Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@puffu trochu ano ale doktor po ttejto hodnote hcg je tiez kludnejsi takze ale mam ascorutin takze uvidime...celkom zabera...ze aspon nieco...v utorok idem zas tak uvidime...dufam ze to bude ok...
@ivka228 GRATULUJEME!!!!!! velmi sa tesim ze to hned vyslo; jooooj tak sa tesim!!!!! a zo srdca ti zelam princeznu!!!!!! naozaj tak ako sme pisali na zaciatku ... ani si sa nenazdala a je to tu; fakt supeeeer!!!! naozaj sa tesime; tak hlavne zdravicka vela!!!!!!! drzime palce!!!!! jeeej tesim sa ako keby som sama cakala 😉 verim ze my tiez cochvila ... ved napiseme; este raz SRDECNE BLAHOZELAME!!!!!
Uz som tu zase ,dnes na preventive doktor povedal ze je vsetko v najlepsom poriadku ,treba len vyckat ....,ale to cakanie je najhorsie ked babo uz cem teraz 😝 ,ale aspon ma ubezpecil ze pride to urcite len sa na to netreba upinat ... 😉 😉 😉
@julypetkova myslím, ze dr. Má pravdu. My sme sa vôbec nesustredili a je to tu. Treba si užívať a ono to príde.
Ahojte kočky, pridávam sa k vám aj ja 🙂 tiež sa s priateľom snažíme, od augusta, zatiaľ nič.. snáď si čoskoro všetky nájdeme // na testíku 🙂
@ivka228 gratulujem ku tehotenstvu ,aj ked ta nepoznam ,ale prajem ti aby si to dotiahla do stastneho konca 😉 😉 😉
@ivka228 urcite bude krasna zdrava princezna!!!! neboj sa - treba verit; bolo to aj prekvapko co? ked som tak citala ze to bolo len zahrievacie kolo u vas 😉 vtedy ked to necakac tak vtedy to pride; je to pravda pravduca!!! ja teraz niekedy v tychto dnoch ovulka a potom budem cakat - necakat koncom januara 😉
@julypetkova to je dobre ze vsetko je OK; a tak ako @ivka228 pise netreba sa na to sustredit ani mysliet na to velmi - vtedy to pride; lebo ak to velmi riesis upinas sa na to tak to nevychadza ...
@saska1985 aj vy sa snazite o mimi ?
Ahojte baby už som začala brat gynex 3den...dokedy sa ma pit?
ahojte, tak mam dalsi dotaz...ako som pred par dnami pisala testovala som den pred ocakavanou mrchou a objavil sa duch na teste (az po limite), na dalsi den mrcha nedorazila a rano aj poobede zase duch - tentokrat uz v limite, dokonca sa zdal silnejsi, ale na prvy den meskania rano uz bol duch na teste slabsi (testovala som stale s Pepinom, citlivost 10), no a dnes rano (druhy den meskania) som testovala s Mamatestom (tiez citlivost 10) a zase duch, sice nie slabsi ako vcera ale ani tam nevidiet ziadny pokrok....tak mi z toho vychadza ze nieco sa urcite deje kedze ja sa za cele roky nepamatam ze by meskala viac ako 1 den, a ducha na teste som doteraz tiez nikdy nemala a teraz je na vsetkych, ale na druhej strane to ze nesilnie aj ked mi uz meska mrcha zrejme nie je dobre znamenie...tak som iba chcela vediet ci sa to niektorej z vas uz stalo a ak to dobre dopadlo tak kedy sa objavila "poriadna" pozitivna ciarka...ovulaciu som mala asi na 15, najneskor 16 den cyklu, nemerala som takze to neviem uplne presne, ale v tych dnoch som citila bolest pri vajecniku co je u mna znak ovu v poslednych mesiacoch...
