Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@littledesire a tym ze som mala posunutu ovu skor, mozem este pockat 😀 ono niekedy trva dlhsie, kym sa usalasi vajo 😀 skusim este niekedy v nedelu a to by smad uz malo aspon ducharcit 😀
@littledesire idem sa zabavat s mopom 🙄 a pokosit 🙄
@lilimoni oookej, ja sa idem zase tvarit ze prudko pracujem :D
@littledesire
@lilimoni
ved práve, u každej ženy je to individuálne
takže ked na 10 DPO nie je druhá čiarka, nič sa z toho nedá vyvodzovať
treba len počkať aspon dokedy nebude meskať 🙂
@littledesire
@lilimoni presne tak este sa moze ukazat,len nedostat ms 😝
@petra212 mozem len suhlasit :D preto ja asi budem robit az ked mi bude meskat resp v den ocakavanej mrchy :D
Ahoj baby, chcem sa spytat čo si o tom myslite. S priatelom sa snazime o druhe babo ale zatial len druhý mesiac. V septembri minuleho roka som si nechala vybrat mirenu, odvtedy neberiem ziadnu antikoncepciu a cyklus mam tak od 28-32 dni a menzes vzdy tak 3-4 dni. Tento mesiac som mala dostat menzes 18 .5..., ten som dostala vsak az 23.5 a to trval len jeden jediný deň aj to veľmi slabý. Značne zväčšenie prsia a nafuknute brucho ako mávam pred menzesom mi však zostali do dnesneho dna. Presistotu som si robila test 2x cca 28.5 a vyšiel s jednou ciarockou. tak teda neviem co si mam o tom myslieť, či sú to len poplašene hormony alebo sa dačo deje... dakujem za odpovede
@tatiana305 tento mesiac je nejaky divny, lebo viacerym sa nam mrcha poplasila 🙂 skus pockat na dalsiu aka bude a ked bude zasa o nicom, tak chod k dr 🙂
@lilimoni
@littledesire jeee tu je hic,trosku sa grilujem 😀
@dzanem chytas bronz ?
@littledesire
@lilimoni
Este na Morave)som sa priskvarila,teraz sedim v buse na svk
@lilimoni ahoj ano žijem no uz som strašne ubolena aj z injekciii aj z toho lezania ...včera sme pichli veľmi blbo boli ma to nemôžem ležať poriadne na boku a robí sa mi riadna modrina ...uz sa teším na tu ďalšiu o 15minút 😖 no najdôležitejšia správa je ze sa držíme a to je základ ja nech som aj celá modrá ak bude moja láska v poriadku robim preto vsetko čo môžem 🙂
@lilimoni skvele si ma vystihla 😀 pred chvíľkou som sa tu sulala od smiechu lebo manžel robil blbosti ...fakt striedam nálady ako ponožky 😀 ...a ani nevrav tak dobre by mi padlo vypadnúť na pol hodinku niekde na terasku ale ako pises týždeň vydržím a verim ze budu samé skvele správy 🙂
Ahojte dievcata. Tak uz aj ja k vam patrim 🙂

@littledesire
jak neskôr?????
10 a 11 DPO je celkom skoro na test, to ukáže väčšinou len slabulinkého dušíka
@lilimoni takže kľudne ešte môže vyskočiť ak sa malé neskôr zahniezdilo a pomalšie ti rastie hcg
ako isto nie je nič stratené ešte
presne kým nepríde ms je stále šanca 🙂