icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

puffu
8. jan 2015

@sabinka123400 tak ako si dopadla? testovala si sa aj dnes alebo si rovno zasla za lekarom?

kaculda2
8. jan 2015

Ahojte nejaky caj na podporu plodnosti? mate osvedceny?? dakujem 🙂

bandikovajana
8. jan 2015

@kaculda2 nam sa podarilo ked som jedla femibion a moj muz folandrol

tinka3636
8. jan 2015

Baby mám na predaj tri balenia inofolicu ( cca 66 práškov) plus 30 ovu testikov a ako grátis pol fľaštičky gynexu...ak by ste mali záujem info správe,,,predávam len spolu vtedy je gynex gratis

sabinka123400
8. jan 2015

Tak baby dneska som bola rano u doktora zobral mi krv nech vidi hcg a kedze to je skoro mi urobil vnutorne sono ale nevylucil nic..takez nepovedal ani ano a ani nie...uvidim zajtra ked budem volat na vysledky...ale rano som mala zas 2 ciarky :P

sabinka123400
8. jan 2015

🙂

sabinka123400
8. jan 2015

@puffu dal mi anopiryn nech nekrvacam...rano zas dve ciarky...a bral mi krv na hcgrano mam volat...

puffu
8. jan 2015

@sabinka123400 tak to je super ze ich mas stale dve..🙂 ono to moze niekedy ukazat na kazdom teste inak, myslim silnost ciarky...tak nech len silneje a nech spinenie prestane..

mojezlate
8. jan 2015

ahojte ja sa snazim s priatelom od oktobra a stale nic vzdy od vtedy meska aj 6 dni a aj tak niesom tehu dnes mi pichli vyvolavacku tak uvidime dalsi mesiac

littledesire
8. jan 2015

Ahoj, drzim ti palce, inak ste zdravi? Oovedal daco lekar?

ivka228
8. jan 2015

@mojezlate aj mne uz meska cca 8 dni, ale ja od porodu este absolutne nemam pravidelnu ms, takze to este neriesim.

mojezlate
8. jan 2015

@ivka228 a kolko mas po porode

ivka228
8. jan 2015

@mojezlate uz dva roky, ale ms som dostala az po roku a len pred mesiacom som prestala dojcit, takze to ma moje telo este trosku povolene strajkovat. 😀

mojezlate
8. jan 2015

@ivka228 Jaj tak to ano a babo este planujes?

ivka228
8. jan 2015

@mojezlate planujeme dalsie a mozno sa uz aj zadarilo. Ak do zajtra nepride mrcha, tak asi kupim test, nech viem na com som.

mojezlate
8. jan 2015

@tinka3636 Ahoj a zakolko to predavas?

mojezlate
8. jan 2015

@ivka228 Tak potom ti drzim palce a daj mi vediet. 😉

dubaik1985
8. jan 2015

Tak aj ja sa tu pridavam 🙂 drzim vam vsetky palce, aby ste tento rok uz rodili 🙂

dafnea
8. jan 2015

pripájam sa "klubu" :D .. vraj tento rok je rok ovce/kozy a je pre počatie alebo porodenie dieťaťa veľmi priaznivý lebo deti v tomto roku budú veľmi umelecky nadané 🙂. ja som sa narodila v roku kozy a spievam, tancujem, hram v divadle ... proste milujem umenie a tiež ono zjavne miluje mna. tak dufam, ze tento rok sa aj podari aspon pocať 🙂 a dieťatko bude na tom čo sa tohto týka podobne. a tiež aj vám prajem zdravé a talentované detičky 🙂

asistentka89
8. jan 2015

Ahojte.Pridám sa k Vám 🙂 My s mm teraz zaciatkom roka chceme poriesit vacsie byvanie ,no a ak sa nam podari vsetko ako planujeme,velmi by som si priala,aby sme niekedy na jesen zacali pracovat na dietatku 😉 Sice o tom mm este nevie,ale dufam v pozitivnu reakciu 😎 Ak ste takto planovali tehotenstvo,boli ste niekedy pred tym-kym ste otehotneli na nejakej komplexnejsej prehliadke-vysetreni u svojho obvodneho lekara?

