Snažilky v roku 2015
Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂
@majuskabobi nie ja som ocikala na konci test.
@babo78 držím palčeky aby bolo všetko v poriadku.
Ahojte baby taak dlhšie som tu nebola sledujem že tu pribúdajú tehulky gratulujem samozrejme :* takže nám ostáva 6 dní do svadby takže sa pomaličky ale isto blíži aj naše snaženie sa 🙂 som momentálne chorá ale verim ze sa dám čoskoro do kopy..a dnes prišla mrcha takže som rada, že na svadbe nebude :P
@petuliacik nemaaam, skončili v koši...ale rano ešte skusim ďalší...
@puffu ďakujeme krásne za milé prianie 🙂 budem sa snažiť vychutnať si každú jednu chvíľu tohto dňa...veľmi sa tešíme po 8 a pol roka vzťahu a roku čakania na svadbu je to tu a ja tomu stále nemôžem uveriť...a taktiež sa neviem dočkať toho čo nám snáď život čoskoro prinesie do nášho spoločného života...snáď sa aj ja o pár mesiacov pochválim dvoma ciarkami 😝
Dobre ranko. Tak zvedavost zvitazila, robila som si rano test ale nic, len jedna ciarka. Takze ideme dalej.
Ahoj baby ako ste na tom?ja som zvedava ci ms 6.februara pride. Dnes 7dpo mydlite ze by test daco ukazal?
Ved uvidime ale sak co nevyjde teraz vyjde snad o mesiac.
@moncicip mne pepino ukázal pozitívny ešte pred menzesom asi 4 dni 🙂
aj ja si prajem,aby 9.neprišla mrcha mrchavá 🙂 nejaký návod ako ju zahnať? 😀
@majuskabobi ahoj a kolko sa snazite?
@lucinka3289 testikuj az 12dpo
@empathia budem testovat az ked vynecha ms. vy sa este snazite?tusim sme boli v skupine spolu aj minuly rok ale my sme to potom odlozili a teraz sme sa rozhodli ze je ten spravny cas
@lucinka3289 my už 3 roky, presli sme si vsetkym aj IVF, teraz cakame na vysledky z genetiky a reprodukc.imunologie a pojdeme na posledne ivf
@nastasja25 Hm evidentne je to u kazdej ine .... uvidim zajtra ci ms pride alebo nie. Ale skor mam taky blby pocit ze pride.
@empathia tak drzim palce nech vam to vyjde
@lucinka3289 dakujem 🙂 podobne 🙂 a kedy je termin kedy nema prist ms?
@nastasja25 test ti ukazal uz pred menzesom?kolkaty dpo to bolo?
@empathia dakujem 6.2.by nemala prist
@lucinka3289 juuuj to bude vo štvrtok 🙂 tak teda nech neprideeeeee
@empathia no uvidime zacali sme sa snazit len tento mesiac ku koncu mesiaca na 16dc.tak uvidime
@lucinka3289 aj si sledujes ovu?

@puffu ďakujem krásne. V stredu idem lekarke tak verím že budú dobre správy 🙂