Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@mausy21 ja dnes 17dc, ovu dnes abo zajtra abo pozajtra ;) pozitiv test bol vcera o 12tej aj o 19tej mega, dnes je tiez pozitiv al3 uz menej ako vcera ;) ja mam este dlhu cestuu
@mausy21 nemaj boja 2x to vyslo, pojde to aj teraz 🙂 ja zacnem robit ovu testy ak nedajboh pride mrcha ale @littledesire ma kolajnice ako hrom 😀 keby bol tak tehu test 😀
@dzanem heheh ;) hej no, ja dnes unavena dost som ;)
@littledesire no super tak ideš nato.. 😀 to dáte neboj,ja som ovu testy nerobila teda par krat ale vždy negativne tak nevieeem
@mausy21 hej no ved snazime snazime tento vikend ;)
@littledesire som zvedaváááá bodaj by ti to vyšlo a take kolajnice na tehu teste ako natomto ovu... 😀
@lilimoni joj ani nehovor ;) keby take fakt boli na tehu za cca 20 dni by bolo super ;) uvidime ;)
@mausy21 aj ja som zvedava ale este vela mame pred sebou ;)
@littledesire ja ti dam unavena,pracovat podme 😀
@dzanem sak uz nevladzem ;) vcera raz a dnes 2x, tak treba aj na zajtra daco nechat ;) ci? 🙂 😕
@littledesire nic nenechat,vystavit 😀
@littledesire no isto 😀 kukni si smolkov a pome na to 😀

@dzanem aj psa máme...velku kobolu teda šteniatko ešte ale obrovske cane corso,ty čo maš doma?