icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

babo78
31. jan 2015

@puffu ďakujem krásne. V stredu idem lekarke tak verím že budú dobre správy 🙂

babo78
31. jan 2015

@majuskabobi nie ja som ocikala na konci test.

lavinis
31. jan 2015

@babo78 blahoželám, tiež som si takéto ocikala do 2 sekúnd 🙂 tiež mám za sebou jedno neúspešné IVF, ale s predchádzajúcim partnerom a teraz to vyšlo prirodzene. držím nám palce! 🙂

babo78
31. jan 2015

@lavinis veľmi pekne ďakujem 🙂

butterfly333
31. jan 2015

@babo78 držím palčeky aby bolo všetko v poriadku.

bea0802
31. jan 2015

Ahojte baby taak dlhšie som tu nebola sledujem že tu pribúdajú tehulky gratulujem samozrejme :* takže nám ostáva 6 dní do svadby takže sa pomaličky ale isto blíži aj naše snaženie sa 🙂 som momentálne chorá ale verim ze sa dám čoskoro do kopy..a dnes prišla mrcha takže som rada, že na svadbe nebude :P

lazuzi
31. jan 2015

@petuliacik nemaaam, skončili v koši...ale rano ešte skusim ďalší...

puffu
31. jan 2015

@bea0802 jeej tak vam zelam vsetko dobre na spolocnej ceste zivotom, hlavne sa nezabudaj cely den usmievat, uzivat si kazdy jednu minutu..

bea0802
31. jan 2015

@puffu ďakujeme krásne za milé prianie 🙂 budem sa snažiť vychutnať si každú jednu chvíľu tohto dňa...veľmi sa tešíme po 8 a pol roka vzťahu a roku čakania na svadbu je to tu a ja tomu stále nemôžem uveriť...a taktiež sa neviem dočkať toho čo nám snáď život čoskoro prinesie do nášho spoločného života...snáď sa aj ja o pár mesiacov pochválim dvoma ciarkami 😝

moncicip
1. feb 2015

Dobre ranko. Tak zvedavost zvitazila, robila som si rano test ale nic, len jedna ciarka. Takze ideme dalej.

babunka11
1. feb 2015

@moncicip ahoj. Buduci mesiac sa hadam zadari ;) u mna ms stale nic, tak skusim este zajtra rano test, kedze som mala ovu dost neskoro, mozno to este posledny test nezachytil. Ked nic, volam gynekologovi. Kolko si dpo? Ze by este bola sanca na dve ciarky? 🙂 . Pekny den prajem

moncicip
1. feb 2015

@babunka11 ked dobre ratam tak by to mal byt nejaky 14-15 den. A teraz som pozerala ze tento co som si robila mal citlivost 10 a ten co som si pri prvom robila mal 25 takze to nebol ten isty. Tak uvidim ci zajtra pride ms.

lucinka3289
1. feb 2015

Ahoj baby ako ste na tom?ja som zvedava ci ms 6.februara pride. Dnes 7dpo mydlite ze by test daco ukazal?

puffu
1. feb 2015

@bea0802 tak to ti verim, ze sa uz nevies dockat..my sme mali svadbu pred 3a pol rokmi a stale na nu spominame..pred tyzdnom som nacapala muza pozerat nase svadobne dvd tak ma prijemne zahrialo ze si to sam zapol...🙂 ale uz aj my sa nevieme dockat dalsej etapy...🙂

puffu
1. feb 2015

@moncicip ten s citlivostou 10 je citlivejsi takze na tom by ti skor ukazalo ako na tom druhom..ale tak pokial nepride ms tak nie je este nic stratene...nie kazdemu stupa hcg rovnako...

moncicip
1. feb 2015

Ved uvidime ale sak co nevyjde teraz vyjde snad o mesiac.

nastasja25
1. feb 2015

@moncicip mne pepino ukázal pozitívny ešte pred menzesom asi 4 dni 🙂

majuskabobi
1. feb 2015

aj ja si prajem,aby 9.neprišla mrcha mrchavá 🙂 nejaký návod ako ju zahnať? 😀

lucinka3289
1. feb 2015

@majuskabobi ahoj a kolko sa snazite?

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 testikuj az 12dpo

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia budem testovat az ked vynecha ms. vy sa este snazite?tusim sme boli v skupine spolu aj minuly rok ale my sme to potom odlozili a teraz sme sa rozhodli ze je ten spravny cas

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 my už 3 roky, presli sme si vsetkym aj IVF, teraz cakame na vysledky z genetiky a reprodukc.imunologie a pojdeme na posledne ivf

moncicip
1. feb 2015

@nastasja25 Hm evidentne je to u kazdej ine .... uvidim zajtra ci ms pride alebo nie. Ale skor mam taky blby pocit ze pride.

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia tak drzim palce nech vam to vyjde

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 dakujem 🙂 podobne 🙂 a kedy je termin kedy nema prist ms?

lucinka3289
1. feb 2015

@nastasja25 test ti ukazal uz pred menzesom?kolkaty dpo to bolo?

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia dakujem 6.2.by nemala prist

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 juuuj to bude vo štvrtok 🙂 tak teda nech neprideeeeee

lucinka3289
1. feb 2015

@empathia no uvidime zacali sme sa snazit len tento mesiac ku koncu mesiaca na 16dc.tak uvidime

empathia
1. feb 2015

@lucinka3289 aj si sledujes ovu?