Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
no aj ja som dostala vcera na 35 cize uz depkujem ☹
@lenkaoravcova nedepkuj všetko dopadne dobre len musíš silno chcieť 🙂
@eliska811 no prave mam obavu ze az moc silno chcem nikdy som nic neriesila hned som otehotnela a teraz sme sa snazili intenzivne dva mesiace a nic do tretice dufam, ze by to mohlo vyjst drzim nam vsetky paste
@lenkaoravcova neboooj 2x to vyslo, pojde to aj teraz ale asi sa mu nechce do zimy narodit 😀
@lilimoni zlata 🙂 no vyslo to uz 3 krat len ten treti to aj skoncilo a myslela som ze po potrate a kyretazi to pojde aj skor a tusim oak je farbou
@lenkaoravcova telo sa ti ukludni a bude aj treti bubacik 🙂 neboj zlaticko 🙂
@lilimoni dakujem 😉
ja by som sa chcela poradit. Mrcha mi meška 13 dni, bola som u gyn. ale este nebolo nič vidiet / aj pri synovi nebolo do siedmeho tyzdna vydno plod.../ a gynekolog povedal ze pockame este ... pred tromi dnami mi zacalo take špinenie hnedkaste a na vložke nič len ked som sa utierala, trvalo to asi den a od vtedy nic. taketo daco som nikdy nemala tak teraz neviem čo si mam mysliet... mali ste niektora taketo dačo?
@beuska88 tak ja som spinila takto niekolko dni pri prvom a ani mi vtedy nenapadlo ze som tehotna a hcg ti doktor nebral aby zistil hladinu a potvrdil tehotentsvo?
@lenkaoravcova nie nebral. som mu povedala aby mi zobral, no on ze uz je po stvrtej poobede a ze ved dva tyždne vydrzim.... som sa akurat tak nasrala.... no špinila som slabunko den a teraz ma od rana bolia vajecniky ale tak poriadne.... pri prvom nič nebolo, zistila som ze som tehotna v siedmom tt ked som zacala vracat, dokonca som mala aj mrchu vtedy.... a teraz nie som uz z toho trochu na nervy....
@1234lubka ja viem, ze to nepomaha...ale aspon mam dovod si dat poharik 😀 nesmiem moc nad nimi rozmyslat, lebo si to vsugerujem a nepridu velmi dlho...psychika je svina 😀 noo, krasne ich mas...ja som to na balkone este neskusala...ale mame u svokry zahradku tak tam budeme mat...tak bude moj poctivo papat rajciny 😀 tak ty sa uz pomaly pripravujes na ovu, snad uz tento mesiac bocian prileti 😉
A je to tam na testiku dve ciarocky 🙂 zajtra letim k dokimu aby mi to potvrdil...
ahojte, tak sa pridavam k snazilkam na tento rok, dufam ze skoro to vyjde, vidim, ze kopec bab tu uz caka na svoje babatka, tak drzim palce, nech sa nam zadari vsetkym 🙂
baby poradte mi kde kupit tie ovluacne testy? nech uz aj ja to vyskusam aj ked sa bojim ze budem este viac pod stresom
@lenkaoravcova
môžeš kúpiť aj tu na mk od báb
rybkaa
alebo lauritka
@lucia1002 no ved uvidime. Teraz som v poho. Inofolic u susedy, musela vcera prebrat zasielku lebo som neboladoma, dnes tiez nemam kedy ponho ist...ale rychlovka...si zober ze som objednavala v piatok poobede..peniaze posielala v sobotu...a stvrtok uz bol tu🙂 teraz som v poho ale uz,ked sa blizi den ms tak sa necitim velmi dobre...psychika...tento mesiac netestujem...mam jeden ovulacny a jeden tehotensky...ked sa mi bude zdat ze ovu je tu tak testnem...ked neodhadnem tak nie...to su tiez stresy take trochu 🙂 radsej mat keksicek ked bude chut nie ze "musis". A super mi padlo lebo som mala mat nocne a mam ranne 🙂
@lenkaoravcova pozri v pro shope lauritka testy alebo jej napis @lauritka @rybkaa jedna aj druha predava dobreca spolahlive
@lenkaoravcova ja mam teraz od korytnacka 81. Za 0,30 ukazuju mi pekne jak tie z lekarne za 17e 10ks. Akurat dnes mi vysielpozitívny 😀
@lucia1002 konečne už by mohla aj skončiť aby som mala aj ovulku skorej 🙂, že to je úplne strašné nikdy by som si nemyslela, že sa budem tešiť na to aby už mrcha konečne prišla 😀 Mohol by byť už úspešný velmi by ma to potešilo teda nielen mňa. Nerobíš si testy ked nevieš či bola ovu?
@lilimoni @littledesire @dzanem @lenkaoravcova Ahojte babulky, tak ja hlásim dnes 2DC :( zase nič

@lilimoni 😀 ja kávu nepijem a nikdy som nepila čiže nemám tento problém 😀 ....a error ak ja som sa bála ze vypíše 😀 preto som radsej necikala priamo naňho lebo pri mojom šťastí by som ocikala aj to čo netreba 😀 pekne som cikla do misticky ponorila dala vodorovne a čakala a čakala pozerala ako mi tam blika - ktoré sa premenilo na + a potom som čakala tyzdne 😝