Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@dubaik1985 jaaj, ale tak mate aspon byvanie co je super..🙂 my sme v stadiu skorozariadovania, o mesiac ideme domov a ideme robit stropy a potom sa uz moze malovat a riesit nabytok, uz si pomaly aj stahujeme veci z uk takze sa uz tesime, zmluvu mame do juna a chceli by sme este podpisat jednu a uz sa snad potom poberieme na sr, chceli by sme byt koncom jari alebo zaciatkom leta 2016 natrvalo na sr tak dufam ue tehotenstvo bude spolupracovat :D
@sabinka123400 ak to nie je silne krvacanie ako pri ms tak je to celkom ok, asi ti to na pohode neprida ale vraj je spinenie v prvom trimestri celkom bezny jav, hlavne nedvihaj tazke a setri sa a bude vsetko fajn..🙂 uvidis..🙂
@puffu ja som esteaj na marodke takze ja som lenivec uz 3 mesiac...nie nie nie je to ako pri ms...je to aj tak len 1 az 2x za den ako kedy...dufam ze bude rano nemocnice uvidime
5 dni do mrchy cakam, necakam ju.Ale priznaky ziadne.....
@puffu super moja, nech vam vsetko vyjde podla vasich predstav! A kde budete byvat na sr?
@dubaik1985 dobrý den 🙂 takže už aj vy zacinate? Skvele...
Ahojte baby tak nám sa to podarilo. Trosku skôr ako sme plánovali a sme aj prekvapení boli dnes ráno, ked sa nám ukázali 2// na teste. Proste na prvý pokus a to sme ani nečakali.
Ahojte baby, pridávam sa k vám, keďže s manželom by sme nechceli byť už sami dvaja, ale uvítali by sme prírastok a na ďalší týždeň mi vychádza ovulka, aspoň tak mi to povedala moja doktorka, keď som bola na preventívke a urobila mi folikulometriu, tak uvidíme, čo a ako... bodaj by sa zadarilo na prvý pokus 😝 🙂
S manželom si asi naordinujeme dovtedy pauzu 😀
@eri28 ahoj ty si tu?my stale v decembrovkách.
@ivka228 gratulujem aj si niečo brala ked sa to podarilo na prvu šupu?
@sabinka123400 urcite to casom prejde, bola si dnes v nemocnici? hcg stupa?
@dubaik1985 dakujem..🙂 my budeme byvat na vychode, v dedinke blizko TV smerom na Ke..chceli sme nieco blizsie ku Ke ale svokrovci nam ponuklitento pozemok tak sme to vyuzili a vy ste kde zacali staviat? uz viete aj priblizne ze este kolko by ste tu chceli ostat ci zatial este netusite? my to berieme ako keby uz o rok odchadzame, ked si poviem ze uz iba 4 lety na sr a potom dojdeme autom tak sa mi tomu ani verit nechce..🙂
@butterfly333 nie, nic som nebrala. Dokanca kyselinu listovu som zacala brat az teraz od januara. December bolo len take "zahrievacie kolo" pre nas a aha ako to dopadlo. 😀
@ivka228 tak to máš super kiež by sa aj mne už zadarilo. A čo priznaky nejake nemáš? Ja viem každa sme iná.
@butterfly333 ani nie. Prsia ma boleli este pred 3 tyzdnami. Tak isto ako pri prvom, ale kedze to bolo asi len tyzden po ovu, tak som to nepripisovala moznemu tehu a odvtedy nic. Akurat som trosku viac unavena. Ale ako vravis, kazda sme ina. Ty uz si po ovu sa mi zdalo. Kedy to necakas?
@ivka228 ano som po ovu dnes 8DPO a 25DC ms nečakam vobec 16.1.
@butterfly333 graf vyzera zatial dobre, budem ti drzat palce, aby ti to vyslo.
@ivka228 dakujem dufam že sa tento rok zadarí.
@puffu ano ano uz je okolo 900 stupa...bola som tam a chceli si ma tam nechat ale nakoniec po hcg povedal ze zatial to netreba tak uvidime...v utorok idem zas na krv a na vysetrenie...🙂

@puffu jasne, ze pamatam 🙂 domcek nam uz stoji v podstate, len sa este nechystame domov...🙂 snad uz buduci rok, uz vybavujeme veci k odchodu, len sa nam to trochu zamotalo...a ty ako?