Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lilimoni a kedy neocakavas ms ? 🙂
ahoj snažilky zase nám to teraz nevišlo som z toho velmy smutná ☹
@littledesire 12.6. 🙂 nech neskusi prist 😀
@bea0802 no aspon ze mas dobru naladicku dnes 🙂
@dzanem ani ty 😀
@lucia1002 heh aj laka aleja rano furt zabudnem. zajtra.testnem to uz budem 14dpo, nech si nerobim nadeje. to mi uz musi ukazat ak by som bola v tom. To nicze 17dc ja.mam bezne az 20dc ovulu. Pametam ked kamoska mala za sebou uz koniec druheho cyklu a ja furt nic...na zabitie.vtedy na 56 dc ci ako som az dostala. Masaker. Teraz dobre aj tak sa.nedari...tak verim ze do konca leta "vida"
Ja som sa rozhodla uvarit dnes rajcinkovu polievocku so syrom 😀 😝 mnaaaaam 😀 a som takaaaaa sikovna, ze mam vsetko vyprate 🙂 uz len neviem, kto to pozehli 🙄 vsak to je domace nasilie v tomto teple 🙄
matijas karas ☹
Ahojte dievcata 🙂 rada by som sa vas opytala... robila som si uz aj ovu testy, ale potom som zase citala ze niesu absolutne spolahlive, ze lepsie je teda sledovat si hlien. No teraz dilema... kedze sa pokusame o babo, predsa spermie vnutri ostavaju (napriklad ked uz vecer nevstanem z postele). Ale ked si dalsi den sledujem hlien okolo krcka, posledne dva dni je taky bielopriezracny natahovaci, predtym taky nebol. Existuje nejaky sposob ako zistit ci je to vlastne hlien alebo spermie??

@tamimacko tesime sa a prajem ti rychle snazilkovanie 😀