Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@cassie2323 a kolko ti meska? Ja som bola pred tyzdnom na preventivke a povedal mi ze ms mi ma kazdu chvilu prist a meska mi uz dva dni ale hovoril mi ze mam tam drobne cisticky ale ze tie to neovplivnia no a ms nikde a testovat nechcem lebo testujem rok a stale nic. Teraz 22 mam ist na endokrinologiu tak som zvedava co ukaze.
No Mne dnes meska osmi den...bola som dnes Na gynde lebo som sa bala ci nemam cystu nahodou...Ale vsetko ok tak mi zobrala krv a zajtra uvidime. Dnes rano bol test negatyvny
Snazilky, uzivate nejake vitaminy? (Nosifol, Calibrum baby plan, Femibion, ... a pod. ) ?Dakujem
@cassie2323 ako si na tom?? ešte nemáš výsledky?
az o dvanastej... dovtedy moja doktorka operuje... najradsej by som volala hned....
@cassie2323 okej cakam s tebou 😘
@cassie2323 ako si na tom moja.. vies nieco? 🌷🌷🌷
@svetielko12 volala som so sestrickou, ktora må odbila ze: "tehotna nie ste tak si pockajte Na menzes. A zlozila må. Takze mi dnes meska deviaty den a Ståle mam pocit ze je nieco inak. Mozno nie som tehotna Ale nieco nie je v poriadku...tak pockam este a uvidim.
@cassie2323 och su niekedy taki tupci ti ludia...aspon mozu to citlivejsie povedat... dufam ze to bude vsetko v poriadku. 😘
@eliska811 Neboj sa .... ja som tomu tiež neverila lebo už som mala príznaky ako pred krámami tak som si povedala že zas nič z toho. Ja som mala dostať 2.10. neprišla do stredy 7.10. vtedy som si urobila test a samozrejme, že len jedna a furt nechodila tak v piatok som si spravila tam už bola slabá čiarka a v nedeľu po obede som si spravila ešte jeden a tam už bola čiarka aj tá druhá jasná ako hviezdička. Ďakujem veľmi pekne neboj aj ty sa dočkáš. Aj užívaš niečo?
@monika420 tak včera večer konečne. Zatial len inofolic a od 15 DC mi Dr. nasadil duphaston na úpravu cyklu a uvidí sa. Teraz ideme na víkend do termálnej vody tak možno sa to tam všetko pekne upraví a potom sa nám zadarí. Takto presne pred rokom tam boli moji rodičia. No a po novom roku maminka oznámila, že bude prírastok 😀
Ja som pred mesiacom začala kyselinu listovú či aj to má niečo za tým neviem. Tak si oddýchnite a možno sa zadarí . Ale už aj nervy zohrávajú veľkú úlohu v tomto keď sa nedarí už sme zúfale. My sme boli vo Francúzku v lete na 10 dní tiež som si myslela že sa podarí a nič z toho nebolo
@monika420 ale možno aj to Francúzsko malo na to vplyv keďže teraz v okóbri máš // čiže sa podarilo v septembri a cez leto si sa možno uvolnila, ukludnila a nejako sa vyprodukovalo vyjíčko ktoré si povedalo, že už je čas ťa potešiť 😉 . U nás maminke sa tiež nejako nedarilo zostať tehu ani so mnou ani s bratom a vlastene teraz malá sestrička vznikla tiež až po 10 rokoch čo nebrala antikoncepciu. Že veď načo aj tak nie je chytlavá a zrazu neplánovaný darček 😀
Ďakujem, to si budeme dávať pozor aby sa nám nič nestalo keď sme tak dlho čakali. Koncom mesiaca pôjdem kuknúť doktora.
Ahojte chcela by som sa opytat ci ma niektora skusenosti so zlenou kavou.Pocula som ze aj to moze pomoct o otehotneniu... 😒 vie mi niektora s vas poradit dakujem... 😉
@cassie2323 No pekne to ako ta moze takto odbyt. Ja by som tam isla a trvala aby ma poriadne vystrili. Ja som dnes bola na edokrinologii a pozerala mi stitnu zlazuzu tu mi nepotvrdila brala mi krv na kompletny hormonalny profil ale vraj mi bude robit vsetky vysetrenia lebo niekde bude urcite chyba. Vysledky s krvi budem mat zajtra pooobede. Mne dnes meska 13ty den a test stale negativny.
@mojezlate tak mne dnes meska 21. den. Test negativny...stake mam vytok ako pri ovulke...obcas krce v bruchu ako keby uz mala prist mrcha ale stale nic ..nikdy mi takto dlho menzes nemeskal...tak neviem co mam robit
@cassie2323 ahoj chod k lekarovi ja som vcera dostala na sestnasty den. Moze to byt cysta alebo nieco ine. Ale ja uz poznam aj svoje vysledky mam polycystycky hormon ci aky to je. Vraj ak chcem otehotniet tak jedine ak by sme sa podarilo den ovulacie kde je minimalana pravdepodobnost alebo mi skusia pichat inekcie kde mi umelo budu vyvolavat ovulaciu ale aj to mi povedala ze sa nemusi podarit takze neviem som sklamana. A preto by som aj tebe doporucila ist na vysetrenie ked tak dlho meska.
No ja som bola na vysetreniach ale vsetko mam v poriadku ..doktorka mi pivedala se je to asi zo stresu. Ale noze to byt aj tehotenstvo len sa to nemuselo ukazat v krvi ak to bolo velmi skoro...
@joyance tak to sú tam nejaké tiene..ale myslím že na funkčnosti testu to nič nemení.. maš tam obe čáročky..takže srdečne gratulujem 😀
@maruskamolny ešte si sa nepridala do junoviek? nevidela som ta tam
Ahoj baby konecne vyliecena z toxo a ideme sa pokusit o druhy pokus ked nam jedno zomrelo
@svetielko12 ahojky...ano pridala..pisala som, ze zatial to vyzera na dvojicky 😉 doktor videl na ultrazvuku 2 plody..v utorok idem este raz na ultrazvuk...ci je vsetko ok
@maruskamolny jeemine.. gratulujem.. teda to je sprava... a neviem či tam presne niekto nepridaval že čaka dvojky.. ja som si nevšimla že to ty..

@svetielko12 ďakujem.... uz to nemozem vydrzat..najradsej by som testovala hned teraz