icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia ovu bola 14dc

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 a snazili ste sa az od 16dc?

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia ano lebo az vtedy sme sa tak rozhodli ze ano je cas na dieta

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 je mozne ze ste ovu uz nestihli. ale ak by nahodou nevysiel tento cyklus taku buduci vam vyjde urcite 🙂

majuskabobi
1. feb 2015

@lucinka3289 ako tak citam ine baby tak "kratko"-3.mesiac

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia no ja s tym ratam ze to asi nevyslo.nic sa nedeje je to len prvy pokus...

lucinka3289
1. feb 2015

@majuskabobi a vy sa kolko snazite?

lucinka3289
1. feb 2015

Beriete aj nejake vitaminy?ja som zacala Femibion 800.

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 jasom skusala inofolic (uzivala som ho rok), a kyselinu listovu a vit E, ked som mala cystu tak aj tyamin 2x denne a potom uz len 1x denne ako prevencia. v aprili ked pojdene na Ivf tak urcite budem uzivat femibion

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia ja som brala inofolic min rok ked sme chceli ale moj pravidelny cyklus uplne rozhadzal.

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 ano to sa moze stat, preto sa odporuca pre zeny ktore nemaju pravidelny cyklus

simusska
1. feb 2015

tak vcera mi skoncila ms a pokracujeme dalej....uz 3. mesiac....snad do tretice vsetko dobre, no nie?🙂

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia takze teraz len ten Femibion budem brat.

lucinka3289
1. feb 2015

@simusska tak drzim palce nech vam to vyjde

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 myslim ze su to plnohodnotne vitaminky 🙂

lucinka3289
1. feb 2015

Ja si asi rano spravim test

nastasja25
1. feb 2015

@lucinka3289 moja,to ja už neviem,bolo to pred 4rokmi.úplne slabulinká,ledva badatelná bola,postupne silnela

moncicip
1. feb 2015

@lucinka3289 ja tiez beriem femibion 800.

lucinka3289
1. feb 2015

@moncicip a kolko sa uz snazite?

moncicip
1. feb 2015

@lucinka3289 druhy mesiac. Ale ja som ho brala aj pri prvom ale az odvtedy ked som zistila ze som tehotna. Teraz som zacala uz skor.

lenka0714
1. feb 2015

@moncicip
@empathia ahojte, mesiac som brala femibion 800, potom som sa pýtala gynkoša, ze ci mam brat Inofolic alebo femibion, tak povedal, ze Inofolic. Beriem ho uz asi 4 mesiac, začala som 2x denne, ale posledný mesiac iba raz denne... Myslite, žeby som mala radšej prejsť na femibion?

bea0802
1. feb 2015

@puffu jej to je zlaté....verím ze ta to potešilo...mňa by tiez kebyze ho takto nacapem 🙂 držím vám palce a taktiež všetko len to dobré vo vašom spoločnom živote.

babo78
2. feb 2015

@niks23 Ahoj, pekny pondelok🙂 Uz sa nam to pomaly krati. Uz nech vieme nieco viac🙂 Ako sa citis? Mna dnes trosku pichaju vajecniky. Pozerala som na stranke najmama tyzdne tehotenstva. Zaujimave veci su tam popisane🙂

mesiacikcik
2. feb 2015

Pekný deň prajem dievčatá, ja som na tom asi tak, že dnes som 22dc a 12dpo, robila som si ovu test ale az den po tom, co som mala tahavy hlien a potom som mala na teste uz slabsiu ale stale vyraznu druhu ciarku a to tak trva az do dnes...Bolia ma prsia a mam ich aj zilove uz viac ako 6dni, cítim tlak v podbrusku, v krku akoby som mala hrcku, ked prehltam a niekedy ma chyti taky strasny naval hladu akoby som cely den nic nejedla, ze sa mi az hlava zacne tocit..a ešte kazdé ráno ma bolia dost kríze..
Dnes som si robila rano tehu test a bol negatívny...mam také bolesti ako pre MS, ale tu cakam najskor o týzden...

