icon

Snažilky v roku 2015

2_ika_2
18. dec 2014

Ahojte dámy 😀 založila som túto diskusiu lebo som chcela vedieť či je to aj u vás tak ako u mňa. Po dlhom premýšľaní sme sa s mojím priateľom dohodli že chceme bábätko v budúcom roku...t.j. že sa budeme snažiť od začiatku roka ale nebudeme tlačiť na pílu no a po lete by sme do toho šli na plno tak aby z toho niečo bolo 😀 😀 😀 teda pokiaľ sa dovtedy nezadarí 🙂 a teda by som sa chcela spýtať čo si o tom myslíte či je to dobrý nápad a či je tu niektorá ktorá to ma podobne ako ja...len dúfam že niesom sama 🙂 🙂

moncicip
3. feb 2015

@niks23 este som objavila ze v lekarni sunphaŕa maju take ako ja chcem tak poobede sa tam chystam takze uvidime.

niks23
3. feb 2015

@moncicip tak potom daj vedieť... som v očakávaní 🙂 ... My sme boli s drahým v piatok v meste lebo som potrebovala niečo vybaviť či som nezašla do detského obchodu a nevybrali sme kočík 😀 😀 😀 sme sa zamilovali obaja doňho taaak už len vydržať do 8 mesiaca šup s ním k mamičke 😀 😀 😀

moncicip
3. feb 2015

@niks23 jasne ze dam veidiet. A aky ste vybrali?

niks23
3. feb 2015

No mne sa tento páči neskutočne som ním očarená a je aj čo sa týka funkčnosti dobrý 🙂 a tak 1200 eur tatík nachystá a pôjde pre tátoša ... tá cena ma zabíja ale už sme sa s tým zmierili 😀

moncicip
3. feb 2015

@niks23 ty kokos ze 1200€ to sa mi zda trochen prehnane. Ale pekny je.

niks23
3. feb 2015

@moncicip No tiež som z tej sumy trošku v rici ale do októbra pôjde dole teda dúfam 😀 ..

babunka11
3. feb 2015

@puffu som trochu nachladena, ale nic strasne. Uz som aj skoro uplne fit.
Mne sa cyklus predlzoval od septembra, ako sme sa zacali snazit. Ale skakalo to hore-dole. Raz som mala 28dc, potom 31... Poslala som manzela do lekarne, snad nekupi namiesto tehotestu nejaky vyzivovy doplnok :D
Dakujem za podporu. Uz som aj volala svojmu gynekologovi, ale nemozem sa tam dovolat. Robi kazdy den inak, nepamatam si jeho ordinacne hodiny. Rano asi skusim test, teda ak ho manzel prinesie. Prajem pekny dnik

puffu
3. feb 2015

@babunka11 tak potom daj vediet ako rano dopadnes s testovanim..

babunka11
3. feb 2015

@puffu urcite, napisem!

babunka11
3. feb 2015

@puffu a vy sa snazite, ci cakate babatko?

puffu
3. feb 2015

@babunka11 my sa ani nesnazime ani nebranime, ak nepride takto nahodne do konca leta tak zacneme na nom intenzivne pracovat, od septembra by sme uz chceli byvat v dome tak uvidime podla toho ci nam to pojde rychlejsie alebo nie, ale uz viac odkladat by sme to nechceli takze ten september je nejneskor kedy sa zacneme intenzivne snazit, nas by potesilo aj teraz kebyze sa nam postasti, uz sa chceme vratit domov, uz sme aj zacali stahovat veci na SR takze som rada ze sa uz odchod blizi..

babunka11
3. feb 2015

@puffu a ako dlho zijete vonku? Londyn ci inde?
Inak palec hore, doma je doma ;)

puffu
3. feb 2015

@babunka11 v juni bude 7rokov co sme tu a sme blizko londyna, cca 25-30km..ved prave, doma je doma..strasne nam chyba rodina a slovensko vseobecne..my sme dost turisticky zalozeni takze nam chyba priroda, les, Tatry..zbierat hriby sme neboli mozno 2-3 roky a strasne nam to chyba, aj prechadzky len tak po lese..ani sme nevedeli ako to mame radi az pokial sme neodisli do UK a tu ziadne lesy atd..vtedy sme to povazovali za samozrejmost a bola to nasa rutina
do Uk sme prisli zarobit na byvanie, coskoro to mame splnene takze nas tu uz nic nedrzi..uz len kebyze sa nam podari uspesne otehotniet a hajde domov..🙂

moncicip
3. feb 2015

@niks23 Ja by som tolko za kocik urcite nedala ani keby na to mam. Vzhladom na to ako dlho ten kocik vyuzijes sa to ani neoplati. A navyse ak budes nahodou mat dieta ktore ti odmietne v kociku byt tak to ta potom aj porazit moze 🙂

babunka11
3. feb 2015

@moncicip
@puffu
Tak som sa dovolala na gynekologiu..vraj by mi test uz pripadne tohotenstvo s najvacsou pravdepodobnostou ukazal. :-/ objednali ma az o tyzden v stredu, ak dovtedy ms nepride.
Od ovulacie mam 12dni dnes, posl testpredvcerom, to bol 10dpo. Neviem preco sa mi ovu tak posunula. No sestricka ma teda schladila... Co uz, asi to tak teda bude :(

moncicip
3. feb 2015

@babunka11 ja idem na preventivku az 2.3 tak uvidim co bude dovtedy.

