icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lia23
31. máj 2015

@mausy21 ja zas mam praveze nechutenstvo.....neivem sa poriadne najest...jem akurát preto, aby mi zle nebolo dako, ale inak chut moc ee.....iba ked som moc hladna...a prsia ma moc nebolia, bolia len na dotyk niekedy....boleli ma neivem ktory den asi 7DPO tak strasne, ze v noci som sa nemohla ani otocit na bok, lebo ma to strasne bolelo...ale ono to akosi preslo a raz ma bolia viac, inokedy menej, ale nic zvlastne,, ako pred ms 🙂 ...akurát ze ta mrcha uz meska 2 dni a dufam ze uz ani nepridem 9 mesiacov :D

mausy21
31. máj 2015

@lia23 aj si bola už lekara?

lia23
31. máj 2015

@mausy21 este ee, objednana som na 5.6 🙂...

1234lubka
31. máj 2015

@lucia1002 ??moj gyn byto vedel urobit? stacilo by jemu doniest? dobre rozumiem?mojho by som za.svet nedonutila ist ku urologovi 😀

zvolsiinylogin
31. máj 2015

Uz dlho meskaju..testy negativne...zajtra sa idem objednat..drzte palce..

littledesire
31. máj 2015

@mausy21 no tak zvedava som na testik ;)

mausy21
31. máj 2015

@littledesire aj ja o hvilku by sa mal vratiti manžel uvidimeee..ale moc tomu nedavam

littledesire
31. máj 2015

@mausy21 ved nikdy nevies ;) treba mysliet pozitivne 🙂 drzim palcee

mausy21
31. máj 2015

@littledesire ved áno ale ja som už tolko tých testov porobila že až,ale ved to patri k tomu.. 🙂

mausy21
31. máj 2015

takže nič...zasa le jeden čiarka ☹

lia23
31. máj 2015

@mausy21 si ai mala z ranneho robit,...no nevadi, hod sem foto, kukneme sa na to:-?

mausy21
31. máj 2015
mausy21
31. máj 2015

@lia23 takže krásna jedna trapná čiarka...ach 😢

mausy21
31. máj 2015

myslím si že je to jedno či z ranneho alebo nie,som 29 DC takže už by to malo byt vidiet aj po tme keby niečo... 😀

mausy21
31. máj 2015

inak ovu som mala od 19 do 23 takže myslíte že je ešte šanca že to tehutest neukazal-?

littledesire
31. máj 2015

@mausy21 no, vidim ze jedna ciarka, ale tak dnes si kolko potom ,kebyze ovu na 23dc, tak si 6 alebo 7dpo.. mozno este skoro no..

lia23
31. máj 2015

@mausy21 @littledesire na pravdu....aj aj 23.dc si mala,tak j to este skoro....skus o par dni, mozno bude dusik, ja som mala pozitivny na 10 dpo...aj to slabuulililnky

mausy21
31. máj 2015

@lia23 ja si ovu testy nerobím,lebo rozoznam kedy mam plodaky ako sa moje telo sprava,ale možno sa mylim,uvidme,možno je ro ešte skoro

mausy21
31. máj 2015

@lia23
@littledesire inak dievčenece počuli ste o tom že tehu sa dá zistit aj ovu testami?som tu o tom čitala zvlaštne al emožno na tomniečo je...uvidim tak ak nedostanem 4 urobím ešte jeden..alebo ešte neskor?

lilimoni
31. máj 2015

@mausy21 skus este v utorok alebo v stredu z ranneho, ked ti mrcha nepride 🙂
@littledesire ako sa ma kovboj? 😀 uz je na sucho? 😀 😀 😀

mausy21
31. máj 2015

a ešte sa spýtam ak otehotnieš tvoja bazalna teplota zostane tvýšená?či ako?

lilimoni
31. máj 2015

Ahojte babulky. Tak mne sa vratili dve steniatka 😒 dve susniatka si dnes nasli novy domov 😖 neviem, ci sa mam tesit alebo plakat 😢 viem, ze maju dobry domov ale je mi straaaaasne smutno ☹ a tieto trdlata pojdu prec v utorok 😕 😢 booooze, vsak pred par dnami som prave tychto dvoch drzala pri zivote a spala pri nich ☹ vazila ich rano a vecer ☹ a uz maju skoro 4 mesiaciky a su to zdrave a sikovne stenuchy 😖

lilimoni
31. máj 2015

@mausy21 ano ak sa vajo "nabije" tak teplota neklesa 🙂

lilimoni
31. máj 2015

@dzanem @dohna @littledesire tak vcera vecer sa klokan ukludnil a dnes od 18-stej zasa bolave podbrusko 😖

mmoni89
31. máj 2015

@mausy21 ešte to tak nemusí byť, ja som na 29dc čiarku najprv nemala, neskôr sa mi niečo zdalo ale fakt som musela ten test hypnotizovat. Silnejšia čiarka bola potom za pár dní

lia23
31. máj 2015

@mausy21 ano, pocula som.....ale to musis viac dni a.musi silniet....az do pozitivneho testu....ale tak najlepsie jw tehu testik.....vyskusaj o par dni......mozno tak za tri dni by uz mohlo byt vidno,....teoreticky by si bola 10 den po ovulacii...uvidis.,,. 🙂

lia23
31. máj 2015

@mausy21 ano, 18 dni od ovulacie by mala byt zvysena..... neda sa mi sem pridat graf ....ake som mala hodnoty ja....tak t t neskor mozem poslat🙂

mausy21
31. máj 2015

@mmoni89
@lia23
@lilimoni no dievčence zostava len dufat že mrcha nepride,ale citim ju... 😠

mausy21
31. máj 2015

@mmoni89 no snad aj u man by tot ak mohlo byt ovulku som maa nejak 19 až 23 tak relativne ešte krátka doba

littledesire
31. máj 2015

@mausy21 ano pocula ale neviem ako velmi ma byt pozitivny ;) aby to malo vypovednu hodnotu