Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni moja, co je ten klokan? ;)
@littledesire pozitivny byt musi a mal by silniet vraj 🙂
@littledesire to co ma od utorka boli podbruzko @dzanem vravi, ze tam mam klokana 😀
@lia23 aha, no zaujimave ;) ze by som dalej pokracovala s ovu testami aj ked mam po ovu? ;)
@lilimoni aha, heheh no pekne, ta sak ;) mozne to je ne? ;)
@littledesire skus, uvidis ci bude silniet 🙂
@lia23 nebudem len v strese? ;)
@lilimoni @dzanem @littledesire ahojte, tak u nás konečne bolo včera ťuťu muťu 🙂 dnes som 17DC a teda neviem, či tento cyklus nebude aj anovulačný lebo ovulka zatiaľ nič :(
ááááá inak od dnes jazdím do práce na biku 🙂 2x8km denne, tak hádam aspoň nejaké to kilečko pôjde dolu a to by sa potom mohlo aj zadariť , nie ? 😀 😀 😀
Ahojte koceny 🙂
@dohna mozno este len bude 😀 a co si sa odhodlala schudnut? 😀
@littledesire mozne to je 😀 tak uvidime ci tam je ked budem testit 😀
@dohna no tak konecne tutu mutu :D tesime sa s tebou :D
ten bike je super, ja by som tiez jazdila, bo tearz v KE je to hroza cestovat ci autom ci MHD, ale zatial ma manzel nechce pustit, neviem preco, musim ho prehovorit :D boji sa o mna.. mame to kus dalej 🙂
@littledesire moj muz to ma do prace cca 50 km 😀 😀 ale tatino to ma 12 a chodi na biku 🙂 len si dajte ladvinak, nech vas rano neofukne 🙂
@lilimoni noooo tiez som zvedavaa 🙂
@lilimoni no sak ja budem musiet, no, uvidime, mozno ho presvedcim :D juuj mne sa vobec nehce sediet v pracii dnes bleeeeeee
Inak babeny zahradkarky 😀 pestujete niektora chilly? 😀 ja som vcera kupila plantu jalapeno a habanero a potrebovala by som poradit ako to dopestovat 😀 muzik to ma strasne rad 🙂
@littledesire dnes je u nas take pocko, ze by mi ani makat vonku nevadilo 🙂 ale skor ako o pol druhej sa domov nadostanem a musim ist s havim na kontrolu k vetovi 🙂
@lilimoni no moj sused pestuje chilly, uz treti rok sa tomu venuje, ked chces, mozem sa ho spytat, len mi napis konkretne co sa potrebuejs spytat do IP, ked tak :D
@littledesire JJ konečne bolo, lebo posledný krát sme mali štvrtok, mala som slúbené aj v sobotu , ale moj mal migrénu tak to bohužial vzdal, tak včera som sa dočkala 🙂
bike je vážne super, ja sedím celý den v kancli tak to mám také spestrenie a hlavne ked prídem domov, tak mám už odmakané 🙂 a nemusím tolko cvičiť 🙂
@lilimoni JJ schudnúť mi treba tak aj 20kg by som brala 🙂 ale tak nie je to až taká katastrofa, ale človek sa cíti lepšie, a pôjdme na hory, tak nech mám trochu kondičku 😝 😝 😝
@dohna migreny by mali mat zeny ne ? 🙂 ale ne no, tak jasne ked ho boli hlava a sa citi zle, tak to nemas chut ho ani prehovarat ne ?
no ja tiez sedim v kuse v praci, tiez by mi to bodlo 🙂
Babulky vy ste nahodili prudke pracovne tempo? 😀
@littledesire ovu test si nerobila uz? Silnie, ci "zdochol"? 🙂
@lilimoni hej, pracovne.. sa sustredim na to, ze ma boli podbrusko.. fakt neviem z coho, aj kavu som si dala z bezlaktozovym.. ale joj.. neviem co to je, a nechcem si nahovarat, na vsetko je este skoro :D:D asi simulujem :D:D:D nechcem sa na to sustredit :D ale papam ananas 🙂
test, zoslabol, aj som ho odfotila, ale mam ho asi v tablete doma.. 🙂 a som ho uz vcera nechcela pridavat./. ale neviem ci budem robit az do konca, mozno este dnes spravim a uvidim 🙂
@littledesire mna zacalo boliet tiez po ovulke podbruzko a neprestava 😖 zajtra to bude tyzden 😖
@lilimoni ta ze by to bol dobry znak ?? ja neviem vobec co si mysliet :D ze by to bol klokan ? :D
@lilimoni som myslela, ze ci to nie su creva, jak na hnacku abo co, ale na hnacku abo ked dlho nejdem na velku to neni, boli ma podbrusko jak na kramy ako keby, neviem to definovat a neviem co to je ... ale nechcem si nic nahovarat, takze by som sa mala prestat na to sustredit :D

@lilimoni kovboj je vystaveny ;) idem mu dat den pauzu ;)