icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

littledesire
2. jan 2015

@isabella22 juuuj taak nech si cim skor fit..

ivka228
3. jan 2015

@iziska tak v tom prípade držím palce, aby sa Vám zadarilo čím skôr.

mata1512
3. jan 2015

Ahojte baby. Aj ja sa k Vam pridavam. Snad sa nam to uz konecne podari. My sa snazilkujemeod augusta a zatial nic. ☹

isabella22
3. jan 2015

@littledesire dakujem uz beriem antibiotika a taka som.unavena z nich...

mojaniku
3. jan 2015

ahojte, preklikla som do tejto témy,,,, snažilkujeme od septembra, rada by som si občas popísala a pozdieľala pocity 🙂 držte sa

mata1512
3. jan 2015

@mojaniku ahoj. Skoro ako my. Len my o mesiac dlhsie..

2_ika_2
autor
3. jan 2015

Ahojte baby tak aj my to posuvame na leto pretoze som pred vianocami prisla o robotku :( teoreticky uz by som uz aj robotku mala len to nemam iste a zasa je tam ta skusobna doba ako ste pisali cela som s toho akasik nesvoja ale hadam to bude oka a priatelom ked sme sa bavili tak sme sa dohodli ze do leta este nasetrime uzijeme dovcu a mozno sa potom aj skor podari hlavne nech sme obaja v pohodke 🙂 Hlavne drzim palceky aj vam baby aby sa tento rok podarilo 🙂

miska246
3. jan 2015

Ahojte snazilky, mozem sa k Vam pridat? Velmi by sme chceli babatko, v oktobri 2014 som prekonala mimomatenicove tehu, stale s tym nie som celkom vyrovnana a hocikedy si poplacem... Nase snazilkovanie bude trosku obtiaznejsie, ale verim, ze sa nam to podari...

puffu
3. jan 2015

Ahojte, my sme si s muzom na silvestra pripijali na to, aby som ten dalsi abstinovala tak dufam ze sa nam to podari a splni..tak aj vam zelam aby ste vsetky dalsi rok na silvestra abstinovali, ci uz z dovodu tehotenstva alebo kojenia...a hlavne nech vam to dlho netrva, nech mate tehotenstva bezproblemove a babatka zdrave

saska1985
3. jan 2015

@silvika612 ahoj; tak uz mame skoro komplet; myslim zvnutra; este sem tam nejaky ten obraz ci hodiny pribit ale inak je vsetko hotovo; do este nezariadeneho by sme s malym urcite nesli (ci uz steny nevymalovane alebo aby este kabliky zo steny trcali ... tak to urcite nie) ; trosku dlhsie to trvalo kym sme prisli ale vyplatilo sa; samozrejme este sa neviem zorientovat kde co mame - dlhsie nam to trva kym pohladame ale zvykame si; samozrejme fasada - tak to az v jari v lete; dvor celkom ujde ale aj tak bude iny;

saska1985
3. jan 2015

@ivka228 no tak to mas pravdu - s dietatkom si to nevyberies ci dievcatko ci chlapcek; hlavne nech su zdravucke; nas je taky akurat aj pocuva aj nepocuva ... tak ako chlapci ale zatial sa da aj ked uz zacina vymyslat; len dufam ze bude kludnucky poslunucky tak ako doteraz; tvoj zlosti vela? ale ved chlapci su vacsinou zivsi ako dievcatka; nam je to jedno ci divcatko alebo chlapcek hlavne nech bude zdravucke; kamoska ma 3 dievcatka - jej sestra mam tiez 2 dievcatka a posledna tretia sestra ma dievcatko a teraz maju chlapceka; takze sa velmi tesia ze zmena - ale stazuje sa ze musi kupovat vecicky ine lebo vsetke maju dievcata a chlapec dievcenske veci...ako by vyzeral? takze jej to trosku narusilo rozpocet - ale vravi ze nevadi ze hlavne ze je zdravucki; takze si nevyberieme 😉 prajeme celej rodinke krasny novy rok a nech sa vam podari dievcatko!!!!!!

iziska
3. jan 2015

@ivka228 Ďakujeme 🙂

iziska
3. jan 2015

@bohjelaska Klobúk dolu, že dvojičky 🙂, to si neviem ani predstaviť 🙂, ale držím palčeky 🙂

bohjelaska
3. jan 2015

@iziska Ďakujem, dve dievčatka k mojim dvom chlapcom 🙂 ideal

ivka228
3. jan 2015

@saska1985 dakujem za to dievcatko, si zlata 🙂 tak moj zlosti dost, ale je aj hrozny mojkos a pusinkujeme sa vela. Ale on zlosti hlavne vtedy, ked sa mu nikto nevenuje, lebo potrebujeme cosi v dome porobit a tak si vymysla aktivity, ktorymi robi iba neplechu. Ale inak ho lubime nadovsetko. A teraz je v takom zlatom veku, ked zacina rozpravat cele vety a celkom sa na nom bavime 🙂

littledesire
3. jan 2015

@isabella22 prve dni som aj ja taka unavena, berem atb... nech to rychlo prejde...

