icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
20. jan 2015

@petra212 No uvidím príde mrcha tak ma klepne 🙂 ale tak nemám sa kam ponáhľať 🙂 ... Juuuj tak daj potom vedieť ako pokračujete 🙂 ako dlho sa snažíte? 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 hej dost to infikuje..ale nie uz vydržím nechcem aby mi bolo zle na vlastnej svadbe...a po nej chceme ist na dovolenku a az tak sa budeme snažiť...lebo v prvom trimestri sa lietať veľmi neodporúča..proste svadba o 18 dni potom svadobná dovolenka a potom začíname uz ten mesiac dva hore dole ked uz toľko cakam....môj chce uz vyše roka ja som rozhodnutá od novembra ze chcem tiez tak sme sa dohodli ze od marca začneme 😀

bea0802
20. jan 2015

@niks23 vidíš zase typická ženská ako si podvedome nahovaram ze hned otehotniem 😀

petra212
20. jan 2015

@niks23 od mája

dzanem
20. jan 2015

niks 23 dakujem pekne, no bolo to nase prve po roku 😒 a mali to byt dvojicky

niks23
20. jan 2015

@bea0802 super páči sa mi že si v tomto smere zodpovedná 🙂 ... a hlavne chcem vedieť ako sa ti darí 🙂 ... neboj na dovči budeš hlavou niekde uplne inde aby ste mimco nezamiesali uz tam 🙂 ... a kde idete na dovcu?? 🙂 ... no ja som si to tiez myslela a velmi rychlo som sa vyviedla z omylu 😒

niks23
20. jan 2015

@petra212 a skúšate zatiaľ bez nejakých tabletiek alebo tak??

dzanem
20. jan 2015

neviem ako sa oznacuje((

bea0802
20. jan 2015

@dzanem stačí ak kliknes na komentár pod ňou odpovedz a automaticky ju oznaci 🙂 mrzi ma co sa vam stalo..ale bude dobre uvidíš ani sa nenazdas a budes držať svoje vytúžené bábätko v náručí 🙂

dzanem
20. jan 2015

@bea0802 dakujem za radu)no som skepticka,mam uz dost rokov, neake choroby a bojim sa ci to vide ☹

petra212
20. jan 2015

@niks23
len nejaké vitamíny, alchemilku a kyselinu listovú

bea0802
20. jan 2015

@niks 🙂...no to je pravda ale nevadilo by mi ak by sme sa vratili traja 😀 ....este nevieme presne ale buď koncom februára alebo začiatkom marca po svadbe sa rozhodneme ze kedy a hlavne ktora zo 4 destinacii vyhrala 😀 .....a presne preto sa bojím ze budem sklamaná prvý mesiac tak sa radsej snažím pripraviť ze to tak nebude

niks23
20. jan 2015

@dzanem Viem že je to veľmi frustrujúce no skús sa zamerať na niečo iné. Nesil to moc. Nepočítaj nejakú bazálnu teplotu. Nechaj to chvíľku plávať. Chodte niekam na romantický víkend vypni trošku pretože psychika robí veľa. Pi alchemilku alebo zmiešaj černicové listy s ďatelinkou a každý večer si z toho urob čaj nejakú lyžičku dve zmiešaj dokopy a vypi pred spaním 🙂 držím palce ;)

bea0802
20. jan 2015

@dzanem neboj sa hlavne buď pozitívne naladená...a hoci sa to ľahko hovorí ale snaz sa tak nesustredit nato...väčšinou to príde ked to čakáš najmenej.

niks23
20. jan 2015

@petra212 super kyselinu listovú papám aj ja 🙂 ... snáď sa už zadarí 🙂 my sa snažíme zatiaľ len dva mesiace 🙂

niks23
20. jan 2015

@bea0802 a aké destinácie sú v ponuke?? uuuf to sú také krásne starosti keď nevieš kam na dovolenku 🙂 ... kedy presne máte termín svadby ? 🙂

dzanem
20. jan 2015

@niks23 jj mame teraz ine problemy este, budeme sa stahovat takze to riesime,snazim sa nato nemyslet, alchemilku sem tam pijem a berem femibion

@bea0802 dakujem za podporu, ked stale ma to laka pozerat a pocitat plodne dni 😕

bea0802
20. jan 2015

@niks23 ze? No a sustred sa potom na skolu 😀 .... Tak po dlhom rozhodovaní to sú kanárske ostrovy, dominikanska republika, kajmanske ostrovy alebo plavba loďou zaoceanska 🙂 ....termín svadby mame 7.február a po polnoci 8.februára mám narodeniny 🙂

dzanem
20. jan 2015

@niks23 dakujem tiez za podporu

bea0802
20. jan 2015

@dzanem verim ti ze ta to láka...ale skús to aspon 2-3 mesiace nechať na osud...a len si uzivajte ten cas a jeden druhého 🙂

petra212
20. jan 2015

@niks23 ja to inak fakt vidím tak, že tebe sa to už podarilo, tak potom čakáme na správy od teba 😉

dzanem
20. jan 2015

@bea0802 musim povedat ze sa nieco medzi nami asi trosku zmenilo,trvalo dlhsie kym sa ma dotkol,riesime stahovanie,dalsie veci,neako to uz nieje uplne co byvalo

niks23
20. jan 2015

@bea0802 jeeeeeej to je aké krásne 🙂 najkrajší narodeninový darček 🙂 ... fuuuuh kokos tak to by som fakt že zvažovala kam že kam a som váha nerozhodná ako nikto :D :D :D

niks23
20. jan 2015

@dzanem neni za čo ďakovať v prvom rade zmeň trošku myšlienky buď pozitívna uvidíš že bude dobre 🙂

niks23
20. jan 2015

@petra212 Juj ani neviem teraz mi kolegyna vraví že som bledá a mám nejaké veliké prsia že už včera si všimla ale nechcela nič hovoriť 😀

dzanem
20. jan 2015

@bea0802 len si nevyberte z kanarskych Lanzarote,je to onicom,sucha pust,plaze nic moc, stale fukal vietor,inak gratulujem 😉

dzanem
20. jan 2015

@niks23 budem sa snazit 🙂 radost mi robia akurat tak psi

sisaaaaa
20. jan 2015

Ahojte dievčence, tak z mojej svadby rovno k vám🙂 Sme sa tak rozhodli, že sa tento rok posnažíme aj my🙂 Svadbu sme mali v októbri, takže sme si povedali, že načo čakať🙂 Môj manžel zahlásil, že chce mať prvé dieťa strelca ( po ňom, keďže strelca pokladá za jedno z najdokonalejších znamení🙂))...mne je to úplne jedno, len nech to už je🙂 Rátam tak, že koncom januára by som mala mať plodné dni, tak sa snáď pošťastí🙂 Všade naokolo samé tehuľky,alebo čerstvé mamičky, tak snáď bocian zaletí aj k nám🙂

niks23
20. jan 2015

@dzanem aké máš psíky ?? 🙂 musíš sa tešiť aj z iných vecí 🙂 trošku sa treba na svet usmievať ani nevieš koľko energie sa ti vráti späť 🙂

dzanem
20. jan 2015

@niks23 no je ot tazke nakolko vidim aki su ludia, coho su schopni, venujeme sa aj so snubencom psikom z utulkov a 4 mame adoptovanych) mame SAO, vlciacku,kangalov dvoch-turecke pastierske psi