icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

niks23
20. jan 2015

@puffu bo jasne tak aj mna boli brucho a krize pred ms ale toto je take ine mozno fakt len kvoli tomu ze stres zo skoly alebo co neviem. Uvidim o par dni. Mozno mrcha nemilo prekvapi 🙂

bea0802
20. jan 2015

@niks23 ale zachvilku ideme von a potom ked sa vratime budem sa ucit dalej 😢

puffu
20. jan 2015

@niks23 test naznacuje nieco ine 😉 skus testnut zajtra z ranneho mocu a uvidis ci tam bude nejaky rozdiel..ale uvidis, ze ju budes mat rano silnejsiu..😊

mikema
20. jan 2015

@slavka271 to je normalne, kedze sa roztahuje maternica... 😉

niks23
20. jan 2015

@bea0802 ja som teraz vstala a idem na to och ale nechce sa mi. 🙂

niks23
20. jan 2015

@puffu jasne skusim zajtra uz mi priatel hovori ze tie hormony so mnou riadne metaju. 🙂

kudusko
20. jan 2015

@niks23 nebud prekvapena ono to je rovnake ako pred ms takze ty si tehu viem to na 100% este sa opytatm bradavky ta bolia alebo pichaju? Aj to byva predzvest tehu 😉

niks23
20. jan 2015

@kudusko bradavky ma bolia aj prsia mam naliate a citlive neskutocne uz od soboty urcite co registrujem 🙂 a zle mi je aj teraz prakticky cely den. Mam chut fakt na vsetko a ked si to dam tak ma to prejde staci jeden hlt a viac nechcem 😀

kudusko
20. jan 2015

@niks23 No co to znamena? Ze budes mamina uz sa tesim na tie // kolajnice budes roit rano?

niks23
20. jan 2015

@kudusko asi rano skusim 🙂 aj ked trosku sa obavam ze tam nebudu dve 😒 ale co ma prist to pride 🙂

niks23
21. jan 2015

Nejak tomu nemozem uverit a cela sa trasiem ale zrejme je to tam 🙂

petra212
21. jan 2015

@niks23 však ti to celú dobu tu hovorím .... 🙂 blahoželám

niks23
21. jan 2015

@petra212 juuj ja viem ja viem len som to potrebovala mat ruzove na bielom 😀 dakujem

sonia.
21. jan 2015

@niks23 Gratulujem, je to uplne jasne 😀 . Ja som mala najprv tiez taku ciarocku, ako mas Ty na tom prvom teste. Dnes je uz z tej ciarocky 4,5 rocny chlap 🙂 . Ale tiez som si to potvrdila dalsim testom potom a ked silnelo, bolo to jasne. Prajem Ti uspesne a bezproblemove tehulkovanie. Je to nadherne obdobie, tesim sa s Tebou 😉 .

niks23
21. jan 2015

@sonia. Dakujem velmi pekne este sa snazim tuto informaciu spracovat 🙂 zatial je to mierny sok a moj chlap je snad najstastnejsi chlap na planete momentalne. Ale dakujeeeem uvidim ako nam bude 🙂

sonia.
21. jan 2015

@niks23 Uzasne je, ze sa na babo tesite, lebo ono to citi. My sme sa tiez na nase deti velmi tesili, aj ked dcerka prisla uplne necakane 😀, bol to sice sok, ale pekny. Najprv som sa roztriasla, ked som zbadala // ale uz o hodinu som skakala od radosti. Pri malom to bolo trosku ine, lebo to sme sa snazili, takze to nebol taky sok, skor radost, ze sa uz podarilo, lebo snazili sme sa 7 mesiacov, kym to vyslo.
A uz nejaky cas silno bojujem s tuzbou po dalsom dietatku 😀 😀 .

