Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@trewa ani nehovoor 😃😃 😀 ja by som testovala aj hned ale naco ked to je asi zbytocne este. A ake mavas ty cykly ? Ja som dnes 21 dc. Priznaky ani neviem ale mna v zivote viac neboleli krize.. toto je take palenie az vo vnutri . Neviem ci to moze byt.. a hlavne navecer.. no a este to ze jem vsetko co nezje mna ale to je u mna od ovulky ako tak nornalka 😄a ty mas ake priznaky?? Bodaj by nam to vyslo..
@zuzulik75 posledny cyklus 32 ale to je skor nezvycajne vacsinou 28, teraz mam nepravidelny.priemer podla aplikacie v mobile 28.Priznaky take ako pred ms, pazravost, bolesti krizov mam tiez, pichanie v podbrusku.A este vytok co pisala aj luciskooo akurat, ze ja ho mam uz tyzden.Dnes rano som sa rozhodla merat aj BT tak aspon zistim ci ms bude alebo nie 😉 Drzim nam palceky aby nam to vyslo. Dajte potom info ako ste na tom
Ahoj snazilky konecne to vyslo som tehu a som v 6tt.Konecne velka radost v rodine,toto bude moje prve dieta a velmy sa tesime. 🙂
Gratulujem 🙂
@erikavasko velka gratulaaacia 🙂
@erikavasko gratulujem 🙂
@zuzulik75 no tak som sa nedocitala, super vediet, tak potom este mam nadej, bo bud som tehotna podla krcku, alebo mi dojde MS neskor 😠
test som si robila 29 DC- biely ako sneh, ale tak, este bolo skoro. Priznaky pred MS ziadne, ale ani tehotenske ziadne (okrem takeho stredneho naduvania)..takze naozaj netusim, na com som..kiez by som sledovania krcka objavila skor, mala by som aspon s cim porovnat.. no nic, v sobotu ficime k moru, tak ziaden stres, ak sa nedostani MS, v stredu testnem, nech uz mam nejaky jasny vysledok.
len tak pre info, pri prvom tehu sa mi dostavili priznaky este pred MS- bolave prsia, vyhadzala som sa ako v puberte, a testovala som tyzden po meskani a to sa mi uz ukazali krasne zretelne kolajnice.
jaj, no drzim ti palce, nech to vyjde, daj potom vediet vysledok
@trewa ako je to s tou bazalkou? sledujem hlien, uz aj krcok, ale do tej bazalky sa mi nikdy nechcelo :D
Dakujem baby
@erikavasko gratujem :D
ahojte..tak co ako pokracujete...niektora uz nevydrzala a testla daco?? :D ja mam na male.. ale teraz som to spravila tak celkom prefikane..zakazala som si kupit test....tak nemam ako..celkom to funguje..kupim az v pondelok ked v nedelu nepride..inak ma picha na pravej strane v podbrusku a vystreluje do chrbtice..nezda sa mi ze by som tak niekedy mala...ale tak hlava si toho dokaze vela nahovorit a ja stale nestracam nadej :D a tak pekny dnik
ahojte 🙂 mala som ist gynekologovi no den pred tým v noci som utekala na pohotovost s bolestami a krvácaním no nie silným ... vtedy som bola 6+0 tt nic nebolo vidno len zvacsenu sliznicu .. zobrali mi krv a hcg som mala nižšie ako pred dvoma týždnami skoro o polovicu .. na druhý den som isla svojmu dokymu povedal ze so vyzerá ta potrat ... zobral mi krv a hcg som mala o 40 vyššie ... čo si o tom myslíte ?? strasne sa bojím
@trewa vydrz mas 🙂 isla som dnes na nakupy do mesta a ze reku kupim odrazu aj ten test ..ale chvalabohu ma to preslo.. som si povedala ze ked bude meskat tak bude mekat a ked nebude potom spravim a ked ho nemam doma tak ho nespravim :D dnes mi je zle od zaludka..nic som skoro nejedla.. mozno aj z toho tepla ci co.. tak nam daj vediet ked testnes!!!
@luciskooo ahoj, ja som dnes tiez bola v pokuseni 🙂 ale kedze som dnes namerala nizsiu BT ... neviem ci to nebude MS je sice pravda, ze som nespala 6 hod a vstala som o hodku skor ako meriavam ale skor si myslim, ze nie som tehu...ale tak pekne mi rastla teplota 3 dni ...no co uz uvidime v utorok
Trewa este stale tam nejaka sanca je.. no nie.. a keby nie.. nabuduce to vide isto. Ja som dnes 25dc a tahalo ma roobit si rano test ale neurobila som. Mam strasne pazravky ale to mam ako aj pred ms tzden a co je ine len tie krize a podbrusko trosku pobolieva .. och.. ale porazi ma ak to nwvide. .. ja som sa namotala uz na to riadne. Musi sa to podarit, babyyy, dame to. Musime 😘
Aj ja nad tym prrmyslam ze ak mi to terz nevyslo kupim ovu testy.. neviem. Ale ja sa este modlim a verim ze to vyslo teraz..
@trewa no ..mozno maslen pokazeny tepolomer :D :D ja som dnes 30DC mala by prist MS..ked nepride tak zajtra asi testnem..stale ma picha napravo v podbrusku a trpne z toho noha..este nikdy som to nemala...ale dnes rano ma uz zacalo brucho boliet ako pred MS tak som na tom asi podobne ako ty...ja si bazalku nemeram ale kupila som si uz tiez teraz ovulacne testy ..sice si myslim ze viem kedy mam ovulku bo mam riadny ovu hlien aj bolesti ale pre istotu to chcem prezistit ci fakt..a tak drzim prsty nech sa MS tento a dalsich 9 mesiacov na to vykasle.. :D
všetkým snažilkám tu držíím palce...MY už máme dve detičky,a pretoo snažilkou zatial niesom.-.Teda nie som si tým uplne istá že už nechcem,či nebudem,ale zatial nie 😉 😉 Na tuto dobu asi stači mat dve detičky 😎 😎 Su tu snažilky čo teraz chcu 3 babanko? 🙂
@trewa joooj no nevadi.. takze odznova. Urcite to prinesie stasie budem silno drzat palce. Ohlas sa naaam tu.
Ja este verim stale ze tam tie dve ciarky o njakych par dni uvidim. Krize ma bolia nesmierne. Sem tam podbrusko .. a veeeela vela papam. Prsia nic ani nebolia .. tak neviem.
INAK BABY..MA TU Z VAS NIEKTO OTOCENU MATERNICU ?
zuzulik75 ja som na tom rovnako boli ma bruzko cely den zaludok hlava ma bolela krize nikdy som to po ovu nemala.Musim cakat az do 14-teho vtedy ma prist menzes.Tak uvidime 🙂

@luciskooo to si dobra ja neviem ci vydrzim, ms by mala prist 2.9. Ja fakt neviem ci som takyto mala aj predtym len som si ho nevsimala alebo mi uz hrabe 🙂