icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

maruskamolny
7. okt 2015

@cassie2323 nemozem tomu stale uverit...hodim tu test ci dobre vidim?je to nekvalitna fotka ale..

cassie2323
7. okt 2015

@maruskamolny no jasne... hod foto... a neboj ak su dve ciarky tak urcite budes tehu... dufam ze uz aj mne to vyjde konečne..... tiez by som chcela kolajničky

maruskamolny
7. okt 2015

@maruskamolny tak co poviete?je to tam?zla fotka je, tak neviem ci vidite...

svetielko12
7. okt 2015

Kocky tak je to taam.. mam Stress a obavy a hrozne sa tesim.

cassie2323
7. okt 2015

@maruskamolny toto su podla mna pekne dve čieročky..... ked tak skus testnut ešte zajtra alebo pozajtra a uvidis ci bude silnieť... ale ja uz by som isla na tvojom mieste na gyndu... 🙂
ja idem testnut zajtra rano tak dufam, ze na tom budem rovnako... 😉

maruskamolny
7. okt 2015

@svetielko12 Blahozelám..mam rovnake obavy....to cakanie bolo nekonecne, az tomu nemozem uverit.. 😒

maruskamolny
7. okt 2015

@cassie2323 ja som pri prvom tehotenstve sla az v 8.tyzdni k doktorovi...len teraz rozmyslam ci aspon neist na endokrinologiu a hematologiu...kedze tie oddelenia navstevujem a pri rpvom tehotenstve som mala problemy...

svetielko12
7. okt 2015

@maruskamolny tak gratulujem aj tebe..vyzera to ze budeme na Tom rovnako...uz len to uspesne dotiahnut Do uspesneho konca 😘💟

maruskamolny
7. okt 2015

@svetielko12 dakujem tiez...a taky podobny odtien..kedy si mala poslednu menstruaciu? ja 11.9

svetielko12
8. okt 2015

@maruskamolny ja 10.9. 😂😂😂 vyzera to na tehotenske spojenectvo 😜😜

maruskamolny
8. okt 2015

@svetielko12 dnes rano som robila test a druha ciarka ovela silnejsia bola 😉 zrejme je to pravda 🙂 a cakas prvé ci druhe?

svetielko12
8. okt 2015

@maruskamolny druhé... ale cítim sa ako prvorodička 😀 lebo dcérka má 5 a pol roka... 😀

maruskamolny
8. okt 2015

@svetielko12 moja bude mat teraz 3 roky v novembri... 😉 a tiez sa citim ako by to bolo prvykrat

dendulka4444
8. okt 2015

@svetielko12
@maruskamolny Dievcata gratulujem vam uprimne z celého srdca. Juuuj ako vam v dobrom samozrejme zavidim.. 😉 my ideme dnes na TO, takze dufam ze to vide! Dr. nam odporucil dnes TO vyskusat, nadzgavam sa kadecim, ovu.test pozitiv, , nuz ked nie dnes tak uz asi nikdy :-/

erikavasko
8. okt 2015

@maruskamolny to gratulujem tisko len nech ti to dobre dopadne,a dufam ze aj ja sa budem znova radovat z dalsieho tehu

maruskamolny
8. okt 2015

@erikavasko urcite..len vsetko chce svoj cas..cakala som rok a pol, tak hadam to bude mat stastny koniec

monika420
9. okt 2015

@eliska811 Ahoj. Dnes ráno som si robila test lebo už pár dní meškala. Už sú dve čiarky síce tá jedna je ešte taká slabá ale predsa je. 🙂

jasmika
9. okt 2015

@monika420 gratulujeem.. dobra sprava na rano 😀

monika420
9. okt 2015

@jasmika Tak to áno. Po toľkých mesiacoch konečne niečo pozitívne 🙂

jasmika
9. okt 2015

@monika420 ako dlho ste sa snažili ?

monika420
9. okt 2015

8 mesiacov

cassie2323
10. okt 2015

dnes mi mešká presne 6 dní.... robila som si už asi tri testy.... ale stále nič... aj ked včera som mala pocit , že je na teste duch a mama tiez povedala ze "cosi tam je, ale vyzerá to skor ako len tien" ... tak neviem co si mam o tom mysliet.... ráno ma dost boleli kríze ako keby uz prichadzala mrcha ale nic... len priesvitný výtok....co si o tom myslíte??

jasmika
10. okt 2015

@cassie2323 daj fotku testu..alebo skús ešte jeden.. iný

cassie2323
10. okt 2015

na tej foto je cisty ako lalia..... a skusala som testy pepino z drogerky, rapiclier a Lady max....

dendulka4444
10. okt 2015

@cassie2323 ja tam cosi vidim..... 🙂

svetielko12
10. okt 2015

@cassie2323 aj ja som mala take...ze uplne som isla oci vyočit ale videla som...tak som isla kupit kvalitnejsi Test a ten uz ukazal viac 😉 drzim palce

cassie2323
10. okt 2015

no ved ja si idem oči vyocit na kazdom teste.. ale na tomto som uz presvedcila samu seba ze tam cosi je.... tak neviem.... vobec neviem co mam robit... najradsej by som uz vedela na com som.. ale asi musim ešte pockat.... mam doma ešte jeden test ale musím vydrzat... urobim si ho az buduci tyzden ak dovtedy nedostanem... tak drzte palce.... 😉

svetielko12
11. okt 2015

@cassie2323 to si dobra ak vydrzis tyzden 😃 ja by som testovala kazde rano 😁. Drzim palce nech sa ukaze silnejšia ciarka co najskor.🌷🌈

cassie2323
11. okt 2015

ja by som tiez najradsej testovala kazdy den... ale zase to by som na tie testy minula cely majland...musim pockat... aj ked rozmyslam ci by som sa nemala radsej objednat na gyndu uz buduci tyzden... lebo som bola minuly mesiac na preventivke... a podla vypoctov v kalendari to bolo tesne po ovulke... ale doktorka mi povedala ze na sone vidi folikul a ze mam zvacseny vajecnik... tak ma objednala pre istotu na dalsie sono v novembri ze uvidime ci sa to nezmeni... no a teraz sa bojim ci by to na tom vajecniku nemohla byt aj cysta...a ze ci mi prave preto nemeska mrcha... ked su tie testy negativne... ja uz fakt neviem.... ale stale mam take divne pnutie v bruchu ako ked sa strasne prezerete a mate pocit ze vas roztrhne....akurat ze mne moc jest nechuti.... no a plus ten vytok ....mam z toho nervy

svetielko12
11. okt 2015

@cassie2323 to ti verím... tak držím palce aby to bolo dieťatko... a nie žiadna cysta... skús teda počkať.. a testni neskôr... potom daj vedieť..budeme čakať na dobrú správu od teba 😉