Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lucia1002 no to veru vobec nevyzera dobre...skoro ako na pco ked mas take "Tatry" .dovre ze to hned zacal riesit. Ked budes tak...33-34dc chod si k nemu po vyvolavacku, netrap sa. Och viem presne ako sa citis.mam tu jednu kamosku uz tri roky.sa snazia aona cykly aki švajčiarskehodinky. 28Dnove len muz ma slabsi spermiogram stale nieco z chrbticov antibiotika tak ..ale to som chcela ze tiwz som jej tak zavidela ze ona uz druhy cyklzs druhe kolo druha ovu a ja uz som bola pomaly 48dc a nic...strasne...preto sa.netrap necakaj kym sama pride. Ked nepride do 10dni volaj doktorovy ahotovo. Mozes zacat ten clostylbegyt ci jak savola. A inofolic...vies ved si brala len jedno balenie...nemozes cakat zazraky...pri tvojich cykloch by si musela brat asi aspon dva denne....z pl to nieje takezle. Som pizerala aj ine vitaminy a tykokso...u nas femibon2 60tbl+dha 17eur a tam 8?ci9?? ja uz len stamad budem objednavat vsetko. Musim poprosit kamosku nech mi popreklada a objednam potom pre maleho na imunitu nueco,, na zimu sirupcek nakasel daco na teplotu...vsetko ovela lacnejsie....
@1234lubka aj tie ovu testy vyzerali ze z toho nieco bude a nakoniec nic..aj minuly cyklus mi to behalo hore dole..proste ciste zufalstvo..ale som rada ze viem kde je problem a chce to hned riesit..dufam ze tie lieky zaberu..a k ovu dojde..no uvidim..mam chut mu hned potom zavolat ohladne tej vyvolavacky len ci mi aj tak nepovie ze je skoro a mam cakat..tak to je potom iny rozdiel v cenach ty brdo..ja som na tu stranku kukala a bola som z toho blbec 😀 a ako si to.platila? Lebo tam je tusim cena v zl?
@lucia1002 ij v zl ved sme v unii 😉 http://kurz-euro.zones.sk/kurzova-kalkulacka/PLN/ tu som prepocitala a poslaka euri 😉 c uctu ti dajuv medzinarodnom formate tam im pride olatba v zl. Cez google chrome chodim nanet a tam sa ti rovno spusti prekladac taksa nejak zorientujem 🙂 som pozerala panadol sirup na teplotu 2.70...no koment. Jj aj u mna to vzdy vyzeralo ze uz uz a nic...som pozerala na nete ze ten tvoj liek jena vyvolanie ovu...zaberie uvidis 😉 ked bude ovu bude aj mrcha nacas..teda mozno nebude 😉 lebo ty vlastnenevies ci sa snazit ci nie ci cakat ci co...katastrofa....tento cyklus nebudem robit testy..na teplotu nemam nervy...mam jeden ovu test...ked sa mi bude zdat ze je tu tak si ho urobim....ten ovulacny...a jeden tehotensky mam..to staci....
@lilimoni tak zajtra sem vycap konečne pozitívny testík 🙂 tak aj duch je velký úspech lebo už sa niečo črtá neni ešte stratené ALE 😀 už po 3 dni mi klesá teplota začína ma bolet bruch ten ma síce bolí už vyše týždňa. No a už som 34DC ovulku som mala tušim 19-20 a to už by snáď na teste aspoň tiež duch mohol byť ale vôbec
@lilimoni @dzanem @littledesire baby tak som dnes testovala a snehobielo bolo dnes som 26dc a v sobotu by ne-mala prist mrcha....
@1234lubka tak ja som zo zahranicia este nic neobjednavala...max z ciech a to tam mali cenu aj v € ...ale tak aspon budem vediet..vidis, vobec ma to nenapadlo ze takto 😀
tak ja uz netestujem..zbytocne...len meriam tu teplotu..tu musim, lebo mi to dr.nakazal...kedysi som aj ja na to nemala nervy a teraz uz automaticky 😉 no teraz viem co..cakat..zas to nekonecne cakanie...zas budem chlipat cervene vino vo velkom a asi zacnem brusakovat nech sa rychlo spusti 😀
no na rast vajek to isto pomoze, len ci aj prebehne ovu, kedze teraz sa jej viditelne nechce 😒 a som tiez zvedava na muzov spermiogram...modlim sa aby bol skvely 😀
no ale veru niekedy je lepsie netestovat, neriesit a vtedy to vyjde 😉
@lucia1002 a to ma akoze pomoct? cervene vino to je mytus, nespusta kramy...ver tomu 😉 radsej si dopraj nieco ine bogate na zelezo..napr cviklovy salatik 😉 dnes po mrche..konecne...inak citala.som ze paradajky vysoko zvysuju kvalitu spermii...taak 😉 nam kazdu chvilu dozreju na balkone 😉 😉
@lilimoni tak to si ma veľmi nepotešila ....no alé sú len dve možnosti buď sa mrcha rozhodla meškať mne sa tak stalo teraz v marci ked sme išli na svadobnú presne týždeň meškala co sa mi nikdy predtým nestalo samozrejme com celú honeymoon prekramovala 😀 to dúfam nieje tvoj prípad ....alebo druhá možnosť ze si mala neskor ovulku a hcg este nestuplo držím prsty nech nič nepríde a nech ti v utorok povie ze máš sliznicu ako tehotná resp. nech vidno dutinku 😝

@bea0802 a fotku minicloveka nam neukazes? 😀