icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

bea0802
11. jún 2015

@lilimoni 😀 ja kávu nepijem a nikdy som nepila čiže nemám tento problém 😀 ....a error ak ja som sa bála ze vypíše 😀 preto som radsej necikala priamo naňho lebo pri mojom šťastí by som ocikala aj to čo netreba 😀 pekne som cikla do misticky ponorila dala vodorovne a čakala a čakala pozerala ako mi tam blika - ktoré sa premenilo na + a potom som čakala tyzdne 😝

eliska811
11. jún 2015

@lucia1002 Ďakujem 🙂 buď už nech sa tento skončí alebo nech už niečo test ukáže lebo inak neviem čo s tým už 35 DC 😒

lilimoni
11. jún 2015

@bea0802 ja tiez necikam na test 🙂 mam svoj skleneny poharik na to 😀

eliska811
11. jún 2015

@lilimoni @lucia1002 tak a už je to tu začínam nový cyklus 😀 už nech sa môj Janko začne pomaličky chystať 😀

ešte, že som ten test nekúpila lebo dnes by som ho už určite použila a zbytočne

lenkaoravcova
11. jún 2015

no aj ja som dostala vcera na 35 cize uz depkujem ☹

eliska811
11. jún 2015

@lenkaoravcova nedepkuj všetko dopadne dobre len musíš silno chcieť 🙂

lenkaoravcova
11. jún 2015

@eliska811 no prave mam obavu ze az moc silno chcem nikdy som nic neriesila hned som otehotnela a teraz sme sa snazili intenzivne dva mesiace a nic do tretice dufam, ze by to mohlo vyjst drzim nam vsetky paste

lilimoni
11. jún 2015

@lenkaoravcova neboooj 2x to vyslo, pojde to aj teraz ale asi sa mu nechce do zimy narodit 😀

lenkaoravcova
11. jún 2015

@lilimoni zlata 🙂 no vyslo to uz 3 krat len ten treti to aj skoncilo a myslela som ze po potrate a kyretazi to pojde aj skor a tusim oak je farbou

lilimoni
11. jún 2015

@lenkaoravcova telo sa ti ukludni a bude aj treti bubacik 🙂 neboj zlaticko 🙂

lenkaoravcova
11. jún 2015

@lilimoni dakujem 😉

beuska88
11. jún 2015

ja by som sa chcela poradit. Mrcha mi meška 13 dni, bola som u gyn. ale este nebolo nič vidiet / aj pri synovi nebolo do siedmeho tyzdna vydno plod.../ a gynekolog povedal ze pockame este ... pred tromi dnami mi zacalo take špinenie hnedkaste a na vložke nič len ked som sa utierala, trvalo to asi den a od vtedy nic. taketo daco som nikdy nemala tak teraz neviem čo si mam mysliet... mali ste niektora taketo dačo?

lenkaoravcova
11. jún 2015

@beuska88 tak ja som spinila takto niekolko dni pri prvom a ani mi vtedy nenapadlo ze som tehotna a hcg ti doktor nebral aby zistil hladinu a potvrdil tehotentsvo?

beuska88
11. jún 2015

@lenkaoravcova nie nebral. som mu povedala aby mi zobral, no on ze uz je po stvrtej poobede a ze ved dva tyždne vydrzim.... som sa akurat tak nasrala.... no špinila som slabunko den a teraz ma od rana bolia vajecniky ale tak poriadne.... pri prvom nič nebolo, zistila som ze som tehotna v siedmom tt ked som zacala vracat, dokonca som mala aj mrchu vtedy.... a teraz nie som uz z toho trochu na nervy....