puffu
8. jan 2015

@dubaik1985 ahoj, pamatas sa na mna? sme si parkat na ms spolu pisali, hlavne o dovolenkach...:D este stale ste v irsku? planujete aj zostat nastalo alebo chcete ist domov? nieco sa mi mari ze ste chceli stavat dom alebo nieco take nie? uz ste zacali?

sabrosita
8. jan 2015

Ahojte Babinec tak ja sa k vam tiez pridávam!🙂 od tohto víkendu sa snažíme aj my o maličké🙂 dnes mi skončil menzes tak dúfam ze sa podari čítala som uz viacej teori o Tom ci sa da hned po MS otehotnieť väčšina bola ze ano, ovulácii podľa kalendára asi neverím tiez si myslim ze ju mam skôr pocas MS a hned po a ted niak prudko asi z toho nadšenia ci babo vide hned na poprvé:D tiez som sa tak rozhodla po ročnom uvažovaní a uz je to jasne biologickým nerozkazes :P @dafnea ja som tiez v roku kozy a viem všetko čoho sa chytím som taky nás "chlap v domácnosti"!:D tak dúfam ze mas pravdu a bude to "hojný" rok pre nás všetky A VŠETKÝM VAM TU DRŽÍM PALCE A DÚFAM ZE SA STRETNEME U PÁNA GYNEKOLÓGA S POZITÍVNOU SPRÁVOU :P

iniska
9. jan 2015

@tinka3636 ahoj za kolko by si predala kompletik?

sabinka123400
9. jan 2015

@puffu takze hcg v krvi 336..🙂 pre istotu idem zajtra este na kontrolu mojmu primarovi do nemocnice aby si bol isty ze je vsetko ok..kedze mam este trosku spinenie...takze uvidime ale rano zas 2 čiarky 🙂

puffu
9. jan 2015

@sabinka123400 to ma tesi, tak uz len len stupa a nech to spinenie cim skor prejde..🙂 a samozrejme blahozelam a prijemne tehulkovanie 🙂

iziska
9. jan 2015

@puffu my sme tiež prerabali domček a v tom čase som už bola tehu 🙂 ešte v siedmom mes. som škrabala steny. Bolo to únavné, ale aspoň som sa nenudila a konzultovala som to aj s dr. a že v pohode, ak mi nie je nič a zvladam to, tak ok -) chceli sme mať drobčeka už v prerobenom 🙂

puffu
9. jan 2015

@iziska ak sa zadari ako by sme chceli tak aj my budeme dokoncovat este s bruchom.. hlave by sme chceli mat dom obytny, najma to prizemie a poschodie uz za pochodu, o okoli uz ani nevravim..:D.. ale pri dome je stale vela prace a urcite to poznas..🙂 zatial sme v uk a tahame nejako stavbu s pomocou svokra na dialku a uvidime pokial to tu este vydrzime takto tahat.. uz nas laka ist velmi domov, ale zase to nechceme ani zbytocne uponahlat, donedavna sme chceli byt doma na leto/jesen 2016, od vcera sklonujeme jar/leto 2016 tak uvidime kedy nakoniec a kedy sa rozhodne zavitat bocian k nam

sabinka123400
9. jan 2015

@puffu dufam ze hej lebo stale nejake krvacanie alebo spinenie nie stale ale par krat sa mi to za den stane...1x-2x..zajtra smer nemocnica za primarom...uvidime co a ako dalej...ja len dufam ze bude vsetko :(

poisonblu
9. jan 2015

@sabinka123400 ja som spinila a sem tam aj krvacala od 4tt az do 11tt...dr.mi pichal progesteronove injekcie, a uzivala som aj magnezium...ja som uz mala za sebou jeden potrat