@puffu no supeeer, tak som rada, ze ste si vybrali vychod, ten je najlepsi! 🙂 nech vam vsetko vyjde podla planu!!!! my sme postavili domcek na zapade...manzel z tamadial pochadza a predsa je tam viac moznosti...aj ked som vychodniarka, tak som sa predsa len prisposobila 🙂 ale na vychod nedam dopustit! 🙂 chceme tu ostat max 2 roky, kym nebavime vsetky potrebne veci, ale mozno to bude aj skor, tak uvidime 🙂
@petuliacik dobry den pani 🙂 no, uz bolo nacase nie 🙂
@atka1989 ahoj, 3tyzde, potom tyzden pauza.. a potom zas tri tyzdne a tyzden pauza... najlepsie 3 cykly ;) potom dlhsia pauza a opat mozes.. ale verim ze ti bude stacit jeden max dva cykly ;)
@littledesire dakujem za radu..ah neviem ci mi to pomôže lebo som brala aj inofolic 5 mesiacov a nič som si myslela ze mi aspoň pomôže napraviť nepravidelne menštruáciu 3mesiace bolo ok aj ms a potom nič tak som to aj vysadila...vieš to ma zaujíma že koľko cyklov pili gynex že im dopomohol k tehu?
@atka1989 ja neuzivam gynex kvoli otehu...ale co som citala od bab, tak jeden, dva cykly, ale je to individualne...treba potom dat aj manzelovi/priatelovi ;)
@littledesire tak to som nevedela že aj on musi 😒 ... no neviem či ja ho nato na hovorím keď on športuje a dáva do tela nejaké prášky či lieky su to neviem ... Gratulujem ti prijemne tehulkovanie prajem 🙂
@atka1989 heh, nemusi ;) ale je to lepsie...ale nie podmienka...
Aaa ja som to nemyslela tak ze neuzivam lebo som tehu, ale tak ze neuzivam ho kvoli tomu aby som otehotnela ale kvoli inym dovodom. Snazilkovat sa chystame tak april-maj 🙂
@littledesire ahaa tak som to zle pochopila sory 😀
@atka1989 eheheh v pohode nic sa nestalo ;) som sa zle vyjadrila ;)
posim ta vieš čo znamena skratka PMS?
@dubaik1985 tsk to vam tiez vela neostava ked iba 2roky, ono to zbehne strasne rychlo vsetko, uvidis...mne pride akokeby iba nedavno sme podpisovali zmluvu a o 4mesiace ideme podpisovat dalsiu...uteka to strasne rychlo...
My ste sa s muzom spoznali v irsku? Ja som isla tiez k muzovi, ale my sme od seba byvali iba 60km co nie je vobec vela ale aj tak ked som menila trvaly pobyt tak mi akosi prislo smutno ze odchadzam..:D
@julypetkova ahoj; ano my sa snazime; asi 2-3 mesiac; ale teraz sme sa stahovali trosku toho bolo vela okolo stahovania tak sme ani s manzelom cas na seba nejako nemali; teraz v tychto dnoch ovulka tak mozno to vyjde; uvidime na konci mesiaca; zatial to este nejako neriesime - ci sa zadari alebo nie; ak ano tak to bude super a ak nie tak potom na dalsi cyklus alebo az na dalsi ...; verim ze sa podari; s prvym sme sa velmi nenatrapili islo to hned; tak mozno aj teraz to tak vyjde; a vy sa kolko snazite? dlho? u lekara si bola len na preventivke? alebo sa vam uz dlhsie nedari?
Ahojte, aj my sa snažíme o bábätko. Máme menší problém s mrchou a tvorbou vajíčok ale pevne veríme že sa bábätko raz podarí teraz som na clostilbegyde tak uvidíme čo mi DR. na sone povie... dúfam že nám všetkým čo chceme bábätko vyjde
@smejo4ja ahoj ;) vitaj.. drzim ti palce...
Baby, chcem sa spytat, tie co ste brali nejake vitaminove doplnky, napr. GS mimistar, nepocitovali ste zvysenu chut na sex ? 😅 lebo ja by som po mojom skakala kazdu chvilu, a to som 1 den pred mrchou a to sa mi nestava vobec, skor opacne... a to ani necitam aktualne 50 odtienov sivej. Vcera som si kupila knihu hotel v parizi izba cislo 1, co ma byt podobne, ale este som nezacala citat. Ten moj sa ma dnes po sexe spytal, ci som uz zacala citat knihu hehehe ;)

@sabinka123400 tak to su prijemne spravy..🙂 ak za den stuplo o tolko tak to je na dobrej ceste..🙂 a so spinenim ako? este sa stale objavuje?