littledesire uvidím zasa to nič...ale možno nechame sa prekvapit...a vy ste ako natom?obe
My sa tu vsemozne snazime, fnukame, znasilnujeme chlapov a este si stihame vymienat organy 😀
@littledesire sme nedockave vsak,ja viacc 😀
och...niekedy si myslím že mi z toho šibe...dnes hovorim mojmu že kde budeme mat prebalovak pre drobca a on na mna čumí že??čo už sme tehu?a ja že nééé len tak pre istotu už rozmýšlam...och
a aj ste si robili ovu testy?či zatial niee?
babulky držim vam palce nech vám to klapne...ja som strašne zvedava,ale neviem kedy presne som mala ovu tak dufam že to mohlo byt aj neskor preto test nič neukazal...aj ked sa asi len utešujem 😠

@lilimoni no to teda dufam aj ja,ale už som trošku neštastná..teraz by som mala dostat mrchu rátam nedelu pondelok a tajne dufam že nepride 😅