icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

maruskamolny
5. nov 2015

@svetielko12 jojo..to som bola ja...len sa bojim..lebo dkotor vravel ze v rannom stadiu tehotenstva moze jedno zmiznut...tak sa neviem dockat utorka ci su obe v poriadku....brucho mi rychlo rastie aj tebe tak rychlo rastie?

svetielko12
5. nov 2015

@maruskamolny no ale vsak tam to nejaká iná zienka dala fotku ..? ty si nedala fotku z utz?? asi mi šibe 😀 No teda som počula že pri druhom rastie brucho rýchlejšie..ale tak ja tomu verím bo som v 8 tt a brucho mi už trčí.. no nieje to z dieťatka..ale z toho že som vkuse nafúknutá.. už asi dva-tri týždne.. brucho furt ven.. :-/

maruskamolny
5. nov 2015

@svetielko12 ja somm fotku nedala..len som napisala ze budu dvojicky asi..

bersi757
5. nov 2015

ahojte 🙂 mám otázku, pravdepodobne som tehotná, je mi veľmi ťažko od žalúdka, stále spím aj bradavky mi stmavli, menzes mám dostať až zajtra, chcela by som si urobiť test, myslíte že si môžem ranný moc odložiť skočiť do lekárne a testovať? ....bude to mať vplyv na výsledok? ....viem možem aj na druhý deň ale som nedočkavá veľmi

eliska811
6. nov 2015

@bersi757 ahoj podla mňa by to nemal byť až taký veľký problém. Aj ked sa ide k Dr. na preventívku tak káže priniesť ranný moč a testy robí až on.

dendulka4444
6. nov 2015

@bersi757 Ahoj, no ako testik??? =)

jannullka1
6. nov 2015

Ahojte. Tak nám sa už zadarilo 🙂 v marci som mala potrat asi v 8tt a teraz by som mala byť 7tt..samozrejme sa ešte bojím čo bude, či bude tentoraz všetko OK ale už to viem 3 týždne a viem to len ja a manžel tak už som to musela niekde povedať /napísať 🙂 a vyzerá to tak, že opäť mi bude bývať dosť zle.

kristinka95
7. nov 2015

@jannullka1 Držím palčeky aby všetko dobre dopadlo 🙂 a samozrejme gratulujem 🙂

jannullka1
7. nov 2015

@kristinka95 ďakujem pekne 🙂

bersi757
9. nov 2015

@dendulka4444 menzes stále nikde, test negatívny... neviem čo s tým

joyance
9. nov 2015

@jannullka1 nech vsetko dobre dopadne, drzim palceky ... nie si sama v takejto situacii, tiez trpnem, co bude. Cakaju ma kriticke 2 tyzdne, ale to zmakneme ;)

jannullka1
10. nov 2015

@joyance aj ja tomu verím 🙂 navyše vtedy mi ani zle nebolo vôbec ani nijaké iné príznaky ako pri prvom tehu (už mám synčeka) a teraz je mi zle už od 6.týždňa a to sa hovorí, že sa tehotenstvo trocha ustálilo keď je žene zle

svetielko12
10. nov 2015

@maruskamolny ako si dopadła?

maruskamolny
11. nov 2015

@svetielko12 tak nakoniec len jedno babatko...druhe sa zrejme vstrebalo..ale tesime sa aspon z jedneho, podla ultrazvuku je termin 11.6

svetielko12
11. nov 2015

@maruskamolny tak hlavne aby ste boli zdravi. Ja idem k doktorovi presne o tyzden...tak som zvedava..dufam ze vsetko v poriadku....a ako sa citiš? Mne už je lepšie..ale to brucho ma trapi...vkuse tvrde,nafuknute a do toho zapcha... 😣

maruskamolny
11. nov 2015

@svetielko12 som trosku z toho smutna..ale hlavne ze jedno je ok...ja tiez mam problem so zápchou..

svetielko12
12. nov 2015

@maruskamolny ono treba to brať tak ze je to lepšie teraz ako keby sa niečo také stalo nedajbože neskôr... ja som to zažila a neprajem nikomu... držím palce nech to bude už celé tehu fajn a bez problemov

2_ika_2
autor
23. nov 2015

Ahojte baby tak sa konecne usmialo stastie aj na mna 😀 bola som uz aj u doktora ktory potvrdil tehu ale zatial sme toho moc nevideli tak hadam za tyzden budeme mudrejsi....drzte palceky a vam vsetkym prajem uspesne snazilkovanie a krasne tehulkovanie 🙂 🙂

lenkaoravcova
23. nov 2015

@2_ika_2 gratulujem po akej dobe sa podarilo?