lucia1002
11. jún 2015

@1234lubka ja viem, ze to nepomaha...ale aspon mam dovod si dat poharik 😀 nesmiem moc nad nimi rozmyslat, lebo si to vsugerujem a nepridu velmi dlho...psychika je svina 😀 noo, krasne ich mas...ja som to na balkone este neskusala...ale mame u svokry zahradku tak tam budeme mat...tak bude moj poctivo papat rajciny 😀 tak ty sa uz pomaly pripravujes na ovu, snad uz tento mesiac bocian prileti 😉

lucia1002
11. jún 2015

@eliska811 och, viem čo prežívaš! ja som minuly cyklus dostala na 46DC...a tento mesiac som 24DC, ovu nebola asi, takze sa zase nacakam 😒

lucia1002
11. jún 2015

@eliska811 takze uz dorazila? to bola rychlovka 😀 takze sa uz chystaj...ja ti len v tichosti zavidim 😉 to co uz je, ze zavidim niekomu mrchu 😀 snad bude tento cyklus uspesny 😉

beuska88
11. jún 2015

A je to tam na testiku dve ciarocky 🙂 zajtra letim k dokimu aby mi to potvrdil...

zimmi1
11. jún 2015

ahojte, tak sa pridavam k snazilkam na tento rok, dufam ze skoro to vyjde, vidim, ze kopec bab tu uz caka na svoje babatka, tak drzim palce, nech sa nam zadari vsetkym 🙂

lilimoni
11. jún 2015

@beuska88 gratulka velikaaaaaa 😀 a foto nam nepridas aby sme mohli slintat? 😀
@zimmi1 vitaj medzi nami 🙂 odkedy sa snazite? 🙂

zimmi1
11. jún 2015

@lilimoni ahoj, no este len sme zacali min.mesiac tak zvolna.. kedze akurat odstavujem krpca. cyklus sa mi uz spustil, ale je este nepravidelny, takze idem si odsledovat ovulku a pustime sa do toho intenzivnejsie 🙂 nech ma ten nas zlatusik surodenca 😉

beuska88
12. jún 2015

@lilimoni dakujem... Večer pridam aj foto, ked sa mi podari najst kabel na mobil.. a teraz uz letim k dokimu 😀 skoro rok sme sa snažili, konečne bude mat naš drobec surodenca.....

lenkaoravcova
12. jún 2015

baby poradte mi kde kupit tie ovluacne testy? nech uz aj ja to vyskusam aj ked sa bojim ze budem este viac pod stresom

petra212
12. jún 2015

@lenkaoravcova
môžeš kúpiť aj tu na mk od báb

rybkaa
alebo lauritka

1234lubka
12. jún 2015

@lucia1002 no ved uvidime. Teraz som v poho. Inofolic u susedy, musela vcera prebrat zasielku lebo som neboladoma, dnes tiez nemam kedy ponho ist...ale rychlovka...si zober ze som objednavala v piatok poobede..peniaze posielala v sobotu...a stvrtok uz bol tu🙂 teraz som v poho ale uz,ked sa blizi den ms tak sa necitim velmi dobre...psychika...tento mesiac netestujem...mam jeden ovulacny a jeden tehotensky...ked sa mi bude zdat ze ovu je tu tak testnem...ked neodhadnem tak nie...to su tiez stresy take trochu 🙂 radsej mat keksicek ked bude chut nie ze "musis". A super mi padlo lebo som mala mat nocne a mam ranne 🙂

1234lubka
12. jún 2015

@lenkaoravcova pozri v pro shope lauritka testy alebo jej napis @lauritka @rybkaa jedna aj druha predava dobreca spolahlive

clauduska17
15. jún 2015

@lenkaoravcova ja mam teraz od korytnacka 81. Za 0,30 ukazuju mi pekne jak tie z lekarne za 17e 10ks. Akurat dnes mi vysielpozitívny 😀

eliska811
15. jún 2015

@lucia1002 konečne už by mohla aj skončiť aby som mala aj ovulku skorej 🙂, že to je úplne strašné nikdy by som si nemyslela, že sa budem tešiť na to aby už mrcha konečne prišla 😀 Mohol by byť už úspešný velmi by ma to potešilo teda nielen mňa. Nerobíš si testy ked nevieš či bola ovu?

dohna
15. jún 2015

@lilimoni @littledesire @dzanem @lenkaoravcova Ahojte babulky, tak ja hlásim dnes 2DC :( zase nič

lilimoni
15. jún 2015

@dohna ze sa aj ozves cica 😀 ja 3DC