icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lucia1002
7. júl 2015

@zimmi1 ja somtiez prvy den na to skoro zabudla.. 😀 ale uz som si na to nejak zvykla..ja som dnes 8dc a zacala som na 3dc..

zimmi1
7. júl 2015

@lucia1002 😀 😀 esteze v tom nie som sama 😀

poisonblu
10. júl 2015

ahojte,.ja som tu bola len na zaciatku temy, ale snazit sa zaciname az tento cyklus, v nedelu by som mala mat ovulaciu...tak drzte palce, nech to vyjde hned na prvykrat...

zimmi1
11. júl 2015

@poisonblu nech sa zadari 🙂

poisonblu
11. júl 2015

baby,tie co sa vyznate v ovu testoch,je mozne, ze vcera bola testovacia ciarka bleda, dnes rovnako silna ako kontrolna, tzn.dnes pozitivny a ja mam ovu teraz? strasne ma picha lavy vajecnik a boli cely spodok...

lilimoni
11. júl 2015

@poisonblu ano stava sa to 🙂 takze ovu cakaj 24-48 hodin 🙂

jannullka1
11. júl 2015

@poisonblu aj ja držím palce, nech sa hneď zadarí. My sa začneme snažiť od augusta a tiež dúfam, že nebudeme čakať dlho.. Už máme synčeka, pri ňom sme sa snažili 5 mesiacov intenzívne a mne to pripadalo hrozne dlho, aj keď to nebolo ani pol roka.

poisonblu
11. júl 2015

@lilimoni no ale.ja mam ovu asi teraz...tak nechcem cakat do zajtra, aby nebolo neskoro..dnes mam vlastne 16 DC...

@jannullka1 diky, ja som bola 2krat tehotna a oba razy na prvy sup, len o prve babo sme prisli v 8tt...drzim palce aj tebe

lilimoni
11. júl 2015

@poisonblu ovu nie je v den pozitivneho testu 🙂

poisonblu
11. júl 2015

@lilimoni viem, ale.mna boli vajecnik aj podbrusko, a to by mala byt ovulacia....tak dame dnes a v pondelok poistime 😀

lilimoni
11. júl 2015

@poisonblu dobry bojovy plan 😀

poisonblu
13. júl 2015

tak sme to skusili dnes, hlien aj krcok este su v stave pre plodne dni, tak uvidime, ci to vyslo...

eliska811
13. júl 2015

@19lucka90 ahoj dlho som tu nebola zase to nevyšlo, teda mrcha ešte neprišla ale mám anovulačný 😒

eliska811
13. júl 2015

Ahojte baby niečo nové v mesiaci jún?? Dlho som tu nebola a asi to všetko neprečítam 😀 dúfam, že aspiň jedna sa máte s niečim novým pochváliť 🙂

petulig
13. júl 2015

tak ja sa tu s vami rozlucim, posuvam sa do februaroviek 2016..dufam ma budete coskoro nasledovat 🙂

eliska811
13. júl 2015

@petulig gratulujem 🙂 dlho ste sa snažili??

petulig
13. júl 2015

@eliska811 od januara, ale prve tri mesiace boli velke stresy tak to som ani neratala, takze v podstate nejake 3 mesiace ako pri prvom

eliska811
13. júl 2015

@petulig tak ešte raz gratulujem a prajem úspešný a rýchly koniec bez najmenšieho problému. A hlavne nech sa už tešíte z maličkého drobca 🙂

petulig
13. júl 2015

@eliska811 dakujem, dufam setko dobre dopadne

tamimacko
13. júl 2015

Ahojte... Jaj babule moje. V nedelu mi robili prvu inseminaciu. A teraz cakat 2 tyzdne. Idem sa zblaznit.. Ktora tu je natom, tak ako ja?

zimmi1
14. júl 2015

@tamimacko ja som bola pred prvym dietatom..to cakanie je najhorsie..u nas to nevyslo, ale hned mesiac na to som otehotnela prirodzene 😝
tak drzim palce, dufam ze sa zadarilo a ozves sa o dva tyzdne s pozizivnou spravou 🙂

jannullka1
14. júl 2015

@poisonblu aj ja som bola 2x tehotná, no tiež v 8tt sme o jedno prišli, to bolo druhé tehotenstvo a potratila som presne v deň synových prvých narodenín.. Čudná náhoda, že práve v ten deň.

tamimacko
14. júl 2015

Baby dnes mam akoby menstruacne bolesti cely den. Som 2 a pol dna po inseminacii. Je to v poriadku?

lucia1002
14. júl 2015

@eliska811 ahooj, vitaj spat...ja sa nemam cim pochvalit, cakam na ovu...snad tento nebude anovulacny 😉

eliska811
15. júl 2015

@lucia1002 tak stací jeden anovulačný. Ďalšie už musíme mať v pohode 🙂 som síce len 34DC ale som zvedavá dokedy sa mi to natiahne.... Už sa tesím na august pani Dr. povedala, že ak sa nezadarí dovtedy tak už začne niečo robiť a porobí lepšie vyšetrenia. Tak snáď do augusta zaklopká červená 😀

zimmi1
15. júl 2015
poisonblu
15. júl 2015

@lilimoni no takze som sa docitala, ze tie bolesti su este pred ovu, takze.je mozne ze ovulaciu som mala az v nedelu alebo v pondelok, tak snad sa zadarilo 🙂 ja som si doteraz myslela, ze tie bolesti a pichanie su uz znakom uvolnenia vajicka

lilimoni
15. júl 2015

@poisonblu a uz len cakat 🙂

poisonblu
15. júl 2015

@lilimoni no nic ine mi neostava...len pri prvom sa mi snivalo v den ked som otehotnela, ze.cakam chlapca tomasa a teraz.nic...ale mozno mi vtedy na tom viac zalezalo, tak aj ten sen to ovplyvnilo...ale sen neklamal, ja som totiz podla sona cakala.babu..az na sale po porode sok, ze chlapec 😀

lilimoni
15. júl 2015

@poisonblu snad ti nekupovali vsetci ruzove 😀