niks23
21. jan 2015

@sonia. Jeeej dakujem ja som v soku aj ked sme sa snazili uz to zacinam spracovavat a tesim sa moj drahy sa uz vecer rozpraval s bruskom 🙂 takze sa tesiiiim neskutocne este si chcem poriadne nastudovat co mozem papat a co by som nemala aby som sa vyhla jedlam ktore fakt nemozem a som alergicka na laktozu takze mlieko len sojove, ryzove, mandlove a take 😉

kremko
21. jan 2015

@niks23 Gratulujem a prajem krásne tehuľkovanie. 😉

sonia.
21. jan 2015

@niks23 Si velmi rozumna a zodpovedna. A zo vsetkych Tvojich reakcii (aj predtym co som citala), budes uzasna maminka 😵 .

moncicip
21. jan 2015

@niks23 Je to jasne gratulujeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem 🙂

moncicip
21. jan 2015

@bea0802 @niks23 Tak v praci to vcera zbehlo celkom dobre kedze som to najvacsie ranne sialenstvo nemusela absolvovat. Dnes mam nocnu tak hadam bude klud a deticky nebudu moc vystrajat.

niks23
21. jan 2015

@kremko jeeej dakujem no malinke ma trosku trapi uz teraz je mi zle a vadia mi urcite vone. Neznesiem vonu peciva na ranajky len jablcko uvidim co mi este dovoli spapat 😀
@sonia. Si zlata prave toto som asi potrebovala. Najviac sa bojim ze zlyham ako mamina. Viem ze spravim vela chyb a ze nebudem dokonala a ukazkova no nechcem nic zanedbat 🙂
@moncicip ahooooj dakujem a dnes to tiez bude pohodicka ci ??

moncicip
21. jan 2015

@niks23 V nocnej vacsinou dobre byva ked niesu prijmy a ked deti spia a moc nevystrajaju. Inak ja ked som bola s prvym tehotna tak som vkuse so sebou nosila vsade grahamovy rozok. Moj muz sa uz zo mna smial. Mne nebyvalo tak zle ze na vracanie ale proste ked "to" na man prislo kusla som do rozka a bol klud. Aj mam si zo mna potom uz srandu robila ze vsade s rozkom beham :D

moncicip
21. jan 2015

@niks23 Dokonala mamina urcite nebudes to nieje ziadna z nas. No jedno je iste uz teraz ze budes to male lubit najviac na svete a urobis pren vsetko co bude vediet a vladat a to mu postaci. Ved chyby robime kazdy 🙂

moncicip
21. jan 2015

@niks23 Ja este musim pockat do konca mesiaca, lebo 2.2.by som mala dostat ms ale uvidime .... skor testovat podla mna nema vyznam aj tak.

sonia.
21. jan 2015

@niks23 To, ze sa bojis, ze zlyhas - to svedci o Tvojej zodpovednosti. Nemas sa preco bat, si velmi rozumna. Ziadna z nas nie je dokonala, no pre svoje dietatko budes, vlastne uz si dokonala, najdokonalejsia. A ked budes potrebovat akukolvek radu, kludne sa mozes na mna obratit. Niekedy sa clovek potrebuje uistit, alebo len "porozpravat".. 😉

niks23
21. jan 2015

@moncicip dakujem ja viem ze dokonalost neexistuje len nechcem urobit mnoho chyb. Joooj mna nadrapuje statocne a som v praci 😀 si robi co chce chrumka mala 😀 aj ked jasne viem ze to telo sa s tym zrejme vyrovnava. Tak dufam ze nocna bude kludna
@sonia. Dakujem ano ano to je niekedy viac nez cokolvek. A po rady si urcite budem chodit. Dakujem babule ste strasne zlate. Ja akurat predychavam nevolnost joooj 😒

niks23
21. jan 2015

@moncicip jasne este pockaj a silno drzim palceky 😉

puffu
21. jan 2015

@niks23 novidis..🙂 blahozelam a prajem prijemne tehulkovanie..🙂

niks23
21. jan 2015

@puffu ďakujem veľmi pekne 🙂