icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
19. jan 2015

@bea0802 veruze uvidime ako a co 🙂 uz som doma z prace idem oddychnut a potom sa ucit na skusku. Ake mas saty ?? 🙂

bea0802
19. jan 2015

@niks23 ach ani nevrav ja mam dnes voľno po víkende v praci a to som sa tiez učila na skúšku 😀 a šaty daj si do googlu maggie sottero - aleah fotka kde je taká brunetka s červenými perami 🙂

niks23
19. jan 2015

@bea0802 fakt ?? Ja zase vikendy volne a v praci sa nejsk nepretrhnem. Robila som test nevydrzala som a je tam duch ale taky slabulinky tak neviem. A robila som si RapiClear nie tie papieriky tak neviem som zmatena 😒 ... Myslim ze prvy krat za 4 roky budem prenasat predmet jeden 😢

queeeen
19. jan 2015

Ahojte, zaujima ma vas nazor poslednu ms som mala 22.12 od zač. januara ma strašne bolia prsia. mrchu by som mala dostat teraz teda už sobbotu ale par dni hore dole ale mam taky zvlastnýy pocit dufam že už nepride no neviem test zatial neukazuje nič teda ja sm tam videla ducha ale to už si možem aj nahovarat .. čo vy na to ?

niks23
19. jan 2015

@queeeen ahoj ja som mala tiez naposledy 22.12 mrchu. Dnes som robila test a ducha som nevidela len ja ale aj priatel akurat pred chvilkou sme to riesili 🙂 juj dufam a pevne verim ze su to tie spravne priznaky a bude mimco 😉 mna tiez prsia bolia neskutocne takto ma este neboleli a zerem ako po nebohom 😠 dnes mi bolo aj dost spatne ale to si mozno nahovaram aj ja fakt 🙂 veriiiim ze vsetko dopadne tak ako ma 😉 drahy ma akurat drzi za brusko 😀

queeeen
19. jan 2015

@niks23 noo tak to si potom davame vedieť že čo a ako heh som zvedava snaď to dopadneme ako chceme ..🙂

niks23
19. jan 2015

@bea0802 tie saty su uuuuuplne uzasne waaau krasne. Co ta stali??? Potom si poprosim foto

niks23
19. jan 2015

@queeeen jasne jasne len nemam rada taketo nadeje 😀 a taktiez nemam rada cakanie 😠

queeeen
19. jan 2015

@niks23 tak to sme na tom uplne rovnako .. .) inak ti zvykla chodit mrcha pravidelne alebo ti zvykne meškat ? ja už neviem fakt do kona tyžzdna by mi mohlo na ceste ukazať jasny vysledok aj tebe či ?

niks23
19. jan 2015

@queeeen vies vo nezvykne meskat tak uvidim cakam ze pride do piatku. Boli ma aj spodok brucha tak uvidim... A v pondelok ak teda dovtedy mrcha nepride budem robit test 🙂 ... Aky test si robila ??

slavka271
19. jan 2015

Ahojte. Ja som mala mrchu 20.12 a dnes som si robila test. Ale niesom si ista čii tu druhu čiarku tam vidim len ja alebo tam ozaj je. Mal niekto skusenost s tak slabou čiarkou lebo pri dcerke mi hned silna nabehla.

niks23
19. jan 2015

@slavka271 waau krasne tam ciarocku vidno 😉 myslim ze toto uz aj bude mimco ale skus este o par dni 🙂 drzim palce 😉

slavka271
19. jan 2015

@niks23 aj som chcela počkať do piatku ale som to nezvladla ta som dneska si spravila testik bo mi bolo v robote nejako blivne. Ale aj tak musim teraz par dni čakať. Ale aj sa tešim aj mam troška strach aby som nebola sklamana.

niks23
19. jan 2015

@slavka271 jaane viem ake mas pocity. Mne je od vcera divne v noci som nespala a tyzden sa mi uz rano vstavat nechce budik odkladam zo 07:00 na 08:10 a vtedy horko tazko vstanem. Prsia neskutocna bolest a na zvracanie mi je dnes cely den ale to aj mrcha a stres zo skusky. Daj vediet ako si dopadla budem tuho drzat palceky

bea0802
19. jan 2015

@niks23 ja robim krátky dlhý tyzden...ked mam krátky robim len stredu a štvrtok a zase pri dlhom sú tie dva dni jedine voľné 🙂 o skúškach mi ani nevrav ja kvôli jednému predmetu som nemala štátnice a tento rok si ho opakujem ten jeden predmet 😖 je to veľmi na dlho prečo som ten predmet nespravila no minulý rok sme to mali v rodine veľmi smutné a skúšky šli u mna bokom...štve ma to ale uz to nezmením...a teraz ked mam skúšku mam plnú hlavu svadby ale tentokrát to dám 😀 ....Oooo dakujem veľmi pekne jasné potom pošlem foto 😉 sú zo salónu za požičanie 529e .....a vazne mala si ducha ....Jaaj silno presilno držím palceky nech to je bábätko 😅

slavka271
19. jan 2015

@niks23 určite dam vedieť čo a ako som dopadla a potom aj ty či to bolo zo skušky či dačo ine. 😉

slavka271
19. jan 2015

@niks23 určite dam vedieť čo a ako som dopadla a potom aj ty či to bolo zo skušky či dačo ine. 😉

