icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

poisonblu
15. júl 2015

@lilimoni praveze ano, ale vybavicku som mala neutralnu..a vela.veci mi.posunula svagrina po dcere, takze.som nemala.nakupene oblecko dievcenske

19lucka90
16. júl 2015

@eliska811 tak buduci mesiac uz budu // . Aj ja som mala presne tak isto.ja zajtra idem na kontrolu. dufam ze bude vsetko v poriadku.

natalia007
16. júl 2015

Ahojte baby. Tak aj ja sa k Vám pridávam. My sme sa začali snažilkovať minulý mesiac, dnes mám 1DC, ale nevadí 🙂 Len sa skôr bojím, či mávam pravidelne ovulku, nakoľko mávam dlhé cykly a teraz mi dokonca vyše týždňa mrcha aj meškala... ovu testíky som si nakúpila, ale neviem, či mám chuť sa cez dovolenku po mrche testovať, či to nenechám na august a v septembri k doktorovi na konzultačku, že čo a ako je s mojím cyklom :D

lucia1002
16. júl 2015

@eliska811 len ja tych anovulacnych som uz mala troska dost... 😀 a o dlhych cykloch ani nehovorim 😀 ze len 34DC...no sak dakujem pekne ze taky dlhy 😉 poznam, mavam take aj ja krasne 40dnove 😉

lucia1002
16. júl 2015

@natalia007 ahoj...urcite by som to cez dovolenku nesilila a uzivala si...naco sa tym trapit 🙂 a potom uvidite ci to vyslo abo nie....a ak nie tak to nechaj az na august 😉 drzim palce 😉

natalia007
16. júl 2015

@lucia1002 Ďakujem 🙂 no snáď sa ovulke uráči dostaviť a ešte štipka šťastia a možno 🙂 a ty ako? dlho snažilkuješ?

lucia1002
16. júl 2015

@natalia007 no ja to mam teraz volajake rozhadzane...takze som cakala na ovu a asi prisla mrchana 😀 no my snazilkujeme od novembra 2014..takze je to uz vcelku dost...snad vam sa zadari skor... 😉

eliska811
17. júl 2015

@lucia1002 tak ja mávam ovulku až 20 deň tak tých 14 aby ukázal niečo test. Preto hovorím len 34 😀 a keďže to bol ten slávny anovulák bude ešte dlhší. Že tie dlhé cykle tak dobre zdvihnú náladu 😀 aby si sa stále pozorovala či už nahodou neprišla a neutŕžila si nejaký trapas. Ja asi počkám do konca júla a pojdem na vyvolávačku aj ked velmi nechcem isť a keď náhodou príde tak aj tak pôjdem za ňou nech už nieco riešime.

eliska811
17. júl 2015

@19lucka90 počkaj niečo mi ušlo???? no tak dúfam že už sa podarí a začiatkom septembra by mohli byť // aspoň by som nemusela vymýšlať čo k výročiu 🙂

eliska811
17. júl 2015

@natalia007 Ahoj určite sa na dovolenke nezaťažuj s testami len si užívaj a ešte aby si nebola prekvapená, že čo si si priniesla z dovolenky 🙂 ono vraj more, termálne kúpaliská a podobne na toto pomáhajú 😀

natalia007
17. júl 2015

@eliska811 no bodaj by si mala pravdu :D ale zas až tak tomu neverím :D a horšie je to, že ovulku (ak príde vôbec) budem mať až na konci dovolenky niekde, keďže dnes mám len 2DC...