@puffu ja presne to iste ;) tento silvester som si vypila viac ako predtym...teda ne ze by som bola opita..vacsinou nic nepijem...ale terz som si dala,lebo som si ista ze ten dalsi pit nebudem ;)

puffu
3. jan 2015

@littledesire aj my pevne verime ze nam to vyjde, po detoch uz velmi tuzime, predtym to bud chytilo mna alebo muza a posledny cca polrok je tuzba u oboch a zvysuje sa kazdy mesiac..:D monentalne sa detom nebranime ale zatial ani na nich pilne nepracujeme, ak sa nam to nepodari do konca leta takto nahodne tak zacneme s plodenim naplno, chceli by sme najskor dokoncit dom a az potom naplno pracovat na potomkoch.. ale kebyze prislo skor tak sa urcite potesime ale uz som sa s tamtym hore dohodla ze na silvestra musim byt minimalne tehotna nech nam jedneho cervika podrzi..

littledesire
3. jan 2015

@puffu my sme sa tak obaja nejak rozpravali a tak sme si povedali, ze uz aj mozme ;)
Plodenie naplno 🙂 to je jaky pekne pomenovanie ;) jj domcek treba dokoncit ..aj ked mozte dokoncovst a ty s bruskom dohliadat na to :P

puffu
3. jan 2015

@littledesire tak teraz to riesime tak ze priblizne tyzden v mesiaci si davame pozor inak nie,ale takto to uz praktizujeme 7 mesiacov a zatial v pohode..:D my sme sa nevedeli rozhodnut ci uz zacat naplno alebo nie tak sme to ponali takto, kedze po detoch tuzime ale zase sme nechceli byt nezodpovedni v tomto ze najprv spravit deti a potom rozmyslat ze z coho dokoncime dom atd.. dom je uz skoro dokonceny a sme v takej pozicii ze aj keby sa pritrafilo skor tak vezmeme uver na dokoncenie.. uz iba urobit sadrokartonove stropy, vymalovat a moze sa zariadovat takze to by sa nejako zvladlo ale pokial este vladzeme tahat v zahranici tak to chceme este vyuzit a spravit na dome co najviac.. ale uz sa strasne tesime navratu na sr a na take normalne zaclenenie do zivota..

littledesire
3. jan 2015

@puffu njn aj my tak isto s tym snazenim 🙂 len my teraz pauza kym mi zacne a skonci skusobna 🙂
S domcekom uz teda vela nemate tak to je super ;) takze vy pracujete v zahranici a domcek riesite na dialku? Teda v zahranici ostat nechcete mi z toho vyplyva...
moj mm tiez v podstate chcel najskor byvanie poriesit, v marci budeme mat rok od svadby a teraz v decembri sme mali celkovo 5 rokov ;) a uz rok a pol byvame vo vlastnom, predtym hovoril, ze si chce este pouzivat so mnou v zmysle, dovolenky, vylety, sex a tak - vies jak muzi ;) - a uz teraz asi dosla doba.. ;) dufame teda ze nebudeme mat nejaky velky problem s otehotnenim no.. 🙂

isabella22
3. jan 2015

@littledesire no vsak do.toho take hlavybolenie.dufam.ze.mi.to.prejde...och este ze je.vikend.inak.by.som.to.nezvladla...

puffu
3. jan 2015

@littledesire ano sme v UK uz 6 a pol roka, ostat tu urcite nechceme nepaci sa nam tu a celkovo my sme rodinne zalozeni a radi sa stretavame s rodinou a kamaratmi a toto nam chyba a nedokazali by sme tu ostat zit nastalo, s domom nam omaha velmi svokor, bez neho by to neslo lebo za nas vsetko riesi, vela nam na dome robi takze sme mu za to nesmierne vdacni..
my sme spolu 8 a pol roka, manzelmi sme 3 a pol a zijeme spolu v podstate od nasich zaciatkoch, mozno od 3mesiacoch..
u nas je to v celku komicne vsetko kedze sme sa zasnubili po 2 a pol roku, po dalsich 2 a pol rokoch sme sa vzdali ale termin sme si stanovili rok od zasnub s tym ze do svadby akurat dospejeme, nasporime na byt a chceme mat deti hned po svadbe, potom asi polroka pred svadbou sme si povedali ze ci predsa len nebude lepsie ak sa pustime do stavby maleho domu kedze sme od svokrovcov dostali pozemok, tak ze ostaneme v UK este rok po svadbe, potom ze ked uz staviame dom tak vacsi dom, potom si predsa nepostavime pasivny dom a pred rokom sme sa rozhodli postavit pasivny dom bez uveru...takze my to uz natahujeme teda poriadne dlho..:D hoci sa malemu uveru mozno nevyhneme ale lepsie ako kebyze sa zadlzime na cely zivot hoci inak sa na SR v dnesnej dobe k byvaniu dopracovat neda, takze sa uz nevieme dockat odchodu a deti a tak..🙂 ja tiez dufam ze nebudeme mat problem a ze nam to dlho trvat nebude, sice nie sme najstarsi ale zrovna ani nie najmladsi, ja som mala koncom novembra 27r a muz ma o pol roka 31r..
takze si menila pracu ked cakas do skoncenia skusobnej doby alebo si si iba teraz nasla pracu?