mikema
19. jan 2015

@slavka271 Krasna ciarocka! Gratulujem a prajem pokojne tehulkovanie! 😉

Ja som dnes 1 DPO, je tu niekto v podobnom termine? 🙂

niks23
19. jan 2015

@slavka271 jasne ze dam budem sa samozrejme tesit aj z pozitivnych sprav vsetkych zienok tu 🙂 keby som aj tehotna ta skuska ma snad o to aj pripravi neviem co idem robit s mikroekonomiou ved to je uuuplny des. 😢

niks23
19. jan 2015

@bea0802 juuuj ani mi nehovor minuly rok toho aj na mna bolo neskutocne vela. Tento rok je hadam lepsi aj ked prva skuska ktoru budem zrejme prenasat. Uf to pozicanie je teda palka ale stoja za to. No najskor som si myslela ze som paranoidna a reku idem ho zahodit potom sa na to ppzrel drahy a ze aj on to vidi ze paranoidna niesom. V tom prisli rodicia na navstevu nooo tak som sa nestihla cudovat alebo rozkukavat 😀 dakujem si zlaticko

niks23
20. jan 2015

Dobre ranko zienky. No ja mam za sebou neskutocne tazku noc. Neni mozne aby ma tak prsia boleli. Sa to uz neda zniest. Test miniduch a ak ma to takto boli tyzden pred mrchou tak bohovo nic viac si nemozem priat 😖 prajem vam pekny a uspesny den 😉

bea0802
20. jan 2015

@niks23 pozri ak prenesies nič si z toho nerob urobíš ju o rok stáva sa....inac mikroekonomiu som aj ja mala ale v druhaku...v prvom ročníku som mala makroekonomiu 😀 ja som to spravila ale je to des....teraz mam prenesenu skúšku z kalkulacii a rozpočtov ...A pritom z účtovníctva v prvaku som mala B...ale neva ako pisem uz s tym nič nespravím..i ked vtedy som plakala vyše mesiaca 😀 .....jooj dúfam že vám to vyšlo ale kebyze nie hlavne nebuď smutná bude o mesiac 🙂 ale bolesť tých pŕs je potom zvláštna tak snáď ti telo nieco naznačuje ...A aj ja mam mrchu o tyzden mať vidím ze to mame nejako rovnako i ked ja este nemám byt z čoho tehotná...dávame pozor ale uz nie dlho 😀

bea0802
20. jan 2015

@slavka271 ahoj vidím tam krásnu druhu čiarku....silno držím prsty nech je to bábätko 😉

niks23
20. jan 2015

@bea0802 Ahoj no ja som mala tiež mikro v druháku ale tu na UMBčke je to masaker počítame také príklady že sa nechytám kokos. Pred tým som mala Ačka Bečka ale to som studovala na sukromnej skole teraz som presla na UMBcku a poviem ti ze mam riadny problem. Prechadzam z Eckami a to som fakt ze rada. Spoluziaci co su tam od prvaku davaju skusky aj na dva krat ja vsetko zatial na prvý. Až na toto mikro o bude. Neviem zle mi je uz od rana v noci som sa zobudila ze som hladna. Uplne mojmu organizmu zasibava. Som z toho zmatena ze neviem co sa so mnou deje. Nejde tak ani o to ci som tehotna len ta nevedomost ze z coho to je ma zabija. Nechcem si davat ani ziadne lieky pre istotu este pockam. Juuuj ta tento modrykonik nainfikuje tak ze nevydrzis do svadby :D ... vsak snazit sa mozete aj pred nou ci? 🙂 to uz mate za par 🙂

dzanem
20. jan 2015

ahojte, ja som po MA, cakam na MS a snazime sa dalej 😔

petra212
20. jan 2015

@niks23 no čo som tu čítala, tak veľa žien takto boleli prsia ako teba a boli tehu, takže to kľudne môžu byť príznaky, že si tehotná

ifana23
20. jan 2015

ahojte, ja som po MA (prvýkrát december 2013 a druhýkrát teraz). Ani raz som nebola na kyretáži, telo si poradilo samé, i keď teraz to trvalo dlhšie ako vtedy po prvýkrát, ale včera bola kontrola a maternica je čistá. Aj som sa pýtala, kedy sa môžeme znovu snažiť a dr. mi povedala, že tým že sa nerobil na maternici žiadny zákrok, tak aj hneď. My by sme chceli počkať aspoň na jednu ms a potom skúšať. Čo si o tom myslíte? Má niektorá skúsenosti s otehotnením (a úspešným tehotenstvom) po MA a samovyčistení?

niks23
20. jan 2015

@dzanem držím palčeky v snažení a hlavné je sa nevzdávať 🙂

@petra212 čítala som aj ja ale nechcem si robiť nádeje. No v kútiku duše dúfam asi ako každá žena čo sa snaží. Ty si na tom ako ? 🙂

petra212
20. jan 2015

@niks23
ja verím, že u teba je to to pravé 🙂
však skús zajtra, pozajtra test a uvidíš

ja dnes 4 DC

niks23
20. jan 2015

@ifana23 Ahoj nemám síce vôbec žiadne skúsenosti čo sa tohto týka. Ale myslím že telo si potrebuje oddýchnuť a trošku sa ukludniť. Keď počkáte podľa mňa tým nič nestratíte ale je to na tebe ako to cítiš 🙂