2_ika_2
autor
23. nov 2015

Dakujem 🙂 zadarilo sa po pol roku snazenia 🙂

monika420
23. nov 2015

@2_ika_2 Aj ja gratulujem. Nám sa podarilo po 8 mesiacoch snaženia a teraz sme cca v 11 týždni.

joyance
23. nov 2015

dievcence poradte mi, po akej dobe od potratu klesne hodnota HCG? Ja som o mimi pravdepodobne dosla pred 10 dnami, no stale mam pocit, akoby som bola tehu ... v prsiach citim napatie, brucho ma boli uz 3 den ako pred MS (predtým tiez bolelo, no na par dni to prestalo), unavena som, stale mam slabe spinenie (uz asi 10ty den) a trosku som aj pribrala (aj ked to asi z tych sladkosti - hoci moc sladke nejedavam, teraz sa ho neviem dojest) ... chcela by som sa cim skor posnazit znovu, aby sme to stihli este v tomto roku, no som zo svojho tela zmatena 😒 K lekarovi som objednana na dalsi pondelok, zvazujem vsak, ci k nemu nezbehnem uz zajtra ...

butterfly333
23. nov 2015

@joyance ako vieš že si o mimi prišla bolasi u gyn je niečo zle s mimi??Ak sa necítiš v poriadku chod hned ku gyn.

2_ika_2
autor
23. nov 2015

@monika420 gratulujem aj ja tebe dufam ze to vsetky dotiahneme do uspesneho konca 🙂 🙂

joyance
23. nov 2015

@butterfly333 no ja sa zle necitim, az na to spinenie, ktore je podla lekara normalne v niektorých pripadoch, predpisal mi utrogestan, ktory poctivo beriem este aj teraz (mozno to bude pricinou tych priznakov ... aj ked vedlajsie ucinky ma pisane len unavu a malatnost) ... myslim si, ze som o mimi prisla pred 10 dnami, ked som okrem spinenia asi na hodinu krvacala silnejsie jasnou cervenou krvou, nasledne potom zo mna cosi povypadavalo v priebehu asi 2-3 dni, myslim si, ze sa mi cistila maternica. Presli ma vsetky príznaky tehotenstva, tak som bola v tom, ze verdikt je jasny. Samozrejme som bola u lekara, ten srdiecko nevidel (v 6tt nic vynimocne), ale vravel, ze sa mi stensila stena maternice - to ma len utvrdilo v tom, ze som potratila. Pricinu krvacania nezistil, kedze tej krvi vo mne este bolo a nevidel, odkial sa berie, no bola tmava hneda, takze starsia. Objednana som na 30.11, kde sa dozviem definitivny ortiel. Ja som sa s tym uz nejako v hlavne zmierila, kedze sa mi to nestalo prvy krat, no od vikendu ma znovu boli brucho, prsia, zjedla by som vsetko co predo mnou neutecie, hlavne tie sladkosti, ktore som ja osobne nikdy extra nemusela ...
dnes som si len tak zo zvedavosti spravila tehu test, bola som si ista, ze tie // tam bud nebudu, alebo ze jedna bude ovela slabsia ako predtým, no som z toho paf, bo tie ciarky tam su a zdaju sa mi stale dost silne ... ak by klesalo hcg, malo by to blednut, nie? Alebo je mozne, ze som fakt taka zabrzdena, ze aj moje telo sa vracia do normalu dost pomalym tempom?

butterfly333
23. nov 2015

@joyance tak to nevyzera moc dobre a čo krv brali ti na HCG či kleslo alebo nie??No neviem či by som to do 30.11 vydržala.A čo ist na pohotovost?

joyance
23. nov 2015

@butterfly333 ja tiez asi nevydrzim, pojdem tam zajtra ... pohotovost mi ani nespominaj, bola som tam ked som tak silno krvacala, nehovoriac o tom, ze tam so mnou bolo kopec nezdravých ludi, cakala som asi 2 hodiny a kym som sa dostala na radu, uz mi vlastne nic nebolo ... naordinovali mi min 2 dni len lezat a ak by sa situacia zhorsila, ist k svojmu lekarovi ... takze pojdem rano nalacno a budem vediet na com som ...

lenkaoravcova
23. nov 2015

@joyance ja nechapem preco si presvedcena ze si potratila? podla mna je dost mozne ze si este stale tehotna predsa

joyance
23. nov 2015

@lenkaoravcova citim to tak ☹ neviem to vysvetlit

erikavasko
27. nov 2015

ahoj kocky,dneska som bola na kontrole u gyn. po potrate a ze všetko je najlepšom v poriadku a možme sa znova pokušať o babo 😉 velmy sa teším . 🙂