littledesire
4. jan 2015

@puffu heh, tak to mate pestre... ale myslim ze ste tak spravili ako ste to citili.. my sme tiez rodinne zalozeni, kamarati a rodina.. super je, ked mate ludi okolo seba, ktori vam pomahaju... to je fakt na nezaplatenie 🙂
Jeej, vy staviate pasivny dom... super... mojim snom je tiez raz si taky postavit 🙂 uvidime 🙂 toto presne ze na sr sa nepohnes bez uveru... jedine ze mas dost bohatych rodicov alebo vyhras v loterii 🙂
My mame obaja 28, v marci 29... este az tak stari tiez niesme, ale aj tak no.. 🙂
Aaa hej, menila som pracu, resp teraz som vo vypovednej a 1.2.2015 nastupujem do novej 🙂 tak uvidime ze co 🙂

slavka271
4. jan 2015

@littledesire baby vy riešite vek veď ešte vam ťaha len jemne na 30.Kamoška mala 40 a vobec to neriešila.A už ma doma 2mesačneho chlapa.

littledesire
4. jan 2015

@slavka271 ved hej.. ;) ja viem ze teraz uz tak je ze v 40tke... ale kedysi davnejsie som si hovorila ze do 30tky chcem mat aspon jedno babo 🙂

puffu
4. jan 2015

@slavka271 ja mam tiez v mojom okoli 40rocnu prvorodicku, vek neriesim vobec, my sme sa chceli skor nejako zabezpecit a potom riesit rodinu,ale chceme deti viac tak uz najvyssi cas mat aspon prve..

puffu
4. jan 2015

@littledesire tak to ano, urcite nelutujeme ani jedine nase rozhodnutie, uzivali sme si a teraz je uz cas na usadenie...my kebyze nedostaneme od svokrovcov pozemok tak neviem ci by sme stavali dom, asi by sme skor kupili a prerabali starsi, s lokalitou nie sme az tak 100%-tne stotozneni, chceli sme ist blizsie ku Kosiciam ale tak tych 60km sa da prekonat, nie je to az take hrozne a svokrovci byvaju 5km od nas tak aspon mozu pomoct ak bude treba s detmi, ale urcite sme radsej ze mame novy ako prerabat starsi kedze sme si vsetko robili sami tak vieme kde co je, z coho to bolo postavene, ako to je postavene atd..
tak vela stastia v novej praci..🙂 nech si v nej spokojna a nech ta naplna..🙂

littledesire
4. jan 2015

@puffu no toto, ze pred nasim byvanim s mm sme hladali pozemok niekde v ramci kosic, alebo velmi blizko kosic, ale nic take co by nas v tom obdobi nezruinovalo a co by sa nam zaroven aj pacilo, sme nenasli. A dalej od kosic sa nam nechcelo, chceli sme byt este v meste, v ruchu velkomesta heheheh🙂 zhodli sme sa, ze stary byt prerabat nechceme, takze sme zhanali novostavbu, nakoniec sme aj nasli, takze tiez sme to podstate zariadili podla seba ;)
Dakujem za prianie, dufam, ze bude...len riesim sama v sebe taku dilemu sukromnu, ze ci je fer voci zamestnavatelovi, ked otehotniem nahodou po sko nceni skusobnej. Mna ta praca urcite bavit bude, chcela som ju. Vychadza to potom tak ze cca rok budem v tej robote. A premyslala som, ze by som sa vratila do prace urcite skor..ale zas bude to fer voci babu? Ja viem, ze nie som este ani tehotna a mozno riesim blbosti, ale ked ja som clovek, co aspon aky-taky plan musi mat, aspon priblizny, flexibilny. ;)

picikexp
4. jan 2015

ahojte mi si chceme zalozit rodinu v aprili a dufam ze sa nam podari ja by som uz aj teraz chcela len partner nie az v aprili .ja mam uz jedneho chlapceka 4 rokov ma.a chcem uz druhe uz je na case

ivka228
4. jan 2015

@littledesire aj ja som z Kosic. V ktorej casti ste si kupili novostavbu? A inak neboj sa zakat hned po skusobnej, vsak nikde nie je napisane, ze sa to musi podarit hned na zaciatku. My sme sa snazili s prvym 7 mesiacov a to som bola v priblizne rovnakom veku ako ty.