icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

babunka11
3. feb 2015
puffu
3. feb 2015

@babunka11 prave, ak to nebude tehotenstvo tak hlavne aby si bola v poriadku a nebol to nejaky vaznejsi problem, uvidis ako dopadnes zajtra rano alebo pozajtra, ale ak si posledny test robila 10dpo tak zajtra budes 13dpo nie? otestuj a uvidis, ale su pripady kedy tehotensky test neukazal tehotenstvo takze pokiaal nedosla este ms nie je nic stratene..a zajtra cakam prijemne spravy od teba.. drzim palce

babunka11
3. feb 2015

@puffu dakujem, ano zajtra som 13dpo.

kata011
3. feb 2015

myslite si že som tehu....?? som 10 DPO......

kata011
3. feb 2015

myslíte že som tehu???? som 10 DPO

kudusko
3. feb 2015

@kata011 myslim ze si tehu ale toto nevyzera na 10DPO ale skor na 12-14DPO 🙂

kata011
3. feb 2015

@kudusko mam 32 dnovy cyklus....takze ovu som mala 17 DC a dnes mam 29 DC a duch mi vychadzal uz 9DPOB-)

kudusko
3. feb 2015

@kata011 takze dnes je 12DPO a ktory je z dneska?

kata011
3. feb 2015

@kudusko z dneska su vsetky 🙂

kudusko
3. feb 2015

@kata011 takze mi to pasuje si 12DPO a gratulujem budes maminkou a nemusis sa uz nikoho pytat vsak ti to povedal test mas na kazdej // ciarky 😉

kata011
3. feb 2015

@kudusko ten prvy je rapid clear a tie po nim su pepino

kata011
3. feb 2015

@kudusko dakujem moja ale trosku sa bojim svojich depresii ked som zistila ze som tehu hned som vysadila antidepresiva a prrstala fajcit......mam este 10 mesacnu dcerku.....modlim sa aby som to ustala.....🙂...a ty sa snazis? Ci uz mas ?

kudusko
3. feb 2015

@kata011 ja som mala v juni kyret a decka 2 na prvy supe teraz sme mali prestavku a uz sme sa zacali snazit ale netlacime nato ja mam uz 2

kata011
3. feb 2015

@kudusko tak to mozeme byt radi ze patrime k tym...nam panbozko doprial tiez na prvy sup....a ake je to mat dve deticky? Da sa to financne uniest?...lebo robi iba moj muz a poberam rodicovsky prispevok lebo som este nikde nerobila som studovala na vysokej....

kata011
3. feb 2015

@kudusko ja mam pred ms 3dni....bojim sa aby som nekrvacala.....lebo obas mam krce

kudusko
3. feb 2015

@kata011 dá sa to v pohode aj ja som na pn a muz len robi tie kŕče su normálne

monicka9
3. feb 2015

@kata011 GRARULUJEM MAS KRASNE POZITIVNE TESTIKY😊aj ja s @kudusko čakáme na take krasne //😃😊neboj sa a tes sa a na depresie a takéto stavy aj prirodne prostriedky mozes alebo homeopatika mozes treba sa poinformovat v lekarni alebo u tvojho doktora😊

moncicip
4. feb 2015

@babunka11 Tak pred polnocou bola zahada vyriesena lebo prisla mrcha 😩 ale v podstate sa z toho aj tesim lebo aspon viem ze som zdrava.Mne totizto doteraz chodila so zeleznou pravidelnostou pomaly na minutu presne. Takze vo februari pokracujeme dalej.

babunka11
4. feb 2015

@moncicip
@puffu
Takzeeee, dva rozne testy a ... na oboch duch. Na tycinkovom mamateste vyraznejsi, na kazetovom rapiclear ledva viditelny.. A to som 13dpo. 😕 O dva -tri dni dame repete 🙂
Snad nemam vidiny.
Moncicip dalsi mesiac sa podari. Drzim palce! Vidis, ten clear blue kedze je 25tka by mi ani teraz este neukazal. Tak snad mam zahadu mojej meskajucej ms vyriesenu. 🙂

niks23
4. feb 2015

@babunka11 na rapiclear som mala neskutočne slabého ducha 🙂 a Gravitest mi ukazal hned a ten pepino z DM tiez ja som teda s rapiclearom nebola spokojna a uz by som ho nekupila. A to som si myslela že je dobrý keďže zaň toľko pýtajú 🙂 taaakže spokojné tehulkovanie a držím palce 🙂

babunka11
4. feb 2015

@niks23 Ja som pri prvom tehu mala rapiclear a tiez ukázal dost neskoro, ale co ked som chcela viac druhov pre porovnanie a u nas v malom meste a dvoch lekarnach tých druhov vela neponukaju .. 🙂 Je slabší, to ano.
Dakujem, ešte o par dni spravím test znova a ku gynekologovi idem buduci týden, tak len nech je všetko v poriadku

sabad
4. feb 2015

tak a je to tu po druhom snazeni......len dufam ze bude vsetko OK kedze som dostala chripku😔

niks23
4. feb 2015

@babunka11 no veď to že neskoro ukázal 🙂 ... ja som ho spravila a nič a išla som potom okolo neho že sa pozriem ešte raz a zahodím ho a tam duch ale taký že som si myslela že som paranoidná potom to pozrel priateľ a ten že tak to by sme boli obaja že aj on tam niečo vidí tak som sa na druhý deň nahnevala a išla som kúpiť iný test a veru sa vyplatilo ;) ... začíname 5tt a akurát sa nám začína rozbiehať srdiečko 🙂

puffu
4. feb 2015

@babunka11 no vidis..🙂 tak nech len ciarka silneje..🙂 tak uz nech ani ms nedorazi a uz si sa pekne v predstihu objednala k lekarovi..🙂 myslim ze mas tvoju menstruacnu zahadu vyriesenu..🙂

babunka11
4. feb 2015

@puffu Ani nevies ako mi odlahlo. 🙂 Nechcem sa tešiť ešte predčasne, ale na ms sa vooobec necitim 🙂

puffu
4. feb 2015

@babunka11 tak to je super, nech to mas potvrdene aj lekarom dalsi tyzden a budes opat kludnejsia..🙂 tak nech ti ten tyzden rychlo zbehne..🙂

babunka11
4. feb 2015

@puffu Dakujeeem! Inak, koncom novembra sme boli na vikend v Londyne u kamosky, tiež tam už dlhšie zije, na foto ste si aj trochu podobne, sranda.. 🙂

moncicip
4. feb 2015

@babunka11 Juj tak super tesim sa s tebou. Len my budeme mat tento mesiac tiez trochen problem, elbo 15.2. idem k mojim rodicom cize ak to nespachame dovtedy tka neviem neviem, lebo ovu vychadza na 19.2. co je stvrtok a moj muz pride za nami v piatok 20.2. .....

puffu
4. feb 2015

@babunka11 ja mam inak strasne vela dvojnicok..:D vela ludi mi to hovori ze sa na niekoho podobam a aj na skole bola jedna taka ze akokeby moja sestra, no a so sestrou sme si uplne podobne, ked nas dedo videl po 2 rokoch nevedel ktora je ktora a susedia tiez nevedeli rozoznat ktora je ktora...sice teraz to uz neplati kedze sa sestra dala ostrihat...

maminkaocinko2015
Odpoveď bola odstránená