Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@lucia1002 tak doma kavu nepije len rano...v robote ked robia chlapy ta i on si da. Ale zase ma rad zeleninku,to nemozem povedat ze nie...moj akoze doteraz mali obedy ale je lenivy aby si sam bral z domu. Ja mu budrm robit, aspon nwch zje ranajky. On zase dost vela poje..doma ked je tak to papka stale nechapem ze,tak vydrzi cely den...niekedy...potom to dohana co tiez nebars dobre...strasne sa zlostim na jeho robotu..by som chcela aby siel do fabriky alebo to je jedno...nie stavba...ved uvidim..dnad ked sa zadari tak pohlada nieco..lebo tym ze je na dohodu tak ked pojdem na matesrku nebude ziadny danovy bonus...
Ahojte baby, pridávam sa k vám. S mm mé začali intenzívne pracovať na surodencovi pre naše drobatko, tak nám všetkým držím palceky nech máme koľajnice ako hrom 😊
@chmurkaxy ja ho neberiem len tak zosrandy. Keby som sa nesnazila nejak stimulovat vajecniky tak mam cyklus hala bala..aj ked som pila alchemilku..stacilo ze som ju dva krat vynechala a uz bol cyklus dlhsi...mne ho odporucil gynekolog nakolko som malavzdy problem z cyklami....chemiu som nechcela..uvidim, zatial mi stale skratil cyklus. Posledne dva som mala dobre 34dnove. Este som ho tak dlho nebrala tak uvidim..teraz piate balenie...
@1234lubka tak, zas nema az taky zly zivotny styl, ale pre telo nie je dobre ked pomaly od rana nic a potom sa naladuje...aspon nech tie ranajky ma, ked nie v robote 😉 noo tak to ano, by ste prisli aj o bonusy potom ked tak dva...tak snad potom sa mu podari aj ina robota, kde bude na dohodu...ja mam teraz nejaku divnu mrchu...strasne slabu a dnes uz nic...zeby len 3 dni? a pobolieva ma podbrusko a bradavky mam total citlive, ma bolia! to som nikdy nemala...zeby to ta alchemilka? sak sa mi to nejak nezdaaa... 😠
@1234lubka budem na teba mysliet, hned ocakavam spravy...mam nocnu, pojdem spat az okolo pol9 tak snad si to este stihnem precitat 😉 drzim moc moc palceky 😉 a co na domasi? inac som rozmyslala ze si spravim asi zajtra tehu test..lebo tie priznaky sa mi nezdaju 😀 aj ked viem ze to bude aj tak volaco ine 😀
@lucia1002 urob si nech vies 😉 aj ked si merala teplotu..graf nic neukazal co ? Hned ti napisem. No co na domasi sa da robit? Slnko voda plaz 😉 Ja sa len bojim aby som nemala rozhodeny cyklus...zase...nech je ten test aj biely ale nech dojdu kramy...do pondelka....bo ma klepne...
@1234lubka ked ja mam pocit ze mne ten graf neukazuje uz nic 😀 ale spravim, nech mi to nebeha furt po rozume...a mozno sa mi zacinaju normalizovat hormony..och kiezby, ale to by som asi moc chcela 😀
ja ze ci tam nie je nejaka akcia alebo take nieco 😉 tak si to uzite 😉 neboj, vsetko bude dobreee, tak ako ma byt 😉
asi zacnem aj to konzumovat 😀 grep luubim...si tento cyklus pripadam taka zufala...verila som ze uz zacnem brat tie tabletky a ked teraz nic tak urputne chcem bojovat proti tomu aj sama 😀
@lucia1002 aj ja som mala na zaciatku pocit ze nic nefunguje..chvilu som merala bazalku...vysoke tatry...ovu testy nic...az potom ako som zacala pit alchemilku tak ked som prvy krat zbadalatie kolajiska na ovu teste som nechapala 🙂 no stale sa nedari...teraz snazto vyjde do konca leta...vitaminy...fakt uz rezignujem potom 😉 dalsi cyklus skusim aj ja tie grapy...alebo kupim rio fresh dzus grepovy...stoji cez 2ecka aleje suprovy. Za studena lisovana stava....liter tak na tyzden by mal stacit...4e za dva tyzdne ma nezabiju 😉 od pondelka.ranne...super...dobre ze som pozrela do papierov lebo v pondelok idem nasono prsnikov 😀
@1234lubka snad to aj mne uz tento cyklus takto vyjde 🙂 treba verit ze to vyjde...a ak nie do konca leta tak isto vtedy ked sa na vsetko vykasles 😉 ale ja drzim prsteky aby to vyslo uz zajtra 😉 takze ja som mala mrchu len 3dni...este som bola na wc a dnes fakt ze cely den nic...asi si kupim aj ja len nejaku stavu prozatim 😀 a to sa uz tusim chodi od 28 ze? to uz aj mna caka buduci rok...
Ahojte. Keby niekto mal chut ist..
http://m.bratislava.sk/kalendar/vismo/akce.asp?...
no, maleho som odstavila min.mesiac, menstruacia mi nabehla asi 2 mesiace dozadu, zatial viac menej pravidelne, tento mesiac som uz sledovala, ci dojde ovulka, podla hlienu a testov sa na mna vykaslala...dnes 6DC..chcem sa spytat, ako je to s tou alchemilkou? ma sa pit kazdy den?

@1234lubka a samozrejme kde je pisane ze musis mat hned nejake priznaky? Neboj sa ty nic..treba verit 😉 tak to je zle..musis mu chystat..takisto je aj moj..ked mu nenachystam tak si nespravi...ale nastastie moj si brava obedy do roboty a ak nie je navarene, ked som v robote tak si objedna..moj zas nelubi byt hladny 😀 kavu uz tiez moc nepije kvoli vysokemu tlaku a nefajci..mala by si mu naordinovat zdravsi zivotny styl 😀