Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Ahojte mam 38 rokov a snazime sa o druhe dieta. V stredu som bola na folikulometrii a mala som tam 3 vajicka o rozmere 13 cm pani doktorka mi povedala, ze to nejde radsej riskovat lebo by to mohli byt trojicky aby mi pichla injekciu na podporu ovulacie...ja som suhlasila! Ale budeme sa snazit aj tak ale som aka si nachladnuta a bojim sa ci to nemoze poskodit nahodou vajicko alebo plod...za info dakujem
@adriana1312 áno prvý mesiac....tak uvidíme, či sa nám zadarilo.... zatiaľ mrcha ešte nedošla... uvidíme zajtra
@cassie2323 drzim silno palce. Ja som dnes dostala :(((
Ahojte zienky... pridavam sa k vam... Som 4DC a chceme sa pokusit o dalsie babatko 🙂 dufam, ze to vyjde na prvý šup 🙂 Manzel chodi na tyzdnovky, tak to bude tažke ... ale slubil, ze ked budem mat ovulku, tak pride domov na otočku ... velmi by som chcela aby to vyslo na prvy krat 🙂
@adriana1312 držím palce, aby to vyšlo budúci mesiac... ja som zatiaľ nedostala... ešte počkám do zajtra a potom by som si spravila testík...
@cassie2323 tak nech mas tie 2 vytuzene ciarky 🙂
Ahojte 🙂 aj mi pracujeme na druhom babetku......🙂
Ahojte tak po prvom mesiaci snažilkovania, ktorý sme nechali na prírodu som dnes 1DC a za pár dní pokračujeme 🙂.
my sa do toho pustíme hneď po svadbe, takže od júna sa budeme snažiť 🙂 ja by som síce najradšej už hneď teraz, ale do tej svadby už nejako vydržím ... všetkým vám držím palce
Ahojte..my sa snazime od januára minuleho roku a nič..hovoria ze tento rok bude plodny tak dufam ze uz konecne sa podari..vfera sa mi aj snivalo ze mam pozitivny test☺.
ahojte.... no tak test som mala negativny.... ale mrcha stale nedosla... tak uvidime
Ahojte ahojte rada by som sa k vám pridala 🙂 ... my sa snažíme od decembra a zatiaľ nič 🙂 vidím že je nás požehnane a teším sa že v tom nie som sama 🙂... ide o prvé bábätko a v podstate ešte som si nemerala ani bazálnu teplotu ani nič nechcem to až takto hrotiť po pol roku ak sa nič neudeje začnem asi aj takto premýšľať a merať 🙂 ... vitamíny beriem jedine vitamín C prírodný 1000 mg denne ale to už beriem dlhodobo a kyselinu listovú 🙂 taaaak všetkým držím palčeky ;)
@cassie2323 Ja som si pri prvom synovi robila test presne v den ked mi mala mrcha prist a uz bol pozitivny ale to som mala cyklus pravidelny jak svajciarske hodinky. Tak skus si ho zopakovat tak o dva tri dni a uvidis. Drzim prsty nech je pozitivny.
@moncicip ďakujeeeem dúfam že sa podarí 🙂 Bratovi sa dcéra narodila v utorok a v sobotu ich už pustili domov a môj drahý z malej nevedel spustiť oči bol z nej unesený a nadšený že už aby sme mali aj my ten svoj uzlík šťastia a lásky 🙂 uvidíme ako to pôjde 🙂 tri dni ma neskutočne bolia prsia aj podprsenka mi vadí ale to je skôr z mrchy podľa mňa ale také bolestivé som ich ešte nemala 😖
@niks23 Vies co mna pri prvom tak boleli prsia ze som kazdy den doma skoro az plakala ze si ich chcem dat dorezat, stokrat horsia bolest ako pri mrche ale po troch mesiacoch to zazracne preslo. Mojho muza som tiez ukecala len teraz nedavno na druhe tak uvidime ci sa podari tak rychlo ako pri prvom, ten nam vysiel na prvy sup. A keby sa aj toto druhe podarilo na prvy sup bol by to pekny darcek k mojim februarovym narodeninam.
@moncicip jeeej na prvý šup? 🙂 to je krásne tak držím palčeky lebo to by bol asi ten najkrajší darček k narodeninkám aký si môžeš priať ;) ... No mňa tiež bolia neskutočne ale som nevedela že by to mohlo byť aj z toho že by som mohla byť tehotná. Radšej sa nejdem tešiť ešte počkám týždeň a potom keď tak urobím test 🙂 keď som si urobila druhý test a bol negatívny tak ma to nejak prešlo vyčítala som si že niečo so mnou nie je v poriadku alebo čo a tak som to už nechala tak. Nedalo sa so mnou pár hodín poriadne ani rozprávať čo som bola taká nešťastná, teraz to už tak nehrotím. Nemôžem lebo by som sa zbláznila. Nechávam to tak že čo sa má stať sa stane 🙂
Ahojte baby,
Tak oficialne neviem, co mam napisat, lebo mi s tym tazko no i hlavne sama neviem, co si mam o tom mysliet.
Snazime sa s mojim (skoro manzelom) o babatko. Je pravda, ze to je nas oficialne prvy pokus, no i tak mam zmiesane pocity.
Na zaciatku decembra 2014, okolo mikulasa som mala posledny krat menstruciu, od vtedy nic. Pocitujem tupe bolesti v bruchu a strasne ma bolia prsia. Priatel je happy, lebo ako mi sam povedal, su vacsie a jemu sa to paci :D
Avsak, dnes som robila test. Je pravda, ze nie z ranneho mocu, ale pred chvilou. Dnes ked som sla rano do prace, mi bolo v autobuse zle, necitila som sa dobre, myslela som, ze vyvratim cely zaludok, no nejak sa mi podarilo, ze som to ,,uglgala".
To ked som konecne nabrala odvahu v praci, zobrala som sa do lekarne, kupila som test a urobila som ho. No on vysiel NEGATIVNY a vsetko moje nadsenie vyprchalo s jednou palickou :(
Povedzte mi, co si o tom myslite? Poradte nieco, lebo sa scvoknem :(
Dakujem Vam!
@drobcek8992 Ono zalezi od vela okolnosti ale na tvojom mieste by som hlavu nevesala. Test by som zopakovala z prveho ranneho mocu tak o dva tri dni a potom uvidis. Priznaky tomu nasvedcuju tak drzim prsty. Ja som si robila pri prvom synovi test asi nejakych 10 DPO a ani naznak tam nebol, urobila som si ho potom o 4dni z ranneho a uz kolajnice jak svet.

Baby mne neprisla uz je to dva a pol dna.Prsia ma bolia hlavne v noci a ked mojej dieta po mne skace cele brucho.Inac este netestujem asi ked bude meskat tyzden.Ked sa mi posuval cyklus meskala mi aj tyzden ale nepamatam sa ze by ma prsia tak boleli. Inac tri mesiace presna ako hodinky.Tak som zvedava.Cigarety obmedzujem na minimum, ale fajcit mi chuti, ale uz s tym seknem snad pri prvom mi nechutilo fajcit tak som na pochybach.Testujem najskor v stredu to by mali byt dva tyzdne po ovulke, mne sa posunul cyklus cize ovu mavam neskor ako normalne byva.Cely mesiac som myslela na svadbu lebo s mojim sme sa bavili, ze tento rok by uz mohla byt, vobec som nemyslela na babo.Bola by som rada keby sa zadarilo.Vcera mala moja polovicka narodeniny bol by to pekny dodatocny darcek.