Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni
@littledesire zenske idem sa pomojkat so psom a nadvihovat perinu,zajtra chcem citat co ste v noci robili 😀
@dzanem ano no, heheh to je pravda ;) uvidiiime, ale toto si zapamatam ;)
@littledesire snad bude reagovat pozitivne 😀
Dobru noc zienky 🙂
Dobru baby ;)
@dzanem @littledesire @dohna Dobre ranko sa praje 😀 ja som bola vylizana a vyskakana z postele 😀 bohuzial ale psami 😀
@lucia1002 aha..takze ti nexozrievaju dostatocne abyboli schopne oplodbenia...ty kokos ale skvele ze vies co je problem. A ako to je zo spermuogramom? aky je vlastne postup? ja fajn asi 9dpo som, necitim sa nijak tehotensky ale to je este prilis skoro na priznaky...v sobotu ma prist ms...tak cakan 🙂
@lilimoni no dobre ranko, skoda teda 🙂 ale mozno este pride 🙂
@littledesire urcite vecer 😀 cez den mame s malou nabity program 🙂 ideme do
OD Kika v Bratislave. Maju tam program pre deticky + adopcna akcia pre Dogazyl a idu tam aj nase posledne 4 steniatka 🙂
@lilimoni n9o tak aspon daco 😀 , pekny den teda prajem 🙂
@littledesire muzik este chrochni, tak sa nebude moct vecer vyhovorit 😀 inak mam tu doma vela roboty, trava vyse kolien a vcera mi tu tato a elektrikar menili poistky aj celu skrinku, takze pordel od pivnice az po povalu 🙄 ale je zajtra MDD tak nechcem malej kazit jej sviatok 🙂
@lilimoni heheh, chapem chap3m, moj tiez este chrochni ;) som vliezla k nemu do postele lebo spi v inej izbe, pretoze musel robit v noci, a on sa prebral a ze laska nehnevaj sa, ja chcem este spat ;) tak reku teda ze pockam no ;)
@littledesire joooj no chlap ked sa nevyspi je unravcany ako maca 😀 len ho nechaj nech nazbera silu 🙂
@1234lubka mozno aj dozreju, ale o dooost neskor..bohvie ci vobec prasknu a tak..aspon im takto pomozeme rychlejsie dozriet a uvidi sa ci z toho volaco bude..spermiogram sa riesi bud u urologa al.u zenskeho...ja som sa dohodla s mojim dr.ze ho spravi on..musi mat min.5dni abstinenciu, ja sa musim asi cca 2-3dni vopred objednat aby ma hned zobrala..lebo je to naj stihnut do hodinky..pre nas je to lepsie riesit takto lebo ked mam ja volno to zanesiem..aspon si moj nemusi volno brat a je to lepsie aj v tom ze on by sa hanbil ist s tym urologovi 😀 boze sak to mas zachvilku..ked si ja spomeniem na to moje posledne cakanir 😀
@lilimoni
@littledesire no dievčence dnes mi manžel kupi test tak sa otestujem hoci ešte nemeškaju,už sa neviem dočkat...ale aj tak sahrozne bojím toho sklamania...ked nič
-do @lia23 nie nemám žial 😒 ako pobolieva ma bruško ako pred menzesom,a stále chodím cikat inak nič extra a menzes by som mala dostat zajtra alebo utorok..moj cyklus od 29 do 32, tak neviem možno je to aj zbytočne skoro,ale pamatam si že pri tých predchadzajucich som si vždy robila skor ako imi meškali a vždy buli už duchovia...uvidime
@mausy21 ja som na 3DPO zacitila pichnutie na lavo v maternici a to osm uz zacala tusit...ale cely cas som to nejako citila....takého tusaka som mala 🙂....a potom mi vysiel testik a uz zacali bolesti v podbrusku....su len obcasne ale ked uz su, tak idem do kolien...a castejie ako obvykle chodim na WC...inaksie asi nic....aaa este som zabudla unavu....idem spat vecer o 10 a este aj poobede si zdriemnem :D
@lia23 jééj no super tak taketo príznaky mm aj ja ,v jednom kuse chodim zababušena v župane,inak celkom som aj stale hladnAa ale to može byt aj menzesom mavam chutky ako tehu,a to cikanie ani nehovorim a pritom teda ja velmi malo pijem celkovo, a to pichanie som mala take silne že som nvedlaa či ist lekarovi alebo počkat...tak ja neviem...ale necitim sa vobec nato,ty si mala tušaky ja nie...ale chcela by som

@littledesire ja by som rada ale ten uz pili drevo v velkom 😀 mu asi ten skok na vtaka neprospel 😀 a ty pekne prelesti kus potrubie, vhupsni nanho a zakusni mu do peca aby aj on bol vokalne cinny 😀