puffu
3. feb 2015

@babunka11 tak ak to nevyslo teraz vyjde nabuduce, ale naposledy si si spravila test 10dni po ovulke? vyskusaj este zajtra rano a uvidis...podla mna este stale nie je nic stratene, 10dni po uvu je na ducha ale tak nikdy nevies, kazda zena to ma ine, kazdy test ma sfarnenie inak atd..takze este nevesaj hlavu...

rusalka999
3. feb 2015

Ahojte kočky tak ja sa po dlhšej dobe hlásim 🙂 ja som dnes 17DC a asi 2 dni po ovulke. Nemeriam a netestujem tak neviem presne, ale dva dni dozadu ma tak bolelo v podbrušku, že som musela odisť z práce :-/. Asi je to tým, že sa viac pozorujem 🙂. A vy ako? nejaká nová tehuľka? ....idem vás prečítať, ste sa rozpísali.

@niks23 už si bola u doktora? sa mi zdá, že teraz niekedy máš ísť 🙂

lucinka3289
3. feb 2015

Jooooj baby mam problemy zo zubom dnes mi dr narezaval dasno a vypustil hnis dal mi tam drenaz poslal ma aj na rontgen.prezila si to niektora z vas? :(

moncicip
3. feb 2015

@lucinka3289 Ja som podobny stav prezivala 13rokov dozadu, nic prijemne. Nech to mas cim skor za sebou.

moncicip
3. feb 2015

@puffu @babunka11 Kolegyna mi dnes pisala ze ona testovala tyzden po meskani ms a mala len takeho slabulinkeho ducha a to cakala dvojcata. Tak ja som uz fakt z toho jelen.

lucinka3289
3. feb 2015

@moncicip dakujem dufam ze bude vse ok a ako to potom riesili?

moncicip
3. feb 2015

@lucinka3289 No nechapal ani zubar ze to v zivote este nevidel aby uplne zdravy zub take nieco spravil. Ako mi to narezali dali mi tam taky dren a ten som si chodila kazdy den vymienat asi taky tyzden. Ked sa mi uz vsetko hnis odtial dostal tak mi stadial povyberali vsetky nervy a zub vyplnili, cize odvtedy mam ten zub v podstate mrtvy.

lucinka3289
3. feb 2015

@moncicip dakujem za odpoved a boli ked ti menia drenaz?

moncicip
3. feb 2015

@lucinka3289 Ano boli to a dost. Bohuzial som ta asi nepotesila ... ale prezila som to.

lucinka3289
3. feb 2015

@moncicip tak to si ma teda nepotesila :(

moncicip
3. feb 2015

@lucinka3289 ale neboj vydrzis to, existuju aj horsie bolesti 🙂

lucinka3289
3. feb 2015

@moncicip tak to urcite ze su aj horsie bolesti 🙂

niks23
3. feb 2015

To je nasa chrumka 1 cm mame 😉
@moncicip
@rusalka999

babunka11
3. feb 2015

@puffu, ak to tento raz nevyslo, nevadi, teda vadi, ale nezblaznim sa a vyjde nabuduce. Tiez si myslim, ze teoreticky by sa tehu este mohlo ukazat. Len ak vyjde negativny, modlim sa nech tam nic gyn nenajde a len sa mi jednorazovo zblaznili hormony..

@moncicip tiez som vela citala o zenach, ktorym ukazal test az neskoro prave kvoli neskorej ovulacii. A jednej vraj test nikdy tehu nepotvrdil, len lekar a pritom to bolo zdrave a uspesne tehotenstvo. Tak asi je to vsetko ozaj individualne. Zajtra teda netestujes? Ja som uz bola nalomena, manzel do mna vrtal... 🙂 ale nakoniec ma nezlomil, vydrzim aj ked mozno nie do stvrtka, ale do rana uz urcite.

A asi som vykupila lekaren :D ale nie, kupila som nejaky mamatest gs a rapiclear. Mate s mamatestom niekto skusenost? Na rapiclear som citala dost negativnych ohlasov, mne pri prvom tehu spolahlivo ukazal, teda ducha a dost neskoro, ale vtedy som ani netusila kedy mam ovulaciu. ;)