1234lubka
18. júl 2015

mam na predaj inofolic. 30Sackov=11e aj z postou. IP

19lucka90
18. júl 2015

@eliska811 ano. Som 7+2tt .dufam ze bude vsetko ok. A ze my budeme mat babo zaciatkom marca a ty v aprili. ;)

lucia1002
19. júl 2015

@eliska811 no veru, tie dlhe cykle su na zabitie...stale len cakat, byt v napati, ze co ak uz a stale pri kazdom vlhku bezat na zachod..mam toho niekedy uz plne zuby...kolko sa uz snazite? no mna uz zacal riesit, ja cakam na to, kedy mozem zacat brat clostilbegyt na rast vajicok, snad to pomoze... 🙂

maruskamolny
20. júl 2015

Ahojte, chcela by som sa poradit....snazime sa o druhe babatko s manzelom uz 16mesiacov a nic...a teraz premyslam, ze uz je cas ist k doktorovi, co si myslite vy?mam este cakat, ci ist?

lilimoni
20. júl 2015

@maruskamolny po roku neuspechu sa uz robia vsemozne testy 🙂 kludne zbehni 🙂

lenkaoravcova
20. júl 2015

@maruskamolny urcite ist ja by som sla uz skor

tamimacko
20. júl 2015

Baby ahojte. Ste tu niektora cerstvo po inseminacii? Dakujem

me3
2. aug 2015

Ahojte 🙂 mam mensi problem a dufam ze mi budete vediet poradit...pred zhruba 4 mesiacmi mi gynekolog stanovil diagnozu polycystickych vajecnikov...tri mesiace som brala antikoncepciu Dianette (asi Diane na slovensku) a od tohoto cyklu mam brat Clomid na vyvolanie ovulacie ...mam to brat od 3-7ho dna cyklu..problem je ze dnes som dostala menzes- teda viac menej iba take spinenie - takze to mam pocitat ako prvy den cyklu alebo mam pockat na poriadne krvacanie ? Dakujem krasne za pomoc

lilimoni
2. aug 2015

@me3 ja by som asi ratala ako prvy den cyklu 🙂

me3
2. aug 2015

@lilimoni akurat mi napisala jedna kocka co je presne v tej istej situacii ako ja len je na slovensku a ze prvy den od krvacania - nie od spinenia - ale dakujem :

kristinka95
6. aug 2015

Tak babi po roku a pol snazenia a zistenim PCOS sa nam to tusim podarilo 🙂 sice je slabunka lebo este len tyzden a pol pred menstruaciou ale snad nan to vyslo 🙂

me3
6. aug 2015

@kristinka95 gratulujem ak ano ! 🙂 daj vediet ! 🙂

kristinka95
7. aug 2015

@me3 buduci tyzden idem doktorovi tak uvidime co povie 🙂 potom napisem 🙂

me3
7. aug 2015

@kristinka95 drzim palce vsetky 🙂

kristinka95
9. aug 2015

Ahojte baby vcera vecer ma bolel vajecbik strasne ako pred menzesom a teraz trosku krvacam som v tretom tyzdni cca . Moze to byt uhniezdovanie alebo sa mam bat ? :(

kristinka95
9. aug 2015

Aspon tak uzal test 2-3 tyzden

jannullka1
9. aug 2015

@kristinka95 a to aký test toľko ukázal? Lebo ja čo mám digitálny, tak je tam aj písané, že keď ukáže napr 2 týždne, treba k tomu prirátať ešte 2 týždne, čiže by to bol 4-tý týždeň tehotenstva. Keďže sa tam podľa výpočtov gynekológa rátajú aj tie 2 týždne, kedy žena nieje tehu. Ak si už teda v 4-5tom týždni tehotenstva, choď radšej ku gynekológovi. Kamarátke ukázal pozitívny tehu test v deň meškania menzesu a o 2 dni troška krvácala, poslali ju pre istotu do nemocnice, bola tam 4 dni a potom bolo už všetko OK

maruskamolny
9. aug 2015

@kristinka95 blahoželááááááááááám...dodala si mi nádej...my sa snažíme 16mesiacov o drhé baby

kristinka95
10. aug 2015

@jannullka1 hej pozerala som to je to tak ze 4-5 .... volala som svojmu doktorovi tak ma objednal na sono ... vraj ked som mala taký tmavý hnedastý výtok ktorý presiel tak ze to sa stáva .. ze hlavne nemam stresovať a vela oddychovať ... tak dufam ze tam malinké zostane 🙂