niks23
2. feb 2015

@babo78 jeeej ahooj vieš čo od včera večera je mi neskutočne zle od žalúdka, fuh v noci som ani nespala. A zajtra ma to čaká som celkom v očakávaní že čo mi povie lekár. Bolia ma vaječníky resp. mám také bolesti ako pred mrchou ale to mám skôr také návalové. A včera som zodvihla brata na ruky ma 7 rokov a neuvedomila som si v tom momente že však si musím dávať pozor tak priateľ sa zhrozil keď to zbadal a macocha tiež že však ho nedvíhaj pre boha. Tak si to ešte tak neuvedomujem no dnes nemám dobrý deň ten žalúdok mám ako na rozbúrenom mori 😀 🙂 aaale ty sa pochvál ? 🙂

babo78
2. feb 2015

@niks23 Ja tak celkom v pohode. Mna vcera chytili take chute na sladke co som uz veeelmi davno nemala🙂, dnes citim krize ale to velmi casto a trosku ma popichavaju vajecniky, prsia trochu ustupili a aj brusko mi splaslo. Mam taky biele hlien ked idem na wc-ko. Pozerala som na stranke najmama ako sa prejavuje 7. tyden aj ti vyrata predbezne porod. Su tam zaujimave veci, co vsetko sa uz vyvija. Naozaj si treba velmi daavt pozor, ja som tiez vysavala a tak ale snazim sa co najmenej zdvihat, to kazem priatelovi, po praci idem vzdy skoro hodinku peso aby som mala aj pohyb ale zdravy. Papaj vela ovocia a zeleniny, plus strukoviny, obilniny. Docitas sa vela na tej stranke, skus pozriet.

niks23
2. feb 2015

@babo78 no prsia ma bolia tak že na nich spať nemôžem a musím kupovať nové podprsenky 😒 😀 ... Priberám ani neviem z čoho. Musím mať viac pohybu aj ja. Sladké mi moc na chuť nejde. A veľa odšťavujem včera pomarance a grepy a citrony a mandarinky som sa nevedela dopiť :D ... a potom ešte cviklu s jablkom a mrkvou a zazvorom 🙂 ... Veľa vecí som vyradila z jedálnička ako mlieko to úplne skôr len sójové 🙂 mám intoleranciu laktózy takže musím na to dávať pozor a celkovo nie som zástanca mliečnych výrobkov a mlieka 😉 no však mne nedovolí ani upratovať doma 🙂 že jedine tak prach môžem poutierať aj to iba tak kde dočiahnem 🙂 ... inak robí všetko on 🙂 a varíme spolu 🙂 ... veľa pijem ja som nezvykla piť. Som vypila tak pohar vody denne teraz mam tak jeden a pol liter vody do takej 12:00 a po 12-tej to isté 🙂 kríže bolievajú aj mňa 🙂 zajtra až 16:15 som objednaná ma aj porazí ideme s maminou spolu som jej povedala že pôjdem prvá lebo by som to nevydržala kým bude vnútri 😀 😀 😀 a drahý ide tiež tak hádam že keď mi lekár bude robiť sono tak sa môžu pozrieť mamina s priateľom keď už tam budú 🙂 nvm ako to chodí 🙂

babo78
2. feb 2015

@niks23 Ak ti mozem poradit, so zazvorom velmi opatrne, prekrvuje m,aternicu a to nie je dobre, tak sito som si neni velmi ista grepom a soju tiez opatrne, je zdrava ale v tehotenstve len malicko si treba davat. ja tiez pijem vela vody s tym som nemala nikdy problem, si uvarim caj alebo naberiem vodu dol 1a pol litrovej kanvice.

niks23
2. feb 2015

@babo78 tak zazvor si dávam ráno len nech sa mi upokojí žalúdok. Ja iné ako sójové, mandľové, ryžové, kokosové a neviem ešte ako rastlinné mlieko nemôžem. Takže keď tak len to. Ale nepijem ho na šálky ja ho dávam len do varenia. Bylinky tiež môžeme len niektoré tak to s čajmi tiež nepreháňam. A pijem magnesiu raz za čas 😉

babo78
2. feb 2015

@niks23 Treba opatrne, radsej menej, dokonca vylucujem aj kovu co som pila len jednu denne a jednu bez kofeinu, radej len tu.
Dostala som srdiecko ale neviem od koho ani mi dokonca nejde ta sprava otvorit🙂