Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte nejaky caj na podporu plodnosti? mate osvedceny?? dakujem 🙂
@kaculda2 nam sa podarilo ked som jedla femibion a moj muz folandrol
Baby mám na predaj tri balenia inofolicu ( cca 66 práškov) plus 30 ovu testikov a ako grátis pol fľaštičky gynexu...ak by ste mali záujem info správe,,,predávam len spolu vtedy je gynex gratis
Tak baby dneska som bola rano u doktora zobral mi krv nech vidi hcg a kedze to je skoro mi urobil vnutorne sono ale nevylucil nic..takez nepovedal ani ano a ani nie...uvidim zajtra ked budem volat na vysledky...ale rano som mala zas 2 ciarky :P
🙂
@puffu dal mi anopiryn nech nekrvacam...rano zas dve ciarky...a bral mi krv na hcgrano mam volat...
@sabinka123400 tak to je super ze ich mas stale dve..🙂 ono to moze niekedy ukazat na kazdom teste inak, myslim silnost ciarky...tak nech len silneje a nech spinenie prestane..
ahojte ja sa snazim s priatelom od oktobra a stale nic vzdy od vtedy meska aj 6 dni a aj tak niesom tehu dnes mi pichli vyvolavacku tak uvidime dalsi mesiac
Ahoj, drzim ti palce, inak ste zdravi? Oovedal daco lekar?
Tak aj ja sa tu pridavam 🙂 drzim vam vsetky palce, aby ste tento rok uz rodili 🙂
pripájam sa "klubu" :D .. vraj tento rok je rok ovce/kozy a je pre počatie alebo porodenie dieťaťa veľmi priaznivý lebo deti v tomto roku budú veľmi umelecky nadané 🙂. ja som sa narodila v roku kozy a spievam, tancujem, hram v divadle ... proste milujem umenie a tiež ono zjavne miluje mna. tak dufam, ze tento rok sa aj podari aspon pocať 🙂 a dieťatko bude na tom čo sa tohto týka podobne. a tiež aj vám prajem zdravé a talentované detičky 🙂
Ahojte.Pridám sa k Vám 🙂 My s mm teraz zaciatkom roka chceme poriesit vacsie byvanie ,no a ak sa nam podari vsetko ako planujeme,velmi by som si priala,aby sme niekedy na jesen zacali pracovat na dietatku 😉 Sice o tom mm este nevie,ale dufam v pozitivnu reakciu 😎 Ak ste takto planovali tehotenstvo,boli ste niekedy pred tym-kym ste otehotneli na nejakej komplexnejsej prehliadke-vysetreni u svojho obvodneho lekara?
@dubaik1985 ahoj, pamatas sa na mna? sme si parkat na ms spolu pisali, hlavne o dovolenkach...:D este stale ste v irsku? planujete aj zostat nastalo alebo chcete ist domov? nieco sa mi mari ze ste chceli stavat dom alebo nieco take nie? uz ste zacali?
Ahojte Babinec tak ja sa k vam tiez pridávam!🙂 od tohto víkendu sa snažíme aj my o maličké🙂 dnes mi skončil menzes tak dúfam ze sa podari čítala som uz viacej teori o Tom ci sa da hned po MS otehotnieť väčšina bola ze ano, ovulácii podľa kalendára asi neverím tiez si myslim ze ju mam skôr pocas MS a hned po a ted niak prudko asi z toho nadšenia ci babo vide hned na poprvé:D tiez som sa tak rozhodla po ročnom uvažovaní a uz je to jasne biologickým nerozkazes :P @dafnea ja som tiez v roku kozy a viem všetko čoho sa chytím som taky nás "chlap v domácnosti"!:D tak dúfam ze mas pravdu a bude to "hojný" rok pre nás všetky A VŠETKÝM VAM TU DRŽÍM PALCE A DÚFAM ZE SA STRETNEME U PÁNA GYNEKOLÓGA S POZITÍVNOU SPRÁVOU :P
@puffu takze hcg v krvi 336..🙂 pre istotu idem zajtra este na kontrolu mojmu primarovi do nemocnice aby si bol isty ze je vsetko ok..kedze mam este trosku spinenie...takze uvidime ale rano zas 2 čiarky 🙂
@sabinka123400 to ma tesi, tak uz len len stupa a nech to spinenie cim skor prejde..🙂 a samozrejme blahozelam a prijemne tehulkovanie 🙂
@iziska ak sa zadari ako by sme chceli tak aj my budeme dokoncovat este s bruchom.. hlave by sme chceli mat dom obytny, najma to prizemie a poschodie uz za pochodu, o okoli uz ani nevravim..:D.. ale pri dome je stale vela prace a urcite to poznas..🙂 zatial sme v uk a tahame nejako stavbu s pomocou svokra na dialku a uvidime pokial to tu este vydrzime takto tahat.. uz nas laka ist velmi domov, ale zase to nechceme ani zbytocne uponahlat, donedavna sme chceli byt doma na leto/jesen 2016, od vcera sklonujeme jar/leto 2016 tak uvidime kedy nakoniec a kedy sa rozhodne zavitat bocian k nam
@puffu dufam ze hej lebo stale nejake krvacanie alebo spinenie nie stale ale par krat sa mi to za den stane...1x-2x..zajtra smer nemocnica za primarom...uvidime co a ako dalej...ja len dufam ze bude vsetko :(
@sabinka123400 ja som spinila a sem tam aj krvacala od 4tt az do 11tt...dr.mi pichal progesteronove injekcie, a uzivala som aj magnezium...ja som uz mala za sebou jeden potrat

@sabinka123400 tak ako si dopadla? testovala si sa aj dnes alebo si rovno zasla za lekarom?