icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

eliska811
30. sep 2015

@kristinka95 ahoj ja som až potom našla ďalší príspevok. Keby si ho všimnem skôr tak by som sa nepýtala. Verím, že nabudúce to už bude všetko naporiadku 🙂 a taktiež držím silno palce

kristinka95
30. sep 2015

@eliska811 Dakujem 🙂 snad sa nam to podarí 🙂

zuzina24
1. okt 2015

Konečne sa aj nam zadarilo 🙂 vsetkym snazilkam posielam tehu bacilov 🙂

kristinka95
1. okt 2015

@zuzina24 gratulujem 🙂 🙂 a dakujeme za bacilky 🙂

dendulka4444
1. okt 2015

Ahojte. Tak ja sa k vam pridavam, rozhodli sme sa pre babulko a uz 3 mesiace sa nam nedari. Takze budem tu s vami ostatnimi dufat a cakat a skusat a podporovat sa navzájom 😉 Dufam ze nie velmi dlho!

jannullka1
3. okt 2015

@dendulka4444 ahoj, my sa tiež asi 3 mesiace snažíme. Ale už máme jedného synčeka, no nechcem mať veľký rozdiel medzi deťmi tak hádam sa čoskoro zadarí. Prvého sme robili 5 mesiacov 🙂

dendulka4444
3. okt 2015

@jannullka1 caf, drzim silno palce, nech sa zadari.. My chceme prve, mam 30 tak uz by sa aj patrilo 🙂 od vcera drahy poctivo 3x denne papa Macu, tak uvidíme ci to je naozaj taky zazrak ako sa vsade tvrdi..

marshmallow
3. okt 2015

@dendulka4444 aj ty papaj nie len priatel...nam pomohla

zuzka71291
3. okt 2015

@marshmallow a co je to ta Maca,baby?

marshmallow
3. okt 2015

@zuzka71291 prasok pripadne cajik

zuzka71291
3. okt 2015

@marshmallow dakujem. 😊my musime este mesiac cakat,kym sa na to dame.ale nech viem,co vsetko nam moze pomoct 😊hoci sa este nesnazime,ale pijem pravidelne alchenilku zatial...

dendulka4444
3. okt 2015

@marshmallow nuz, dala som si aj ja teda, ale len vecer, lebo uz sa napchavam E-ckom, aj kys.listovou a nechcem to prehanat 😉 A dakujem za povzbudenie, taketo sa dobre cita 🙂

@zuzka71291 zuzka ja mam tablety, najednoduchsia forma 😉

janinsita
3. okt 2015

@isabella22 ahoj tak ako vidim aj tebe sa konecne zadarilo...gratulujem

isabella22
4. okt 2015

@janinsita ahoj dakjem veru zajtra uz 13.tyzden zacinam

isabella22
4. okt 2015

@janinsita aj tebe gratulujem.k tehu

janinsita
4. okt 2015

@isabella22 no aj nam sa veru podarilo a dufam ze vsetko pojde ako ma...ja som pn...takze len oddychujem...ty pracujes

isabella22
4. okt 2015

@janinsita ja mam momentalne dovolenku 🙂 takze tiez oddychujem....no snad uz mam to najhorsie za sebou....

janinsita
4. okt 2015

@isabella22 drzim palce,nech nam to pekne ubehne 🙂

monika420
4. okt 2015

Ja sa tiež pridám. My sa snažíme už 8 mesiacov o bábätko a nedarí sa nám. Nečakala som že to bude také ťažké. Mám 21 rokov. Začala som užívať aj kys. listovú. Tak uvidíme či sa dostaví mrcha teraz.

erikavasko
4. okt 2015

Ahojte baby ja sa znova pripajam k snazilkovaniu,pred dvoma tyzdnamy sme prisli o nase prve dieta,bol to tichy potrat a bola som v 10tt.Tak teraz chvilu musime cakat tak dufam ze sa nam to znova podari co najskor.Tak drzim vsetkym babenkam palce aby vam to vyslo.

eliska811
5. okt 2015

@monika420 ahoj a vitaj medzi nami 🙂 tak ja už čakám na mrchu ako na spasenie. Dnes som už 36 DC. Bola si už aj u doktora??

monika420
5. okt 2015

@eliska811 nie nebola som len som mu písala lebo niekde som čítala že po roku a inde že závisí od lekára a odpísal že až po roku snaženia

eliska811
6. okt 2015

@monika420 ja mám na toto trošku odlišný názor. Myslím, že dr by nemal robiť problém aby zobrať krv a spravil celkový rozbor aby ste vedeli či je všetko dobré. Ty napr budeš čakať rok nebude sa dariť už aj rozmýšlaš, že prečo pomaličky ti to bude aj lúto a po roku zistíš, že niečo nie je v poriadku a až potom to začne riešiť a možeš stratiť daľši rok liečením sa... Ale taký ma väčšina postup 🙂

monika420
6. okt 2015

@eliska811 Ja viem ale tak vieš čo mu poviem, že nech ma vyšetrí lebo sa už osem mesiacov nedarí. To keby tam chodila každá tak sa zblázni doktor.

maruskamolny
6. okt 2015

@erikavasko ahoj...tak veľmi ma to mrzí...držím pršteky nech sa z toho rychlo dostaneš a nech si opäť tehu a tentokrát s úspešným koncom... 😉

eliska811
6. okt 2015

@monika420 tak ja som v rámci preventívky trvala pekne poprosila o trošku podrobnejšie vyšetrene 😀 tiež to bolo po 8 mesiacoch. A dobre som spravila nakoľko mi výsledky vyšli zle a začal konečne niečo riešiť. A na hormonálny profil stačí sestra, ktorá zoberie krv. Až taký blázinec by tam snáď nemal 🙂 držím palec aby sme si všetky tady konečne našli //

cassie2323
7. okt 2015

ahojte... tak my sa snažíme už 10 mesiacov a nič.... teda nie že by sme sa intenzívne snažili, ale nedávame si pozor a dúfame ze by aj k nám mohol priletieť bocian..... no a teraz mi už tri dni mešká tak sa len modlím aby mrcha ani neprišla.... držte palčeky... zajtra rano chcem testnut tak dufam ze budu kolajničky...... držim palčeky aj ostatným snažilkám...nech sú z nás do Vianoc kinderká... :D

erikavasko
7. okt 2015

@maruskamolny dakujem pekne,dneska som bola.na kontrole po 14dnoch a vsetko je v poriatku,len vyliecit tu toxo a ideme nato

maruskamolny
7. okt 2015

@erikavasko ja som dnes na 27dc urobila test, lebo som mala zvlastny pocit...a predstav si po rok a pol konecne vidim dve ciarky na tehu teste 😉 ked vsetko dobre dopadne, dcerka bude mat surodenca

cassie2323
7. okt 2015

@maruskamolny .... tak to gratulujem.... a prajem vela zdravička...🙂