Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
Po akej dobe od testu je dobre ist na kontrolu lekarke aby nebolo skoro?
@niks23 Drzim palce!!! Ja som mala dcerku tiez pocas vysky, ale nakoniec som skolu uplne bez problemov dokoncila, aj ked casovo to uz bolo narocnejsie. Ale zvladli sme. Bol to sok aj pre nasich, aj pre nas a nakoniec su vsetci aj tak uplne paf z tych deti 😀 . Dcerka je doteraz jedine dievcatko v rodine - nasi maju ju a este 2 vnukov a svokrovci maju ju a 4 vnukov 😀 . Takze jej stale vravia, aka je vzacna 😀 😀 .
Ahojte kočky... dlhšie Vás tu poctivo čítam... tak sa dnes k vám pridávam aj ja... rozhodli sme sa,že chceme bábo.. v septembri sme mali svadbu a teraz sme začali skúšať,o týžden to mám dostať,tak som zvedavá... najhoršie je toto čakanie či áno čo nie... 🙂
Ahojte zienky... som tu na konikovi nova a kukam, ze toto je taka tema pre mna. TAk som sa rovno zaregistrovala. Pridavam sa, s priatelom sme sa zacali snazit o babatko teraz v januari. Mam tesne po ovulke, 1-2 dni, neviem kedy presne prebehla (teda dufam, ze uz to bolo) 😀 no a uz teraz rozmyslam nad tym ci pride MS alebo nie.. Neda sa mi na to nemysliet..to asi nie je normalne.. 😅
@mrkvicka060 ani mne sa nedá nato nemyslieť... :D
@lazuzi uz to vidim, ako o par dni budem mat vsetky tehotenske priznaky.. zda sa mi ze sa spomalili nejak dni, uz to bude aj tridsat hodin od rana a stale nie je ,,zajtra" :D a ja uz by som chcela aby bol februar 😀
@mrkvicka060 mne sa tiež zdá,že už mám príznaky ako v deň pôrodu :D :D :D... ja už budem tiež rada,ked bude o týžden.. lebo toto je nekonečné čakanie.. :D a to je len prvý mesiac... potom sa už asi aj zbláznim či čo :D...
@lazuzi no tiez to tak vidim...v tom pripade mame len jednu moznost - aby sa to podarilo naprvy sup 😀
@mrkvicka060 to by bola aká paráda.. 🙂
@mrkvicka060 Ja som na tom tak nejak podobne,tiez cakam na zaciatok februara.A mam pocit ze mi z toho cakania viac prepina ako pri prvom 😊 Este stastie ze chcodim do prace a uz mam jedneho maleho diablika doma. Tak mame aspon o zabavuvpostarane.
@sonia. Jeeeej to je pekne vcera to bol sok pre rodicov mamina najskor nevedela co ma povedat a ze ci sme nemohli pockat... Nechala som ju nech to rozdycha a becha si to prejst hlavou a potom sa uz tesila. Ze nie som chora ale tehotna ze mam na to pamatat a ja ze ano uvedomujem si to 😀 tak uz potom to bolo v poriadku 😉 s tou vyskou to bude narocne viem ze hej ale dufam ze to dam 🙂

@sonia. Dakujem za fantasticku podporu. Pred tyzdnom som sa objednavala na preventivnu prehliadku na 3.2. A dnes som volala k dr.a že pokial sa nevyskytnu nejake komplikacie tak staci 3.2. Ked pridem a ze by mohlo byt uz vidno pekne tehotnost. Akurat sedim u nasich a cakam maminu idem jej to povedat. Celkom som v strese ze co povie. Myslim ze prvotna reakcia bude ze co skola a ako si to predstavujem a potom si to uvedomi a snad to bude v poriadku 🙂 ale je to stres teda 😀 este stale som jej mala dcerka pred dvoma tyzdnami som sa stahovala a pri dverach neskutocne plakala a ja s nou tak uvidim ako bude prebiehat toto 😉