Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@kristinka95 len je to velmi tazke sa nesustredit...mala ma uz 2roky a 8mesiacov, pyta si stale babo,,,a ja som coraz viac na nervy 😒
@maruskamolny ja to poznám notak u nas je aspon ta svadba ktorá ktomu dopomohla ze som sa nesustredila musíš si nieco vymyslieť nejaku aktivitu alebo nieco s malou stale podniknuť 🙂 ..inak ti neviem poradiť 🙂 ... ale je pravda ze nam dosť pomohol aj Gyn-five 🙂 super doktorky skvelý prístup 🙂
ahojte 🙂 tak pridavam sa sem aj ja 🙂 zacali sme sa snazit tento mesiac a verim ze sa nam to co skoro podari 🙂
no babi tak ja som bola na sone ... nebolo este nič vidno ale v krvi mi tehotenstvo zistili podla zvýšeneho hcg v krvi mi doky odhado lze som v 4 týždni 🙂 takze na sono mam isť znova o dva týždne 🙂
Dúfam ze sa malinkému nič nestane a ja ho uz uvidím 🙂
neskutočne sa teším ale mam aj trochu strach aby sa nic nestalo
Tak mi drzte palceky 🙂
@me3 MS-menstruacia 🙂 ja sledujem hlien, ale zvykne ma aj pichnut vo vajecniku, ovu test som nerobila, ale myslim ze ovulka prebehla..este som nedavno citala o sledovani krcka maternice, tak ak to nevyslo, asi to skusim. inak som zacala pit aj caj z alchemilky, bo som si rozbiehala cyklus po odstaveni dietata a teda, vyzera ze to funguje a este som niekde citala ze na plodnost je dobry pakost smradlavy.. mozno ho mozes skusit 😉
inak pred prvym tehotenstvom som mavala 30 dnovy cyklus a ovu tak 20 az 22..takze mozno este dostanes 🙂
Caute kocky, som tu po 100 rokoch, ešte sa nam nezadailo, strasne vela zmien momentalne pribudlo a bolo toho vela a nemala som cas sem ani pisat, stale len praca a sem tam chvilka pre seba aj to som nesedela za PC. Od skončenia poslednej MS čo bola 6. augusta sme sa zacali snažiť znova, tak som strašne zvedava, či už aj niečo bude, pretože konečne sme obidvaja doma . nemeriam si ani bazalku ani nič proste volny priebeh ale kurnik šopa holubnik neda mi to a strasne by ma zaujmal presny den ovulky :D mam 29-32 dnove cykly.. momentalne trval 32.. a dnes (som 14DC a mi je pekne biedne, hlava ma boli a tak.. dufam ze na mna nelezie nič, na nejake priznaky je určite ešte priskoro ) ako ste vy na tom ? drzim vam všetky palčeky, raz budeme stastne maminky. 🙂 🙂 🙂 😅 😅 😅
Ahote dievcaa..rady by som sa k vam pridala... my sa s manzelom snazime uz va roku o babatko a stale nic...dufam ze to teraz vyjde...uz mi z toho hrabe...uz som si aj povedala ze necham tomu volny priebeh ale neda sa mi..znova som sa vratila na tieto fora a citam vsetky mozne priznaky a snazim sa ich prirovnat k sebe :D :D fakt mi hrabe...ale teraz naozaj verim ze to vyslo.. som 20 DC a je mi fakt spatne..cely den ma picha na pravej strane v podbrusku ....najviac ked si idem sadut uplne pichne (dufam ze to nie je nejaka cysta alebo co) a mam taky vytok cudny ktory som este jakziv nemala bielo priesvitny... to ze som som unavena a mam navaly tepla a boli ma hlava si viem vlastne velmi rychlo vsugerovat....tod o mne... drzim vsetkym prsty nech to vyjde a budeme cim skor drzat v naruci nase vytuzene deticky... :D
baby, objavila som toto http://www.rodina.cz/clanek5211.htm mozno niekomu pomoze 🙂
Caute babulky.. dnes som 19 dc, psychika asi tehotna uz je 😀 ale nie.. dost ma bolia krize posledne 3 dni. .. co na to hovorite ?
28-32 a dnes som 20 dc. Podla hlienu a krcka ovu uz bola.. 🙂
jeeeej...to tu akosi ozilo :D ja som dnes 25 DC... a myslim ze som v mysli este tehotnejsia za tie dva roky nebola :D ale tak uvidime co nam prinesu nasledujuce dni... este ze mi zacala konecne po prazdninach robota...inak by som sa z toho uz aj zblaznila :D--drzim paluchy vsetkym!!!
@zuzulik75 ja som tiez objavila moznost kontrolovat krcok 🙂 no, teraz som mala tak 13-14 DC, krcok som zacala kontrolovat len tento cyklus, tak este v tom nemam cvik. takze aj teraz som na vazkach..lebo stale je vystupeny, rano sa mi zda ze sa otvara a je maksi, vecer sa mi zda, ze je zavrety, tvrdsi, tak som sama zvedava,ci dojde MS
Ahojte som tu nova.Chcem sa opytat na Vas nazor.Menzes som mala 16.8. trvala 5 dni s priatelom sme sa milovali 25.8. Je mozne ze som uz mala plodny den.Ciklus som mala posledny 26 dni inak mavam tych cca 28 .Dakujem
Ahojte som tu nova.Chcem sa opytat na Vas nazor.Menzes som mala 16.8. trvala 5 dni s priatelom sme sa milovali 25.8. Je mozne ze som uz mala plodny den.Ciklus som mala posledny 26 dni inak mavam tych cca 28 .Dakujem
@renata1981 jasne,ze mozes
To naozaj 🙂 pozerala som aj kalkulacky ale vsade to vyslo inak 🙂
to je blbost..nepozeraj nic, ja mam dceru a bola som tehotna s priatelom hned.., a otehotnela som pocas kramov..
@trewa ten hlien uz nemam v takej miere ako bo vtedy...trval asi tak 4 dni..teraz uz skor taky biely a menej....no neviem mavam ho aj pred MS..tak uvidime..nie netestovala som ..mam dostat az v nedelu tak ked nepride tak v pondelok testnem a uvidim...celkom sa uz drzim s tymi testami..nie vzdy to tak bolo :D

@maruskamolny netreba sa nato sustrediť ... ja som chcela strasne bola som z toho zufala ked vzdy ukazalo jednu čiarku .... no potom sme zacali planovať svadbu vybavovačky na babo sa zabudlo a dva týždne pred svadbou som zistila ze som tehotna :