icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lilimoni
4. jún 2015

@tamimacko tesime sa a prajem ti rychle snazilkovanie 😀

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni sla som Turancar,naspet Student ag.)no co testy?kde je klokan?

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni
@bea0802 tak to mne ani hormony netreba)harasi mi aj bez nich 😀

dzanem
4. jún 2015

@tamimacko vitajj

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem kokan neviem ale vcera som si objednala 6 testov, tak ked pridu, vyskusam jeden 😀

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni nooo umrem od zvedavosti 😀 ja sa bojim ze mam teraz plodny den ked som na svk asi odmeram teplotu

littledesire
4. jún 2015

@lilimoni a kedy neocakavas ms ? 🙂

bea0802
4. jún 2015

@dzanem mne tiez harasi aj v bežnom živote 😀 ale toto je uz extrém ...ale dnes mam náhodou veľmi dobrý a veselý deň hoci stale valam šunky v posteli 😝 aj z modriny sa uz rehocem dnes lebo už neboli 😀

dzanem
4. jún 2015

@bea0802 tak to sa mi paci)nech mas vsetky dni take vesele a bezbolestne 😉 trosku mi toho hormonu posli)

erikavasko
4. jún 2015

ahoj snažilky zase nám to teraz nevišlo som z toho velmy smutná ☹

lilimoni
4. jún 2015

@littledesire 12.6. 🙂 nech neskusi prist 😀
@bea0802 no aspon ze mas dobru naladicku dnes 🙂
@dzanem ani ty 😀

bea0802
4. jún 2015

@dzanem
@lilimoni posielam posielam nech sa prilepi 😀

1234lubka
4. jún 2015

@lucia1002 heh aj laka aleja rano furt zabudnem. zajtra.testnem to uz budem 14dpo, nech si nerobim nadeje. to mi uz musi ukazat ak by som bola v tom. To nicze 17dc ja.mam bezne az 20dc ovulu. Pametam ked kamoska mala za sebou uz koniec druheho cyklu a ja furt nic...na zabitie.vtedy na 56 dc ci ako som az dostala. Masaker. Teraz dobre aj tak sa.nedari...tak verim ze do konca leta "vida"

lilimoni
4. jún 2015

@bea0802 uz by sa aj patrilo 😀

lilimoni
4. jún 2015

Ja som sa rozhodla uvarit dnes rajcinkovu polievocku so syrom 😀 😝 mnaaaaam 😀 a som takaaaaa sikovna, ze mam vsetko vyprate 🙂 uz len neviem, kto to pozehli 🙄 vsak to je domace nasilie v tomto teple 🙄

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni ja neska u lekara vysledky celkom ok)nemam sa stresovat,mam dodrzat dietu,aby sa zadarilo

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem aku dietu mas? 🙂

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni bezlepkovuu

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem no to viem, ale ci este dajaku inu ti nenakazal 🙂

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni inu uvidim 10 teho u gyndacky 😀

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem boooze a tam aku zasa 😀 to je aj ovulacna dieta, ci ako 😀 😀 😀

melania21
4. jún 2015

matijas karas ☹

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni no neham sa prekvapkat ked vylezem na kozu 😀

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem tak potom napis 😀 testovat budes kedy? 😀

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni oki)testovat?sak neviem ani kedy je plodny den 😀

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem a to vadi ? 😀

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni ked sa bude blizit termin ms tak skusim 😀 ale pochybujem ze bude zubrienka

lilimoni
4. jún 2015

@dzanem moreeee, ja testujem 2 tyzdne pred mrchou a ty chces cakat na termin? 😀

0anet0
4. jún 2015

Ahojte dievcata 🙂 rada by som sa vas opytala... robila som si uz aj ovu testy, ale potom som zase citala ze niesu absolutne spolahlive, ze lepsie je teda sledovat si hlien. No teraz dilema... kedze sa pokusame o babo, predsa spermie vnutri ostavaju (napriklad ked uz vecer nevstanem z postele). Ale ked si dalsi den sledujem hlien okolo krcka, posledne dva dni je taky bielopriezracny natahovaci, predtym taky nebol. Existuje nejaky sposob ako zistit ci je to vlastne hlien alebo spermie??

dzanem
4. jún 2015

@lilimoni ale ty vies kedy si bola plodnaaa 😀 ja neviem)ms bola na 28 den